Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
21-07-07, 10:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
για ποσα αλογα μιλαμε και τι τιμη?
|
Roy, ο Κώστας δεν το έχει μετρήσει για να ξέρουμε σίγουρα. Αλλά κάνει τους εξής υπολογισμούς (με πολλές επιφυλάξεις φυσικά): Ο κομπρέσσορας ήταν πριν φορεμένος σε ένα Avensis 1.8 το οποίο είχε μετρηθεί και του είχε δώσει 40-45 ίππους παραπάνω από τα "μαμά" άλογα. Οπότε, με αυτήν την λογική, ο Κώστας υπολογίζει ότι πρέπει να έχει φτάσει περί τα 185-190 άλογα με τον κομπρέσσορα. Τιμή δεν θυμάμαι σίγουρα, αλλά για την αγορά μόνο, νομίζω είχε δώσει γύρω στα 1.500 ευρώ. Κόστος εργατικών δεν γνωρίζω.
21-07-07, 12:35
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
για ποσα αλογα μιλαμε και τι τιμη?
|
Ρε Χρήστο,σε τρώει.....................η τσέπη σου;
|
21-07-07, 19:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παλικαρια ειμαι της αποψης οτι οσοι εχουμε 14αρια corollakia ας μην μπαινουμε στον κοπο για ψιλοπειραγματα προς βελτιωση του αμαξιου οσον αφορα τα αλογατα.το τυρανναμε το θεμα απο εδω κ απο κει αλλα δε γινεται ρε παιδια. απλα ας συμβιβαστουμε με αυτα που εχει το αμαξακι μας,που δεν ειναι και λιγα αλλα ειναι και αξιοπιστα.να βαλουμε καμια εξατμισουλα η κανα φιλτρακι καλο για βελτιωση σε ανοιγματα κλπ κλπ ενταξει συμφωνω.
δε ξερω ρε παιδια ειμαι υπερβολικος?
23-07-07, 08:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
πρόστυχο? Στην Αμερική είσαι και ξέρεις εσύ....
|
χωρίς υπερβολές τα ζώ απο πρώτο χέρι ! έχεις δίκιο ! γι αυτό στο ψυγείο μου έχω μόνο smirnoff ! ξέρεις εσύ
23-07-07, 08:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από laios
παλικαρια ειμαι της αποψης οτι οσοι εχουμε 14αρια corollakia ας μην μπαινουμε στον κοπο για ψιλοπειραγματα προς βελτιωση του αμαξιου οσον αφορα τα αλογατα.το τυρανναμε το θεμα απο εδω κ απο κει αλλα δε γινεται ρε παιδια. απλα ας συμβιβαστουμε με αυτα που εχει το αμαξακι μας,που δεν ειναι και λιγα αλλα ειναι και αξιοπιστα.να βαλουμε καμια εξατμισουλα η κανα φιλτρακι καλο για βελτιωση σε ανοιγματα κλπ κλπ ενταξει συμφωνω.
δε ξερω ρε παιδια ειμαι υπερβολικος?
|
έχεις δίκιο φίλε μου αλλά αν κολήσεις τον μοκρόβιο δεν ξεκολάς
23-07-07, 18:17
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
φιλε κωστα οτι μικροβιο και να ειναι καποια στιγμη φευγει.σε πω παραδειγμα με μενα.εχω Ε12 1,4 και ημουν στη πριζα για ενα διαστημα να το πειραξω.ψαξε απο δω κ απο κει, το συμπερασμα ειναι ενα: αλλο μοτερ να ξερεις τι εχεις.που συνεπαγεται και λεπτα μπολικα,και επειδη δεν ειμαι απο ΠΟΛΥ πλουσια @@ δε τα ακουμπαω βρε αδερφε! απο κει και περα αμα αρχιζω τα πειραματα του βαλε-βγαλε και με vvti μοτερ που δε ξερεις απο που θα σου ερθει κανα ΚΡΑΚ, τοτε αστο καλυτερα.
26-07-07, 00:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
αν ψαξεις σωστα βρησκεις αξιοπιστες λυσεις....
|
27-07-07, 20:49
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
ε καλα τα εχετε παρεξηγησει τα vvti ρε παιδια ειναι δυσκολα μοτερ γι αναβαθμιση αλλα οχι λογω οτι ειναι απο γυαλι και θα σπασουν αλλα γιατι ειναι δυσκολο να βρεις κατι για αυτα!!!!τι κρακ και μακ λετε!!!Δηλαδη ο roy το παιδι τι εφταξε το μοτερ του το vvti και πεταει!!!!
30-07-07, 14:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
saki το θεμα ξεκίνησε με ερωτηση του ενδιαφερομενου για μικροαναβαθμηση.αν φτασεις να υπερκυβισεις, να ανακατευτεις με μπιελες εμβολα στροφαλα και αλλα εντερικα της μηχανης τοτε δε μιλαμε για μικροαναβαθμηση.
31-07-07, 10:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από laios
saki το θεμα ξεκίνησε με ερωτηση του ενδιαφερομενου για μικροαναβαθμηση.αν φτασεις να υπερκυβισεις, να ανακατευτεις με μπιελες εμβολα στροφαλα και αλλα εντερικα της μηχανης τοτε δε μιλαμε για μικροαναβαθμηση.
|
έχεις δίκιο.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17565608 seconds (82,36% PHP - 17,64% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|