Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tioklou";p="
παιδια εχω μια απορια! σε μας που εχουμε ταμπλο χωρις στροφομετρο μπορουμε να βαλουμε λαμπακι ενδειξης βενζινης οπως εχουν τα ταμπλο του SR? σε μας εχει αριστερα το λαμπακι του χειροφρενου και απο κατω αλλες 2 κενες θεσεις για λαμπακια! μηπως μπορει να μπει σε αυτες? Φιλε Ξυνε δωσε μας ρε συ τα φωτα σου μιας και εβαλες προσφατα ταμπλο απο sr!
|
H Καλωδιωση σου φερνει πισω στο ταμπλο καλωδιο χρωματος αν θυμαμαι καλα μπλε κιτρινο που ερχεται απο την φυσα που συνδεεται στον δεικτη βενζινης που ειναι μεσα στο ντεποζιτο. Αυτην η φυσα εχει 2 καλωδια, ενα που ειναι για το ποσο βενζινης εχεις ακομα (μεταβαλλομενη αντισταση) και αυτο το κιτρινο μπλε που ειναι σαν διακοπτης (οταν τελειωνει το φαγητο δλδ). ΑΛΛΑ ολα τα ΚΕ30 στον δεικτη βενζινης εχουν μονο εναν ανταπτορα για να συνδεθει καλωδιο (το κιτρινο μπλε δεν συνδεεται πουθενα). Τα ΚΕ35 που εχουν λαμπακι, ο δεικτης αντλιας τους εχει 2 φυσες. Αρα φαινομενικα θελεις τον δεικτη απο ενα ντεποζιτο ενος ΚΕ35 , συνδεεεις την μαμα φυσα και πισω στο ταμπλο σου στην αριστερη στρογγυλη φυσα του καντραν θα βρεις παροπλησμενο αυτο το καλωδιακι του δινεις ρευμα και ενα λαμπακι ενδιαμενσα και εισαι ετοιμος. Τωρα αν κανω φυσικα λαθος το πολυ πολυ να στειλεις ρευμα εντος του ντεποζιτου βενζινης και να ανατιναχτεις. Και ιδου το ερωτημα: Θα περιμενεις να το κανω πρωτα εγω με την αντλια που θα μου δωσει ο σαββας και που εχω μερικες ζωες left? ή γουσταρεις να εισαι πρωτοπωρος? pioneer? και καλα?
Αμα δεν εχουμε βεβαιως συντομα νεα σου , δεν θα το προσπαθησω καν, οκ? Ασε δεν χρειαζεται.
Αναμενω νεα σου!!!!!