Ακρες εχω πολλες σε Αθηνα-Πατρα-Λαρισσα κ εχω κανει πολυ μα πολυ ψαξιμο στο θεμα βελτιωση του μοτερ κ τουτου.Απλα για ολα ειπαρχει το σωστο timing που λενε.Εκτος αυτου οταν γραφτηκα στο κλαμπ κ διαβασα τα ποστ του Πανου μπηκα στην πριζα.Κ τι πριζα! 380 βολτ!!! Σημερα πχ σε μιση ωρα ειχα βρει φλαντζα trd 0.8 φιλτρο trd κ αντλια βενζινης walbro ολα παραδοτεα στον Βολο εντος ημερας.Κατσε κ συ κανα 4ωρο στο ιντερνετ κ ψαξε για 20ν κ θα βρεις παρα πολλα πραματα κ γνωσεις!Τι παει να πει χανω; Περσι εχασα μονο που ηταν φρεσκοστρωμενο το μοτερ με 7000χλμ.Απο τοτε ........ ξηρασια!Μονο κοψοχρονια δεν τα περνω! Τον κωλο μου πιανουν αλλα σε τετοια μοτερ δεν κανεις ημιμετρα.Ισως γιαυτο κ παει καλα το αμαξι!Κ που να δεις τι ετοιμαζω τωρα....... πολλες εκπληξεις.Το μονο που θα σου πω ειναι οτι απο συμπιεση θα ειμαι πανω απο .........!!!!! Εσυ ποσο λες; Επισης ζηλεψα το avatar σου κ το εκανα πραξη! Κυριολεκτικα!!! Θα ανεβασω φωτο συντομα!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsaftsouf20V : 26-05-07 στις 00:40.
|