Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
|
Re: Ατμοσφαιρικες Βελτιωσεις Σε 20ν |
|
12-12-05, 18:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Ατμοσφαιρικες Βελτιωσεις Σε 20ν
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="30493
δλδ φιλε? να φοραμε τσιγκινα σωβρακα στο εξης?
|
μπαααα κυαλια για να με βλεπεις...!!!!
13-12-05, 23:43
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ναι αυτο με το διακοπτακι ειναι πολυ καλο και παρεχει extrα ασφαλεια.Επειδη το εχω ξαναπει εχει ο κουμπαρος μου το 1.3 το τουρμπο και ειναι πραγματικα μαμα το μοτερι η διαφορα μας ειναι χαωτικη.Καλη αισθηση της ροπης αλλα φαινεται η ελλειψη των αλογων.Απο αυτο το αυτοκινητο εχω προσωπικη εμπειρια και εχει μπει σε ΕΕ92.Αλλα προσοχη μιλαμε για μαμα το μοτορι γιατι 'μαμα' απο 'μαμα' οπως τα εννοουν ορισμενοι υπαρχει μεγαλη διαφορα.
Πανο η χαωτικη διαφορα που αναφερω αφορα τα μαυροκαπακα,οχι εσενα που εισαι 142(χα,χα,χα).
|
|
|
|
14-12-05, 10:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="30587
Επειδη το εχω ξαναπει εχει ο κουμπαρος μου το 1.3 το τουρμπο και ειναι πραγματικα μαμα το μοτερι η διαφορα μας ειναι χαωτικη.Καλη αισθηση της ροπης αλλα φαινεται η ελλειψη των αλογων.Απο αυτο το αυτοκινητο εχω προσωπικη εμπειρια και εχει μπει σε ΕΕ92.Αλλα προσοχη μιλαμε για μαμα το μοτορι γιατι 'μαμα' απο 'μαμα' οπως τα εννοουν ορισμενοι υπαρχει μεγαλη διαφορα.
|
Μαμα το 1,3Τ σερνεται μονο στα σταρλετ που δεν ειναι εχουν πολυ βαρος πηγαινουν σχετικα καλα.Ολα τα 1,3Τ πρεπει να κανεις καποιες κινησεις που θα ελευθερωσουν την πνοη του κινητηρα και καποια αλλα πραγματακια που θα δωσουν το νευρο που πραγματικα εχει.Εγω εχω ακομα το ιντερκουλερ πανω και σε δυναμομετρηση εδειξε 150 αλογα και 16,3 ροπη.Πιστευω με το ιντερκουλερ κατω θα πηγαινει καλυτερα,δεν περιμενω αλλα αλογα(μπορει λιγο ροπη)απλα περιμενω να πηγαινει καλυτερα
14-12-05, 19:50
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Κατσε γιατι οντως γραφεις αλλιως.Δεν καταλαβα σερνεται ή δεν σερνεται στα σταρλετ και ποια εχουν χαμηλο βαρος;Μαλλον σε σταρλετ εννοεις πανε καλα γιατι οντως εχουν χαμηλο βαρος.Δεν ειναι και λιγα να σκεφτεις 146 τουρμπατα αλογα σε αυτοκινητο ποσο;900 κιλα;Στου κουμπαρου μου ουτε μπαρομετρο δεν εχει μεσα να σκεφτεις.Τωρα λιγο αναπνοη,λιγο εξατμιση και κανα 'τσιμπηματακι' με προγραμμα(πραγματα που δεν φαινονται) να σαι 160 αλογακια στο νερο.Καλα ειναι και εκει σοβαρευουν τα πραγματα.
Γι'αυτο ειπα οτι στα τουρμπατα δυσκολα να πετυχεις 'μαμα',γιατι με λιγα λεφτα ανεβαζεις γρηγορα και αξιοπιστα.
|
|
|
15-12-05, 16:43
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
δε σου φτανουν 142 δημητρη? εμενα μου φτανουν μιας και δεν εχω ψυχολογικα. και 130 να ηταν ιδια θα πηγαινε. ελα κατω εσυ με τα 165 καθαροαιμα να δεις για ποτε θα σου λειπουν απο την τραπεζα 1000 ευρω. γιατι τσαμπα δεν θα δεις ΠΟΤΕ πως παει τ αμαξι μου. ξεκινα και βαζε απο τωρα MOTOR-COTE να κατσει καλα στα τοιχωματα μπας και βρεις καμια ελπιδα εκει στην ασφαλτο...........
|
15-12-05, 16:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Μα αυτο λεω οτι τα σταρλετ πανε καλα.Μα καλα τοσο ακαταλαβιστικος ειμαι ρε?Προγραμμα δεν θελουν,μια αντλια και εναν αντικοφτη χρειαζονται και μετα....
16-12-05, 18:46
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
παιδια κανενα εκντροφορο για τα 20ν εχετε ακουση? αν ναι καμια πληροφορια?
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
16-12-05, 20:16
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Καλα ρε Πανο αν ηταν 130 πως θα πηγαινε ιδια;Θα πηγαινε σαν με 130 αλογα!!αν 130=142 τοτε 165=177 και 177=189.Αφου 2 αριθμοι ειναι ισοι προς ενα τριτο αρα ειναι ισοι και μεταξυ τους.Αρα 165=189.Φερτε μου κανα TS να το ξεσκισω ρε!!!
Και οσον αφορα τα 1000 ευρω 2 τινα παιζουν.Ή εχεις λεφτα για πεταμα ή ....εχεις λεφτα για πεταμα!Και το motorkote ηδη παλιωσε παω γι'αλλο τωρα.Αρε πλακες που θα σου κανω!!
Φιλε 2579 εκκεντροφορια της TODA αλλα ποιος( θα στο ρυθμισει;Ο Μπαρμπαρης μου ειχε πει καποτε να σταθω μακρια,ρυθμιζεται δυσκολα.
|
16-12-05, 22:36
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
εχω ενα φιλο με το ιδιο αυτ/το (carina) μαυροκαπακο εχει κανει τα εξεισ> ροικη εξελιξη, φλατζα trd, ριθμιστη καυσιμου, SUPER AFC ,ψηγειο λαδιου, εξαφτερο δισκο και ειναι πολυ καλοσ οδηγοσ ομωσ ειναι μια καροτσα πισω μονιμοσ τι να συμβενη μπορει να σκευτη κανεισ να μου πει?τα λαστιχα κανουν την καροτσα στην εκινηση μετα δεν επρεπε να καληπτη την διαφορα?
mechanicaf TRD εκκεντροφορια δεν παιζουν?
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
17-12-05, 09:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Η εκκινηση ειναι το θεμα σε ενα ανοιγμα-κοντρα.Μετα πρεπει να εχεις πολυ δυνατοτερο αμαξι για να καλυψεις και να περασεις.Δεν παιζει ρολο η μαρκα των εκκεντροφορων αλλα το ποιος θα τους ρυθμισει.Παντως οι περισσοτεροι απο οτι εχω ακουσει προτιμουν την ακριβη λυση(TRD 1500Ε,τωρα αν οι τιμες αλλαξαν δεν ξερω εχω παρα πολυ καιρο που το ειχα ψαξει το θεμα οταν ελεγα να βαλω λεβιν)
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16747689 seconds (81,04% PHP - 18,96% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|