Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Δεν Είμαι 80 Χρονω .... Επιτελους..!
Παλιά 16-08-06, 15:54
Το avatar του χρήστη ΘΑΝΑΣΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΖΖΕ11
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
ΘΑΝΑΣΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν Είμαι 80 Χρονω .... Επιτελους..!

Έκανα μια "βόλτα" στα φορουμ άλλων αυτο και φρικαρα. Στο club της 147 λένε: όποιος οδηγεί corolla ειναι 80 χρονών γέρος χωρίς "πρεστιζ" και "ιματζ", ασε που δεν στριβουν. Δεν ξέρω αν κάποιος εχει μπει σε 147 εγω έχω μπεί αρκετες φορές. στριβει ναι συμφωνω σρτιβει ομως όπως όλα... όταν μπαίνεις νορμαλ. Διαφορετικά θέλεις και άλλα πράγματα να του βάλεις και να είσαι και καλός οδηγός. Αμ οι άλλοι στα νέα focus!!!! Στρίβουν μεν απο την μανα τους καλά αλλα είναι "πεθαμενα" στο κινητήρα. Τι έκαναν λοιπόν ανακάλυψαν ότι στον κινητήρα έχουν 115αλογα στα 1600cc και άκουσον άκουσον στον τροχο 125!!!!!!! και ποιοι το ανακάλυψαν και το πασάρουν για να πουλήσει; τα σχετικά συγκεκριμένα φιλο γερμανοευρωπαϊκα περιοδικά που κυκλοφορούν στο χώρο... Κάποιοι στα audi ανακάλυψαν πως τα corolla αλλά γενικά ο ιάπωνας toyota όχι και τόσο αξιόπιστος... Έχει λέει εμφανίσει σχετικές βλάβες στον κινητήρα... Τι λές τωρα! γιατί δεν ρωτάει του κατόχους ττ για το καθε πότε ανοίγουν κονσόλα εσωτερικού και επαναπρογραματίζουν εγκέφαλο άσε το πόσους μισθούς χρειάζονται... μην σας τρελάνω όλοι λίγο πολύ λενε και εμείς ακόμη αλλά ΟΧΙ μαμακίες. Φίλοι μου 80αρηδες ευτυχώς που πάμε αργά και φτανουμε ...γρηγορα
Παλιά 16-08-06, 16:17
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Εγώ θα ήθελα να μάθω πόσο πολύ ντρέπονται όλοι αυτοί οι ιταλο-γερμανόφιλοι όταν στα ίδια κυβικά ατμοσφαιρικά μένουν πίσω από 80άρηδες...
Απάντηση με παράθεση
Re: Δεν Είμαι 80 Χρονω .... Επιτελους..!
Παλιά 16-08-06, 16:51
Το avatar του χρήστη ΘΑΝΑΣΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΖΖΕ11
Δύναμη Σεβασμού: 267
ΘΑΝΑΣΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Είναι δύσκολο γιατι τοτέ θα είχαν μάθει να σεβονται τις επιλογές των άλλων αλλά και να παραδέχονται τις "πατάτες" που πάιρνουν.
Παλιά 16-08-06, 19:28
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ";p="51028
Στο club της 147 λένε
Μην ασχολησε με χρεοκοπημενες εταιρειες.Οι γυφτοι παρακαλασουνε την GM τους αγορασει.Οι ξεφτιλισμενοι,ουτε εναν κινητηρα δεν μπορουν να εξελιξουν πια και αγοραζουν απο την GM(opel και αυτοι αγορασμενοι ειναι,παιρνουν πιπα στον Μπους).Παλι καλα που φωτισε ο θεος και δεν αγορασανε τους ξεφτιλισμενους( η TOYOTA σκοπευει να αγορασει την FIAT,εκτος FERRARI ομως).
Παλιά 16-08-06, 19:42
turbakias!!!

