Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
16-08-06, 09:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Giorgio περαστικά φίλε μου. Όντως πολύ άτυχη στιγμή! Τουλάχιστον το καλύπτει η ασφάλεια σου? (Νομίζω στα φυσικά φαινόμενα κατατάσεται αυτή η ζημιά?)
|
16-08-06, 09:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
μακαρι φιλε να στο καλυπτει ετσι να μην πλνρωνεισ κερατιατικα....τουλαχιστον δεν ησουν μεσα δεν λες....κουραγιο
|
|
|
|
16-08-06, 17:03
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά....!!!!Δυστηχώς η ασφάλειά μου δεν μου καλύπτει για φυσικές καταστροφές....Για καλή μου τύχη όμως,την ώρα που βγήκα έξω απο την δουλειά μου και είδα το 'θέαμα' είχαν προλάβει να έρθουν κανάλια και εφημερίδες....Καταλαβαίνεται ότι μέσα στο κατακαλόκαιρο,στο Ηράκλειο-Κρήτης τα νέα είναι μηδαμινά...Και ορμήξανέ σαν τα κοράκια...Θα πρέπει όμως να τους ευχαριστήσω,γιατί μέσα στην γκαντεμιά μου κάποιος ήξερε τον αντιδήμαρχο και ήρθε εκεί.Ο οποίος όμως διαβεβαίωσε ότι 8α τα πάρω τα λεφτά μου απο τον δήμο....Τώρα εάν θα τα πάρω και πότε, δεν το ξέρω ούτε βάζω το χέρι μου στην φωτιά...Πάντως να ξέρετε σε τέτοιες περιπτώσεις, ότι η καταγραφή του συμβάντος απο την τροχαία μπορεί να σε αθώωσει στο δικαστήριο και να τα πάρεις τα λεφτά σου....!!!
Όλοι συνηγορούν υπέρ μου(ακόμη και η τροχαία...) αλλά ρε παιδιά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με το δημόσιο....
Γι'αυτό,παράκληση σε όλους σας....Μακρυά απο κωλόδενδρα και δήμους....Όσο δεν τα υπολογίζεις,τόσο πολύ σε κοπανάνε στο κεφάλι....!!!!
|
16-08-06, 17:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Εγώ σου εύχομαι να πάρεις πίσω τα λεφτά και να μην σου ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα. Στο κάτω κάτω εκβίασε τον Δήμαρχο πως θα βγάλεις βούκινο στα κανάλια ότι δεν κρατάει τις υποσχέσεις του (και είμαστε και σε περίοδο δημοτικών εκλογών)... Θα χεστεί επάνω του... χεχε
|
16-08-06, 17:41
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
παρακάλα να ξαναβγεί ο ίδιος.
|
16-08-06, 18:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Τι λες βρε Γιώργη??? To θέμα είναι να του δώσει τα λεφτά πριν τις εκλογες!!! Τώρα που προσπαθεί να μαζέψει ψήφους! Δεν έχεις δει ότι όλα τα έργα γίνονται πριν από περίοδο εκλογών? Μετά τις εκλογές, και να βγεί, δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που έχει υποσχεθεί!!! Το γνωστό μοτίβο όλων των πολιτικών...!
Giorgio κοίτα να πάρεις τα λεφτά πριν τις εκλογές !!!
|
16-08-06, 18:48
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
|
|
madvinegar2003 σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου....Μακάρι να πραγματοποιηθούν....Όσον αφορα για την περίοδο και τις υποσχέσεις που αυτή περιέχει,θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου....Οι εκλογές είναι μέσα Οκτώμβρη - εάν δεν απατώμαι - ενώ το ζήτημά μου θα περάσει απο το δημαρχιακό συμβούλιο κατά τις αρχές Σεμπτέβρη...Νομίζω λοιπόν οτί είμαι μέσα στο χρονικό διάστημα που οριοθετούν τις πράξεις απο τα λόγια...
Τι να πώ όμως ρε παιδιά.....Απλώς υπομονή μου και ότι θα δείξει.....
Άλλωστε δεν μπορώ να κάνω κάτι εάν δεν πάρω στα χέρια μου το τιμολόγιο(το οποίο θα το πληρώσω πρώτα....) απο την αντιπροσωπία.....Αυτό μαζί με κάτι άλλα χαρτιά θα τα υποβάλω στον δήμο και μετά εάν έχουμε αντιρρήσεις,θα αρχίσουν τα όργανα,τα δικαστήρια και τα συναφή συμπράγκαλα(κοινώς κράξιμο.....)!!!!!!!
|
|
|
|
16-08-06, 21:56
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Τι λες βρε Γιώργη??? To θέμα είναι να του δώσει τα λεφτά πριν τις εκλογες!!! Τώρα που προσπαθεί να μαζέψει ψήφους! Δεν έχεις δει ότι όλα τα έργα γίνονται πριν από περίοδο εκλογών? Μετά τις εκλογές, και να βγεί, δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που έχει υποσχεθεί!!! Το γνωστό μοτίβο όλων των πολιτικών...!
Giorgio κοίτα να πάρεις τα λεφτά πριν τις εκλογές !!!
|
Καταρχήν εύχομαι στον Φίλο να εισπράξει τα χρήματα το γρηγορότερο.(πριν τις Εκλογες)
Επειδή εχω την τυχή να είμαι στις Οικονομικές Υπηρεσίες Υπουργείου, μια αλλάγη δεν θα τον βολεύε, οι επόμενοι συνήθως δεν αναγνωρίζουν τις Υποχρεωσεις των προηγούμενων, και οι πάντες δικαιωνόνται κάποια στιγμή αργότερα από τα Ελληνικά Δικαστήρια (μετά από Τελεσιδικη Απόφαση, το Δημόσιο θα κάνει έφεση μέχρι να την χάσει οριστικά την υπόθεση).
|
16-08-06, 23:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
α ομως εχει εκδικαστεικαποια παρομοια υποθεση και ο κατηγορος εχει παρει τα λαεφτα του τοτε θα τα παρει και ο giorgio.οπως συμβαινει και με τις λακουβες που αν παθεις ζημια απο λακουβα στην πληρωνει την ζημια ο εκαστοτε δημος
|
09-09-06, 20:34
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D";p="
o TS προφυλακτηρας ταιριαζει απολυτα στο δικο μας φιλε dbar.και τα προβολακια καθονται λουκουμι!!!
|
Tελικά στον Γιαννίτσα δεν μου την έκαναν την χάρη να μου βάλουν τον προφυλακτήρα από TS. Μου είπε εκεί ο υπεύθυνος ότι δεν κάνουν τέτοιες μετατροπές, ότι δεν ξέρουν αν θα "κάθεται" και τα σχετικά...
Πιστεύω ότι αν επέμεινα θα το έκαναν. Με προβλημάτισε το γεγονός ότι μπορεί να έχω πρόβλημα με την ασφαλιστική και τα τιμολόγια γι'αυτό και δεν επέμεινα...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
TTE Προφυλακτήρες |
Reqviem |
TOYOTA COROLLA E 12 |
10 |
31-10-08 22:55 |
Page generated in 0,16226602 seconds (81,00% PHP - 19,00% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|