Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
12-03-07, 22:19
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
για σας παιδια,το μοτερ με το φτιαγμενο σασμαν με μετατροπη στην εξατμηση απο 2 σε 1,μετατροπη για τον υδραυλικο συμπλεκτη,και για της βασεις της μηχανης και για να το βαλει ο ιδιος μου ειπε 1200.και θα μου ρυθμισει τα 40 καρμπυρατερια και το AVANS.ετσι οπως τα ακουτε ολα αυτα για αυτο το μοτερ ειναι καλα αυτη η τιμη.για το μοτερ το 4AGE δεν εχω βρει απολυτος τιποτα.νασο την πεμπτη μαλλον θα το χαμηλωσω και πισω 5 ποντους και θα βαλω και μια σουστα ακομα για να σκληρυνει λιγο.
|
12-03-07, 23:39
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Ρωτα λιγο στην Πατρα, εχει κατι αετους εκει που περνανε 4age. Κανε μια ερωτηση ποσα θελουν να τον περασουν πανω, θα βρουν αυτοι και 4age και σασμαν και οτι θες και δεν θες. Εγω στην θεση σου πριν κανω οτιδηποτε αλλο αυτο θα εκανα. Διοτι το ενα μοτερ σου ριχνει καμμια 6 - 10 χρονακια , ενω το αλλο ειναι μια δεκαετια ξαναλεω μπροστα. Μιλα με αυτους και αν οι τιμες εχουν μεγαλη αποκλιση τοτε κανε αυτο που σκεφτεσαι, αν ομως ειναι κοντα τοτε....
Αυτη ειναι η βοηθεια μου φιλε, ο Θεος να σε φωτησει να βρεις το μονοπατι σου.
|
13-03-07, 01:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS
Αυτη ειναι η βοηθεια μου φιλε, ο Θεος να σε φωτησει να βρεις το μονοπατι σου.
|
Πω πω ρε συ Γιώργο και γ@μώ τις ευχές!!!!
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
26-03-07, 19:31
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Τελικα Κωστη σε 2tg κατεληξες?
Παντως τα 1200 Ευρω μου φαινονται πολλα.
Ο πατερας σου, Intruder, δεν αναλαμβανει?
Τα ξερει απ'εξω τα μοτερακια αυτα και θα του το κανει και μηχανικο τα σασμαν.
|
27-03-07, 10:34
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλιθέα
|
|
γωγο εμενα αναλαμβανει να το βαλει και οντως ο father εχει τρελα με τα μοτερ αυτα αλλο με ολα τα ΤΟΥΟΤΑ (το εχει το αιμα τι να κανουμε !!!) το θεμα ειναι αν αυτος που του δινει το μοτερ του πει ξερεις πρεπει να στο τοποθετησω εγω κτλ..... αλλα παλι νομιζω οτι θα το βαλει μονος του ο κωστας.......
|
27-03-07, 21:32
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
τελικα ναι σε αυτο κατεληξα.μου ειπε οτι θα μου το βαλει αυτος.αμα δεν ηθελε μετατροπες στις βασεις θα το εβαζα και εγω σε ενα σαβ/ριακο με κανα δυο φιλους μου στην αυλη μου.το διαφορικο το αλλαξαμε μεσα σε 2 ωρες και καναμε και πολυ χαβαλε.
|
27-03-07, 23:03
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
το μοτερακι που ειναι να βαλω εγω το καπακι γραφει μονο TOYOTA και ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που γραφει TOYOTA DOCH.αυτο τι ειναι?
|
27-03-07, 23:23
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλιθέα
|
|
κωστα μπορει να μην ειναι τπτ! γιατι αν το καπακι ειναι ιδιο τοτε σιγουρα ειναι διπλου κεντροφορου. τωρα μπορει το μοτερ να ειναι λιγο πιο καινουργιο ή λιγο πιο παλιο και για αυτο η διαφορα. για περισσοτερες λεπτομεριες θα ρωτησω και τον πατερα μου αυριο και θα σου πω. υπαρχαν 2 μοτερ ιδια ενα με 108 hp και ενα με 115 hp. μηπως ειναι αυτη η διαφορα? αν μπορεις βγαλε το μοτερ μια δυο φωτο να το ποσταρεις να το δουμε...... βγαλε και τα νουμερα του αν ειναι ευαναγνωστα
|
27-03-07, 23:42
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλιθέα
|
|
πρεπει να κοψεις την γεφυρα και να χαμηλωσεις τα "αυτακια" που παταει το μοτερ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ αφου αυτος ειχε το μοτερ αυτο σε δικο του αυτοκινητο θα την εχει ετοιμη τη γεφυρα...... αρα εχει και τη μετατροπη ετοιμη! κατα τα αλλα το μοτερ καθεται ακριβως στο μηχανοστασιο μας
|
27-03-07, 23:51
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλιθέα
|
|
διορθωση... θελει και η μια βαση φτιαξιμο!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16523194 seconds (81,03% PHP - 18,97% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|