γιατι ασχολουμαστε με αισχη ιταλικα γερμανικα οτι ειναι αυτα.. η ιστορια δειχνει ποιο βγαζει βλαβες ποιο ειναι αξιοπιστο και τα λοιπα. τι να μας πουνε τα alfa romeo που τα προβληματα μηχανολογικης και ηλεκτρολογικης φυσεως δινουν και παιρνουν τα δε γερμανικα του περιβοητου group vag που παρολα τα πολλα των εκκατομυριων που σκας δεν σου προσφερουν τιποτα αλλο απο ενα ωραιο περιτυλιγμα με ενα φτηνο και προχειρο εξωτερικο ενδεικτικα αναφερω απο τον ξαδερφο μου που δουλευει σαν μηχανικος στην audi volkswagen της χαλκιδας οτι τα αυτοκινητα καινε πολλαπλασιαστες για πλακα κοβουν ημιμπαρα για πλακα καθε λιγο και λιγακι και χωρις να τα πας στα ορια την στιγμη που εγω στο corolla που το εχω 13 τωρα χρονια και εχει κανει 45000κμ το σασι εκ των οποιων τα 330000 σε χωματοδρομους με λακουβες πετρες κτλ δεν μου εχει βγαλει την παραμικρη σκουρια δεν μου εχει βγαλει τιποτα οσον αφορα ψαλιδια, ημιαξονια, ημιαμπαρα, μπαλακια κτλ και μιλαμε οτι το αμαξι ετρωγε και τρωει το σκισιμο της ζωης του και δεν το λεω ετσι ξερουν πολλοι πως το παω. και τωρα βγαινουν τα ιταλογερμανικο κουτακια επειδη εχουν μια χ , ψ φινετσα? και εξαλου οσοι προτιμουν τα γιαπωνεζικα δεν ειναι ο λογος η φινετσα αλλα η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ , ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕς δεν εχει αναγκη απο τοσο εντυπωσιακη εμφνιση που κατα την γνωμη μου τα γιαπωνεζικα εχουν εξλιχθει σε πολυ μεγαλο βαθμο... τεσπα οι πωλησεις μιλανε απο μονοι τους...ΤΟΥΟΤΑ when everything keep going wrong TOYOTA keep going right!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-08-06, 20:03
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδες δεν χρειαζεται καν να μπουμε σε αυτο το τρυπακι συγκρισεων μεταξυ αυτοκινητων! Σε καθε οδηγο καθεται καλυτερα καποια εταιρεια για δικους του προσωπικος λογους! Τα μειωνεκτημα που βλεπω αυτη τη στιγμη στην ΤΟΥΟΤΑ ειναι: Αρκετα συντηρητικη σαν εταιρια στο design αν και εχει βελτιωθει αρκετα στην τελευται γενια αυτοκινητων! Εχει παρα πολυ καλους κινητηρες αλλα παντα τους προωθει με βαση τις πωλησεις και οχι ωστε να προσεγγισει ακομα και την μικρη ομαδα σκληροπυρηνικων οδηγων. Τελος τραγικο λαθος η συνεργασια με την boss. Ε΅γω θα το φωναζω και θα το λεω πως ολα τα ηλεκτρολογικα προβληματα και στους εγκεφαλους οφειλονται σε αυτη! Αυτη ειναι η αποψη μου. Τελος ειναι και λιγο ακριβη για αγορα αυτοκινητου σε ολες τις κατηγοριες αλλα χαλαλι της
Παλιά 16-08-06, 20:07
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ας μην ριξουμε αλλο το επιπεδο που υποτιθεται οτι εχουμε....

το νεο το μαθατε? οπως και στο golf 4 ετσι και στο νεο fsi το 5 πεφτουν τα τζαμια μεσα στην πορτα. 4 χρονια αυτη η ιστορια. αυτα θα καθομαστε να λεμε?
Παλιά 16-08-06, 23:08
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και οχι μονο...ολοι οσοι εχουν golf fsi τα εχουν βαλει πωλητηριο...απο ηλεκτρολογικα προβληματα εως του οτι καινε υπερβολικο λαδι.και εχω πολλα παραδειγματα φιλων που βαριεμαι να γραφω.τα αλφα δεν λεω φινετσατα και καλα φρενα και στησιμο αλλα τι να το κανω που θα πρεπει να το ξεκινισω αφου πρωτα το ζεστανω καλα και να μην το σκιζω για να μην βγαλει προβλημα(αυτα ειναι απο ιδιοκτητη αλφα 156 λογια)

επισης σε ενα περιοδικο ειχε συγκριτικο ολα τα 1600 με 1ο το neo focus 2ο το golf και 3ο το corolla....και σκεφτομαι και λεω(σε εναν φιλο που μου την ελεγε που εχει focus) 3 θεση για ενα αμαξι που ειναι ενα μοντελο πισω απο τα δικα σας αλλα πρωτο ακομα σε μοτερ. επισης εχω συναδελφο που αλαξε μοτερ στο νεο focus λογο καψιματος λαδιου

Τουλαχιστον αυτοι σου αλαζουν μοτερ γιατι στα VW σου λενε πως αν δεισ στο χαρτι λεει πως το αμαξι λογω fsi προβλεπεται να καιει καποια ποσοτητα λαδιου...και η καποια ποοτητα στον συναδελφο που τελικα το αλαξε το golf ηταν στα 400 χλμ 500 γραμμαρια λαδιου

Οταν του ειπα οτι 2 μηνες ηθελακαι εξαχνα να παρω το συγκεκριμενο golf και δεν μου το ενεκρινε η αλφα μπανκ το παληκαρι μου ειπε τραβα στηλτους λουλουδια και ευχαριστηρια επιστολη...

Υ.Γ ας δουνε το corollaki μου και να δουμε αν ειναι για 80χρονο.
Υ.Γ2 το νεο yaris τς με το 1,8 μοτερ για ποσους 80χρονους μπορει να ειναι???
Παλιά 17-08-06, 11:32
Το avatar του χρήστη GUS
GUS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: AE101 & HILUX TORNADO
Περιοχή: ΡΕΘΥΜΝΟ
Δύναμη Σεβασμού: 258
GUS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδια εγω παντος ξενερωνω οταν βλεπω bosch,koito egland και valeo...που ειναι τα koito japan και nippodenso????αθανατα!!!!
Παλιά 17-08-06, 12:18
Το avatar του χρήστη papathvas
papathvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: G6
Περιοχή: Salonika
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 264
papathvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=4092

http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=230&page_id=4077

http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=230&page_id=4081
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Επιτελους!!!! endurasKE-30 OFF TOPIC 10 28-10-10 19:31
Επιτελους πισω NIKOS.99 OFF TOPIC 3 04-09-10 17:11
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ SPOILER sakis TOYOTA COROLLA E 12 94 21-08-07 03:29
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Γιαννης20v Ειμαι νεος 7 15-02-07 15:57
Επιτελους toyota mania SUPPORT 42 28-01-07 16:32

Page generated in 0,16881990 seconds (82,50% PHP - 17,50% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:35.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com