Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
03-06-07, 17:09
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Σύμφωνοι, οι δρόμοι είναι άθλιοι, αλλά αφού το ξέρουμε και το παρδεχόμαστε όλοι ας βοηθήσουμε εμείς με την οδηγική μας συμπεριφορά. Άλλο τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε, οπότε ας είμαστε προσεκτικοί!
|
ΑΣ ειμαστε προσεκτικοί...
|
03-06-07, 19:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Κάποτε άκουσα κάτι πολύ σοφό.Πως τα αυτοκίνητα είναι όπλα γεμάτα και ανα πάσα στιγμή μπορούν να σκοτώσουν.Οπότε λογικό δεν είναι πως πρέπει να προσέχουμε πως τα χρησιμοποιούμε;;;
03-06-07, 22:43
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
καλα ναι εσεις τωρα πατε κ συμφωνα με τις πινακιδες θελετε να μου πειτε...οχι δεν τρεχω εγω οι αλλοι...φταιμε εμεις που πατας φρενα κ σταματας του αγιου ανημερα με τους δρομους....φταιμε εμεις που ποσες στροφες εχουν κλεισεις κατευθιαν στο χαντακι...φταιμε εμεις που οταν βρεχει το αυτοκινητο το κανεις φουσκοτο για να πας εκει που θες....
εμεις φταιμε οταν τα τσουζουμε κ οδηγουμε κ οταν οδηγουμε χωρις να μπορουμε να κρατησουμε το αυτοκινητο...ναι ναι γι αυτους που δεν ξερουν που παταει λεω οπως αυτος που πεσε πανω σου Corollaxli κ σε μενα ο τυφλα ο μπαρμπας ο ανασφαλιστος
|
04-06-07, 02:07
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Έτσι ακριβώς όσο λοιπόν υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν τι εστί τιμόνι και τι αμάξι γενικότερα θα έχουμε και ατυχήματα.ΤΕΛΟΣ.Όχι όμως πως οι δρόμοι μας είναι κλύτεροι.
04-06-07, 13:03
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Έτσι ακριβώς όσο λοιπόν υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν τι εστί τιμόνι και τι αμάξι γενικότερα θα έχουμε και ατυχήματα.ΤΕΛΟΣ.Όχι όμως πως οι δρόμοι μας είναι κλύτεροι.
|
Αυτος ειναι ενας λογος παραπανω να προσεχουμε στο δρομο!
Θα ειναι μεγαλη μαγκια του κλαμπ μας να θεσει ενα επισημο τετοιο θεμα (Δεν ξερω αν το συζητουν και σε αλλα κλαμπ).
Αν οχι, καλο θα ηταν να τους το προωθησουμε!
04-06-07, 14:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Σωστός ο παίκτης.Αλλά ξέρεις τι βλέπω πως γίνεται σε αυτό το τόπικ?Ανακυκλώνουμε συνεχώς τα ίδια πράγματα.Σε τόσα ποστ που έχουν γίνει δεν έχω διαβάσει τίποτα περισσότερο από το ότι φταίνε οι δρόμοι και οι οδηγοί.Αν και ήταν μια πολύ καλή συζήτηση και επιφωτιστική για όλους μας.
04-06-07, 15:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Αυτος ειναι ενας λογος παραπανω να προσεχουμε στο δρομο!
Θα ειναι μεγαλη μαγκια του κλαμπ μας να θεσει ενα επισημο τετοιο θεμα (Δεν ξερω αν το συζητουν και σε αλλα κλαμπ).
Αν οχι, καλο θα ηταν να τους το προωθησουμε!
|
Συμφωνω απολυτα. Εχω εμπειρια απο τρακαρισμα στη Κρητη πριν πολλα χρονια (ειχαμε παει για διακοπες οικογενειακα) και ηρθε ενας μεθυσμενος παππους απο το αντιθετο ρευμα πανω μας με ταχυτητα. Τα ειχε πιει καλα τα τσιπουρα του ο παππους ενω ο πατερας μου δεν ετρεχε δεν μπορεσε να το αποφυγει. Ευτυχως που βγηκαμε ζωντανοι....
Εγω βεβαια δεν σας εχω γνωρισει και δεν ξερω πως λειτουργει το κλαμπ αλλα συντομα θα ερθω. Για ριξτε ιδεες για το τι μπορουμε να κανουμε σαν κλαμπ(βαζω κι εμενα μεσα).
04-06-07, 16:27
|
|
Administrator
|
|
|
|
Ωραια, μια ιδεα ειναι να αναλαβει καποιος απο εμας να γραφτει και να το προωθησει σε αλλα κλαμπ!
Εαν θελετε, ανοιγουμε ενα νεο τοπικ και οριζουμε υπευθυνους για την προωθηση του θεματος αυτου!
Κατ΄αρχην, πρεπει να φτιαξουμε ενα κειμενο που να περιγραφει αναλυτικα το σκοπο μας και τα "πιστευω" μας!
04-06-07, 20:40
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
σωστός αλλα όσο υπάρχει το θέμα κοντρούλες corollaκιδων εδώ θα ειναι κάποιοι συνετοί και θα χωριστούμε γιατί???Συμφωνω σαν club να κάνουμε κάτι και να το στέιλουμε στα αλλα club αυτοκινήτου.Για να έχουμεε οσο το δυνατών λιγότερους χαμένους στους δρόμους και λιγότερα καντιλάκια που τον τελαιυτέο καιρό φιτρώνουν σαν μανιτάρια...
|
04-06-07, 21:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Εγώ πάντως είμαι μέσα να κάν μια τέτοια δουλεία(να εγγραφώ και να το προοθήσω σε άλλα κλαμπς).Θα είναι μια καλή κίνηση που θα συνετίσει πολύ κόσμο.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16710401 seconds (82,37% PHP - 17,63% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|