Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Εχει σπάσει η ντιζα πορπαγκαζ τι κανω; |
|
07-12-20, 14:06
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εχει σπάσει η ντιζα πορπαγκαζ τι κανω;
Έχει σπάσει η ντιζα πορπαγκαζ τι κανω;
|
21-12-20, 07:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλημερα και καλη εβδουμαδα!
δες εδω τι εχω κανει με ντιζα ποδηλατου Shimano http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=25764
Ο μοχλος ειναι ασχετος τωρα για σενα απλα το δειχνω μαζι, εμενα εσπασε ΚΑΙ ο μοχλος!!! οποτε εφτιαξα εναν με πατεντα, αλλα και ηλεκτρικο ανοιγμα πορτ μπαγκαζ με τον συναγερμο και με κουμπι ηλεκτρικα απο μεσα, το πως εδω : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=24950
|
22-12-20, 20:16
|
Νεότατος
|
|
|
|
Καλησπερα..εγω παντως μονο την ντιζα στο μεγεθος αυτο δεν μπορω να βρω κ εχω παθει πλακα..ουτε στο ιντερνετ..
|
22-12-20, 21:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλησπερα, τι εννοεις γιατι δεν καταλαβα. Για το μηκος μιλας? για την γνησια?
|
22-12-20, 21:26
|
Νεότατος
|
|
|
|
εννοω οτι αυτην που εβαλες εσυ δεν μπορεσα να την βρω πουθενα, ουτε σε ενα δυο μαγαζια, ουτε κ στο ιντερνετ δεν υπαρχει στο μεγεθος αυτο.
|
22-12-20, 22:35
|
Νεότατος
|
|
|
|
την πρωτη την βρηκα κ εγω. απλα ειναι αλλο το κεφαλι της ντιζας.για αυτο λεω μην εχω θεμα κ δεν καθεται στην φωλια μεσα.η εχεις κατι κατα νου να προτεινεις.
|
23-12-20, 07:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλημερα, καλα λες δεν το προσεξα. Δυστυχως θελει μεγαλο μηκος γιατι ειναι μακρια, ποιο κοντες απο 3,5μ δεν φτανουν και εκοψα και ενα κομματακι.
Η μονη λυση αν δεν βρισκεις καμια ειναι να πας σε μαστορα για κατασκευη, ή αλλιως σε μαντραδες για μεταχ.
Καινουρια δεν ξερω αν υπαρχει αλλα αν εχει θα εχει τιμη για χρυσαφι οποτε δεν εκανα καν τον κοπο να μαθω. Σε μαγαζια που ψωνιζω δεν εχουν και ακουσα οτι σταματησε η παραγωγη.
H αλλη λυση ειναι να το κανεις ηλεκτρικο το ανοιγμα εδειξα το πως, ειτε με τηλεχειρισμο, ειτε με κουμπι απο μεσα ή και τα 2 μαζι και ετσι δεν χρειαζεται να υπαρχει ντιζα. Εγω τα εχω ολα τωρα.
Τηλεχειρισμος δεν θελει απαραιτητα συναγερμο υπαρχουν και κιτ (για τις ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες).
Το μονο κακο ειναι οτι καταργεις την κλειδαρια στο πορτ μπαγκαζ γιατι δεν μπορει να εχει 2 ντιζες σκληρες πανω ο μηχανισμος της.
|
23-12-20, 20:39
|
Νεότατος
|
|
|
|
θα δοκιμασω κατι αλλο που εχω κατα νου και αν πετυχει θα ενημερωσω..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16925502 seconds (80,84% PHP - 19,16% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|