Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p="
Παίδες θα ήθελα να σας θυμίσω ότι ακόμα δεν έχουμε άποψη για το αν θέλουμε track day και αν θα συμμετάσχει κάποιος από εμάς.
|
Λοιπόν.Απο την ημέρα δημοσίευσης θεώρησα ωραία ιδέα το track day.Η πίστα είναι για μένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα θελα να ζήσω.Αν και έχω σχετικά καινούργια λάστιχα,
ΝΑΙ είμαι ΜΕΣΑ.Είμαι μέσα όχι για να μπώ και να τσακίσω το αμαξάκι μου που θα πληρώνω καιρό ακόμη κυνηγόντας τον απόλυτο χρόνο,αλλά έτσι για την εμπειρία την παρέα και το χαβαλέ.Εσύ leon τι λές?Αντε έλα να μπούμε να χουμε να κοροιδευόμαστε μεταξύ μας(μπάς και περάσω και κανέναν) γιατί αμα μαζευτούν ολοι οι scoobyδες εκεί...άσε!Αντέ παίδες τι λέτε,ευκαιρία για εκδρομούλα.Δεν θα μας πιέσει κανένας να τα πιούμε,ούτε κανένας θα κυνηγάει.Μια εμπειρία θα ναι και αυτή...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p="
Υ.Γ. Επίσης δε θέλω να θεωρηθεί ότι έχω αναλάβει αυτόκλητος εκπρόσωπος του corolla club. Ειλικρινά δεν έχω τη διάθεση ούτε το χρόνο για κάτι τέτοιο. Θα ήμουν ωστόσο ιδιαίτερα ευχαριστημένος ως απλό μέλος ενός τέτοιου συλλόγου. Επομένως επαναλαμβάνω το ερώτημα προς τους Moderators του site: Υπάρχει καμιά σκέψη, διάθεση, στόχος να μετεξελιχθούμε σε σύλλογο με κάποιους ανθρώπους να μας εκπροσωπούν ή κάτι τέτοιο είναι μικρής προτεραιότητας.
|
Τι να κάνουμε ρε συ...Τουλάχιστον ασχολούμαστε λιγάκι να δείξουμε οτι έστω υπάρχει μιά ομάδα.Μπράβο που πήγες μια φορά,μπράβο που θα ξαναπάς...Βέβαια μπορεί η γνώμη των admin να ναι άλλη...οπότε στέλνω ένα pm στον
fanis και τον
spiros(που μπορεί να μην είδαν τις δημοσιευσεις)να μας πουν την γνώμη τους,αν και θεωρώ οτί αφού είχαμε την συμπαράσταση τους στο πρώτο meeting θα την έχουμε και πάλι!