Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
το θεμα ειναι αυτο που θα βρουμε να βαλουμε να ειναι value 4 money
η καλυτερη τιμη που βρηκα ειναι της exedy.282 ευρω παραδομενο
|
για να μην παρασυρθει κανεις. Σετακια aftermarket της Exedy, και οποια αλλη εταιρεια ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ.
Οντως ειναι πιο δυνατοι συμπλεκτες, πενταλ σκληροτερα, ΑΛΛΑ δημιουργειτε ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ THRUST του στροφαλου.
Το εχουμε περασει, μην το περασετε κ εσεις στο μαμα μοτερακι, με τα μαμα κουζινεττα σας, κριμα ειναι.
ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.
αφηστε τα παντα, αν μπορειτε κατι που αλλαζεται να το βρειτε σε μανισιο, μονο αυτο!!
Τα αλλα τα ακουω βερεσε.
Ο στροφαλος μου, παλιοτερα μετα απο γενικη παντα, μετα απο 1 ετος χρηση "σκληρου" (klain-mine) πλατω, βγαλαμε μοτερ, μετρησαμε στροφαλο κ ειχα 1,5 mm παιξιμο στα THRUST του στροφαλου.
επισης μην υποτιματε τα μαμα, κ οχι αυτα που απλα ισως γραφουν ΤΟΥΟΤΑ (εχει κ ιμιτασιον), μιας κ εχουν 3πλασια κατ εμε αντοχη απο οτι αντιστοιχο σε BORG&BECK, VALEO, AKEBONO,SACHS,LUCAS, και οτι μαλακια κυκλοφορει στην ουγκαντα μας, που μας βρηκαν κοροιδα κ μας πουλανε οτι πιο σαβουρα εχει η ευρωπη.....αααα....τα ειπα.....
ο αδερφος μου δουλευε για χρονια σε μεγαλο εισαγωγεα γενικων ανταλλακτικων αυτοκινητων της σαλονικης, οποτε τα εχω δει ολα κ σε τιμολογια.
Η τουοτα ΓΝΗΣΙΑ, ειναι πανακριβα, αλλα το αξιζει. Δες μια φυσουνα κρεμαργιερας υδραυλικου ΑΕ101? μαμα 10Ε, ιμιτασιον 5Ε (κ αυτος την παιρνει 0,20Ε). Η μαμα σας πληροφορω θα παει αλλα 15 ετη, η ιμιτασιον σε 5 ετη θα ειναι κομμενη πρασο.
στο σουπρα, αν κ το νοιωθω ζωηρο το μοτερακι, φοραω το μαμα σετ κ παει παντηλικι στο περιφερειακο, αλλαγη απο 3η σε 4η. (απο δυτικα-ανατολικα στο υψος του carre four ευκαρπιας).
χαλαρωστε κ αφηστε τις μαλακιες (σαβουρες πολλες φορες) του e-bay για αλλους.