Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
αλλαγη πινακιδων |
|
15-02-07, 07:26
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
αλλαγη πινακιδων
Αυτες τις μερες αγορασαμε ενα avensis μεταχειρισμενο, με το οποιο εχω ενθουσιαστει, υπαρχει ομως ενα μικρο προβλημα... Το αυτοκινητο εχει αθηναικες πινακιδες και ειμαι απο τη Θεσσαλονικη. Και επειδη υπαρχουν πολλοι ανοητοι που μονο και μονο γι αυτο μπορει να το χαραξουν, κλωτσησουν,κτλ, θα ηθελα να ρωτησω αν και πως γινεται να αντικαταστησω τις πινακιδες με αλλες καινουργιες Θεσσαλονικης ωστε να προλαβω τη βλακεια αυτων των ανοητων. Ξερεις καποιος φιλος την διαδικασια?
|
15-02-07, 10:25
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Φίλε μου καλημέρα και καλορίζικο το Αvensιs,αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάς σε κάποια σχολή οδηγών να σε κατατοπίσουν.
|
15-02-07, 10:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Αυτο ειναι ενα θέμα που με απασχολει και εμενα για διαφορτικους λογους ομως.
Εγω σκεφτομαι να αγοράσω ενα κορολλακι απο τη Χιο.
Ωαρια θα μου πειτε, και που ειναι το κακο?
Το κακο ειναι πως τα αυτοκινητα της επαρχιας και κατα συνεπεια και εκεινο εφοσον εχει Χιακες πινακιδες υποχρεουται να περναει ΚΤΕΟ καθε 2 χρονια αντι 3 που εχουν τα Αθηναικα.
Αυτο που γνωριζω ειναι πως για να αλαξεις πινακίδες πρέπει να δηλωσεις καταστροφη των προηγουμενων λογω φθορας η τρακαρισματος πχ.
Αν γνωριζει καποιος κατι αλλο ας μας ενημερωσει.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
15-02-07, 10:46
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy
... Το αυτοκινητο εχει αθηναικες πινακιδες και ειμαι απο τη Θεσσαλονικη. Και επειδη υπαρχουν πολλοι ανοητοι που μονο και μονο γι αυτο μπορει να το χαραξουν, κλωτσησουν,κτλ, θα ηθελα να ρωτησω αν και πως γινεται να αντικαταστησω τις πινακιδες με αλλες καινουργιες Θεσσαλονικης ωστε να προλαβω τη βλακεια αυτων των ανοητων....
|
Μιλάς σοβαρά, τώρα; Έχω ανέβει αρκετές φορές με αυτοκίνητο με Αθηναϊκές πινακίδες Θεσσαλονίκη και δεν έχει γίνει τίποτα. Θες να πεις ότι ήμουν απλά τυχερός; Ωραία πράγματα μαθαίνουμε...
Κρίμα, πάντως...
Πάνος.
|
15-02-07, 11:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
φίλε μου καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι.
ο κολλητός μου είχε αγοράσει ένα τζιπάκι μεταχειρισμένο.samurai συγκεκριμένα για τη δουλειά του.η πίσω πινακίδα είχε κλαπεί και είχε βάλει ο προηγούμενος,την μπροστα (νόμιμη ) στο πίσω μέρος και μπροστά είχε τυπώσει μία άλλη μόνος του.κάθε φορά που πετύχαινε μπλόκο της αστυνομίας του έτρωγαν πάνω από ένα τέταρτο.βαρέθηκε και αν θυμάμαι καλά πλήρωσε γύρω στα 30 ευρώ για αλλαγή πινακίδων στο υπουργείο.
βέβαια δεν λέω να δηλώσεις κλοπή για να μην μπλέξουμε κιολας.άρα όπως είπε κ ο φίλος Νικος αν πας σε μια σχολή οδηγών θα σου πάει κανένα κατοστάρικο και φυσικά δεν θα ασχοληθείς καθόλου και θα τις πάρεις και πιο γρήγορα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 15-02-07 στις 11:27.
|
15-02-07, 12:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Ένας καλός τρόπος και νόμιμος πάνω από όλα είναι να δηλώσεις κλοπή ή απώλεια των παλιών και να απευθηνθείς στο υπουργείο για να βγουν οι καινούριες.Έτσι θα αλλάξει και η έδρα του αυτοκινήτου.Ρώτα στο υπουργείο συγκοινωνιών για παιρεταίρω.
15-02-07, 12:36
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλοριζικα. Αν ειναι θα ρωτησω σε καμια σχολη οπως μου λετε. Παντως αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας μας βοηθησει.
Πανο η αληθεια ειναι πως αυτο συνεβαινε αρκετα παλαιοτερα, και πως τωρα η κατασταση ειναι καλυτερη, αλλα ας εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Παντως δυστυχως εχω παραδειγματα απο αυτοκινητα που τα χαραξαν και στη Θεσ/νικη (μετα απο ματς κοντα στο γηπεδο της Χαριλαου) και στην Αθηνα, και ειχαν 'λαθος' πινακιδες.
|
15-02-07, 13:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
|
|
Μπραβο Ανδρεα, απλα τωρα μενει να δουμε το ποτε χαρακτηριζονται κατεστραμενες-φθαρμενες οι πινακιδες.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
15-02-07, 13:17
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
corollapatra πραγματικα με βοηθησες! ευχαριστω πολυ!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17351389 seconds (82,81% PHP - 17,19% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|