Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 463
Προφυλακτώρες Ε12
Τελικά παιδιά ο πίσω προφυλακτήρας από το facelift μοντέλο ταιριάζει ακριβώς στις βάσεις από το pre facelift μοντέλο....
Να τα καινούρια μου οπίσθια...
Re: Προφυλακτήρες Ε12
Ναι άμα με κοπανήσει κανένας θα βάλω κάτι πιό ωραίο μπροστά...
πίσω δεν βρήκα κάποιον προφυλακτήρα που να μου αρέσει περισσότερο από του Facelift και να μην φαίνεται ξεκάρφωτος με μαμά το υπόλοιπο....
Όσο για την εξάτμιση θα δούμε.... Προτιμώ να βάλω καμιά σοβαρή ανάρτηση πρώτα
Δύναμη Σεβασμού: 270
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
Ναι άμα με κοπανήσει κανένας θα βάλω κάτι πιό ωραίο μπροστά...
πίσω δεν βρήκα κάποιον προφυλακτήρα που να μου αρέσει περισσότερο από του Facelift και να μην φαίνεται ξεκάρφωτος με μαμά το υπόλοιπο....
Όσο για την εξάτμιση θα δούμε.... Προτιμώ να βάλω καμιά σοβαρή ανάρτηση πρώτα
αμην και ποτε για αυτην την αναρτηση αλλα δεν βλεπω να γλυτωνουμε την KW ετσι οπως παει
Σήμερα το βραδάκι 10.00-10.45 κάποιος που να του καεί ολόκληρο το αυτοκίνητο και το σπίτι με χτύπησε ενώ ήμουν παρκαρισμένος λίγο πιο πέρα από το σπίτι μου στον πίσω προφυλακτήρα... Είναι χτυπημένος πίσω αριστερά από κάτω μέχρι πάνω σχεδόν στο φανάρι και έχει φύγει σε πολλές μεριές το χρώμα... :x
Δεν cussing μπορώ ακόμα να καταλάβω πως γίνεται να με χτύπησαν εκεί... Αυτός που ήταν παρκαρισμένος πίσω μου δε κουνήθηκε... yell
Να υπολογίζω κανα 100εύρω σε φτηνό φανοποιό ε..? cussing
Δύναμη Σεβασμού: 311
Αφού ήταν να γίνει δεν το κάνανε στον μπροστά να βάλεις και απο το facelift....tongue
Πάντος είσαι πολύ γκαντέμης..... yell
Μόνο γδαρμένο είναι ή έχει και χτύπημα?