Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!!
Παλιά 03-10-06, 22:25
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
μονο ενα φιλικο ανοιγμα θα λυση τις αποριες για αυτους που υποστηριζουν οτι το 4agze ειναι μπροστα .για μενα απο σταση ειναι μπροστα το 20ν να ειναι και πισω απο ρεπριζ χαμηλα ναι πρεπει, λογικα.
αλλα 5000 με 8000 το 20ν ξηριζει
RI αυτο που μπορει να γηνει ειναι... ανοιγεις με το αυτ/το του φιλου σου αν χασεις πανω απο 3 καροτσες ως τα 150 τοτε αξιζει να ασχοληθει κανενα 20ν μαυροκαπακο
το 20ν θα ειναι πισω απο σταση μονο αν ξεκηνηση με 2ρα
Ελα μωρε τωρα τι κολλατε στα αλογα ρε σεις σιγα....
Το ιδιο ειναι να εχεις 170 με 120...
Ροπη τι να την κανεις ρε χρειαζετε??Σιγα τωρα τι να λεει 17 κιλα με 23...
Υ.Γ.
εγω να παραδεχτω οτι 5000 με 8000 ξηριζουν(αληθεια τι ξηριζει??)το αλλο δεν παει??

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-10-06, 23:53
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Τα πολλα λογια ειναι φτωχια ''αμα και αμα τοτε αμα αν και εφοσον αμα'' blabla παιδες 2579 και Rl δωστε τοπο συναντησης για την κοντρα να ερθουμε κι εμεις να γουσταρουμε να γνωριστουμε και να τα πουμε, ανοιγουμε για την πλακα μας επειδη γουσταρουμε και επειδη χαιρομαστε αυτα που φτιαξαμε (εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω).carinaman τα εχω δει τα ημιαξονια και ειναι οντως κτηνη,και γενικα αξιζει αυτο μοτερ, αχ καταραμενα ευρω,εσυ (madvinegar2003) μιχαλη παλιοκοντρακια βλεπω το γουσταρουμε τον GZE αντε με το καλο σιγα σιγα ερχεσαι στον ισιο δρομο
Παλιά 04-10-06, 01:10
Rl

Γεια σου ρε αλητηριε Glanzaboy!!Εισαι προστυχοφατσα!!Φιλε ποτε θα τα ξαναπουμε να βαλουμε διπλα-διπλα τις κορολιτσες μας κ να σου τραβηξω 5 γραμμες να φαινεται καλυτερο το δικο μου Φιλε ετσι ακριβως οπως τα λες!!!Τελικα ειναι οπως μαθει κανεις!Εγω ξερω οτι 1+1 κανουν 2 αμα εγω λεω οτι κανουν 3 κ ειμαι μαγκας το ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΩ κ δ μενω στα λογια!!....Κ επειδη με ψησατε θα παρω αυριο τηλ το παιδι να του πω..Νομιζω θα ψηνεται!Αλλα τωρα ας αφησουμε μαυρους κοκκινους φουξια κ ροζ κ ας πουμε για τις δικιες μας προστυχιες!Ποτε θα βολταρουμε να γινει της που@#νας το κιγκλιδωμα?!?Να μας κοιταζουν ολοι?Να μην ξερουν ποιος πρωτοσκασε?!..Φιλε επειδη την αλλη φορα επαιξε μλκια κανονιζουμε το συντομοτερο..Τρελα το κορολακι σου!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-06, 02:19
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 303
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Σιγα που εχεις δει πως παει το δικο μου!!Μια πρωτη μεσα στα στενα σου ανοιξα ρε Πανο!
mad.. μεχρι τα οσα παει η κοντρα, δε βαζω τετοιους περιορισμους..

Πανο δεν ειναι αντικειμενικο να ανοιξει corolla με carina, εχουν 100+ κιλα διαφορα..

Οπως και να χει επειδη με κουρασε το θεμα και ο καθενας εχει τις αποψεις του και ειναι σεβαστες, θα μου επιτρεψετε να μην ασχοληθω αλλο..Οι μονες συζητησεις που σιχαινομαι σε ενα φορουμ ειναι αυτες οι αντιδικιες για το ποιος περναει ποιον ειδικα απο ατομα που δε γνωριζονται γιατι δημιουργουνται παρεξηγησεις!
Καλη συνεχεια!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-06, 03:17
Rl

