Re: Δεν Είμαι 80 Χρονω .... Επιτελους..!
Η κατασταση με τα πιο καινουρια μοντελα εχει βελτιωθει αρκετα στο στησιμο! Το τελευταιο Avensis πηγαινε παρα πολυ καλα στον τομεα κρατημα και τωρα η facelift εκδοση ερχεται με ακομα καλυτερο στησιμο αφου εγινε μεγαλυτερη μελετη στην αναρτηση. Να μιλησουμε για τα 111αρια τα οποια με ενα σετακι αναρτησεις σπερνουν? Μαμα η TOYOTA τα θελει ταξιαδιαρικα και μαλακα ακομα και τα πολυ σπορ μοντελα. Ο φλωρακας(που δεν εχει καμια επαφη με την spοrt οδηγηση) που θελει πχ να πηγαινει ψιλογρηγορα αλλα και να μην του φωναζει η φωνη της συνειδησης απο διπλα(γυναικα) γιατι πονανε τα παϊδια της αυτο θα παρει.
Ακομα και το 101 που εχω εγω με τα πορτοκαλι ΚΑΥΑΒΑ που ειχα απο προπερσυ οταν τα πρωτοεβαλα νομιζα οτι μπηκα σε εντελως αλλο αμαξι. Εχουν τα ΤΟΥΟΤΑ ενα ψιλοκαλο σασι και μετα με δικα σου λεφτα γινονται πολυ καλα.
Μια απορια που μου δημιουργηθηκε ειναι η εξης! Το σασι 101 θα αντεχε να φορεσει ενα βελτιωμενο μοτερ απο celica gt4 χωρις να ανοιξει? Εγω παντως αν το εκανα θα πηγαινα να το ραψω απο την αρχη