Συνάντηση clubs λεσχων Βορείου Ελλάδος!
<<Αγαπητοί φίλοι της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα
Σας προσκαλούμε στην πρώτη συνάντηση όλων των clubs και λεσχών αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος. Η συνάντηση θα λάβει χώρα την Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα 6μμ στο parking του εμπορικού κέντρου "ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" (απέναντι από το ΙΚΕΑ, στο Hondos Center).
Στόχος αυτής της συνάντησης είναι να γνωριστούμε όλοι οι φίλοι του αυτοκινήτου και να μοιραστούμε την αγάπη μας για τους τέσσερις τροχούς. Είτε είστε φίλοι της αγωνιστικής οδήγησης, είτε έχετε ενδιαφέρον για τις βελτιώσεις, είτε είστε απλά λάτρεις του αυτοκινήτου, σας περιμένουμε όλους εκεί.
Είναι η ευκαιρία μας να αποδείξουμε ότι η αυτοκίνηση και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχουν δύναμη, μέλλον και προοπτική στη Βόρεια Ελλάδα. Ελάτε, λοιπόν, στην πρώτη ενιαία συνάντηση λεσχών και club αυτοκινήτου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
Ενδεικτικά αναφέρουμε την παρουσία των Subaru Club, VWclub.gr, Ibizaclub, mx-5club, 20vtclub, motorwomen.gr, stiloclub, centoclub, clubpunto, alfisti, alfa club salonica, greekrenaultclub, focusclub, audi-club.gr, 106sportclub, Peugeot sport club μαζί με τα άλλα clubs που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία δημοσιογράφων για την δημοσιοποίηση της εκδήλωσης.
Θα είναι μια γιορτή για το αυτοκίνητο, μια γιορτή για όλους εμάς. Έτσι θα πρέπει όλοι όσοι παρευρεθούν στη συνάντηση να λειτουργήσουν χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ή παρεξήγηση με μέλη άλλων λεσχών. Η υπεύθυνη και σοβαρή συμμετοχή σας είναι αναγκαία για τον λόγο αυτό κάθε παρέκκλιση από τον χαρακτήρα και τους σκοπούς αυτής της συνάντησης θα θεωρηθεί ως απομάκρυνση από την ιδεολογία και τις κατευθύνσεις >>
Tο corollaclub δεν θα είναι?Εγώ πάντως είτε με το corollaκι μου είτε με το polo,είτε με το rallye φίλου θα είμαι εκεί.Σίγουρα πάντως θα ήθελα να είμαι με την corolla...αν φυσικά έρθει και κανενας άλλος!
|