Σε αυτο συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα κ εμενα μου τη σπαει οταν καποιος νομιζει πραματα τα λεει δημοσια κ μετα φοβαται να τα αποδειξει μηπως χασει!Τουλαχιστον οταν λεμε κατι να εχουμε κ... το θαρρος να το υποστηριζουμε!Αυτο το λεω γιατι εγω ποτε δεν εχω πει στα σοβαρα α περναω τον 1 τον αλλο κτλ..Τεσπα ρε συ νικο ρωτα το κωστα τι μπορει να φταιει ρε συ.Δε παει αλλο!Σε αυτον ειχε προβλημα τετοιο?Τι να πω γμτ?!Αντε να ρθω να σε ραψω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-06, 10:33
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ρε 2579... μην ακούσεις εσύ για 120... αμέσως πετάγεσαι !!! Εγώ σου είπα, την έχω δει την εκκεντρική τσαγιέρα σου (είμαι και νονός της αφου εγω την βάφτισα έτσι) και πραγματικά είναι πολύ σφεντόνα!
Carinaman δεν ήθελα να έρθω σε αντιδικία με κανενα, απλά η κοινή λογική με υποκίνησε να διερωτηθώ για το πως γίνεται το 4age να είναι μπροστά από το 4agze. Πίστευα πως ο 4agze είναι η βελτιωμένη έκδοση του 4age.
Τεσπα, επειδή όπως είπες δεν γνωρίζω και πολλά και επειδη το σκίσαμε το τόπικ για άλλη μια φορά, σταματάω και εγώ την κουβέντα μέχρι όντως να κανονιστεί ένα τέτοιο άνοιγμα οπότε μετά να μιλάμε με στοιχεία και αποδείξεις.

Υ.Γ.: Σε καμία περίπτωση δεν δημιουργήθηκε παρεξήγηση (τουλάχιστον από μέρους μου), και το πρόβλημα του ότι είμαστε άγνωστοι μπορεί να λυθεί πολύ πιο εύκολα από την "διαφωνία" μας. Μπορείς να έρθεις σε κάποια συνάντηση στο Άλσος να γνωριστούμε και να τα πούμε. Έχει και γενέθλια το κλαμπ την Παρασκευή. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-06, 10:53
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο δεν ειναι αντικειμενικο να ανοιξει corolla με carina, εχουν 100+ κιλα διαφορα..
Εδω σε δεν πειραξε τα 5 κιλα ροπης παραπανω και τα σχεδον 30 αλογα και κολλησες στα 100 κιλα διαφορας?
Υ.Γ.
Προσπερναω αυτο που ειπες για ατομα που δεν ξερουν γιατι απλα καποιοι ειναι γνωστες και καποιοι αλλοι σπουδαζουν το θεμα αυτο...
Υ.Γ.2
Αν σε πειραξε το ολο θεμα δεν θα ξεφτιλιζεις καποια πραγματα οπως ειναι αλλα μοτερ και συγκεκριμενα υπερτροφοδοτουμενα μοτερ τα οποια ολοι γουσταρετε αλλα φοβαστε να εχετε και επισιμα σε εχω βαλει στην τσογλανοδιμοιρια marmel καθως εχετε 20 βαλβιδες και 4 πεταλουδες και εχετε γαμ... ολα τα αμαξια και δεν παραδεχεσται οτι καποιο αλλο μοτερ ειναι καλυτερο απο το δικο σας

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-06, 16:19
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 303
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Προσεξε πως μιλας!!Εγω δε σε εβρισα και γιαυτο μη βριζεις κι εσυ!Με τα υπολοιπα οπως ειπα και παραπανω δεν ασχολουμαι..

madvingear κανενα προβλημα μαζι σου..Δε με εθιξες σε καμια περιπτωση και συγγνωμη αν καπου σε εθιξα εγω!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-06, 16:31
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να πω και εγώ κάτι που είδα.
Δύο ΕΕ90 hatchback, το ένα με st και το άλλο με gze.
Σταθερά και στα 3 ανοίγματα μπροστά το st.
To άλλο παλικάρι έλεγε και πριν και μετά ότι φοράει μεγαλύτερη τροχαλία.
Αυτά...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-06, 16:44
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ανοιξε εσυ και αφου μου πεις τα αποτελεσματα θα σου πω τι θα κανει το 20ν μετα ο.κ.
Ποτε ειπες οτι ερχεσαι Καρδιτσα.Κατι εφτιαξα .Μην κανετε κοντρες απο τα πληκτρολογια, θα ανεβασουν θερμοκρασια και δεν θα μπορειτε να γραψετε μετα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Που ειναι τα TS? kosmas TOYOTA COROLLA T-SPORT 106 13-10-12 18:51
ΑΝΤΙΚΟΦΤΗΣ nikos-g6 ΦΟΡΟΥΜ 34 07-09-11 10:40
Τι ειναι???? NIKOS.99 4AGE 20v Levin 9 06-11-08 18:22
Αντικοφτης...E101 GT(1.3Turbo apo GT ) LoVis SUPPORT 10 09-01-06 14:57
Αντικοφτης Τελικης kosttrd SUPPORT 15 05-10-04 11:24

Page generated in 0,17043900 seconds (81,06% PHP - 18,94% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com