Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-02-05, 17:40
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 280
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οι μετρήσεις επιδόσεων και κατανάλωσης γίνονται μέσα σε πίστα με ιδανικές συνθήκες γι'αυτό και δεν είναι ποτέ σωστές.Χθές το βράδυ το CTS μου έδειξε 235km με την 5η στις 8200rpm πράγμα που συμφωνα με τις μετρήσεις της αντιπροσωπείας είναι η τελική της ταχύτητα.Για να μην σας κουράζω οι καλύτερες μετρήσεις γίνονται στην πίστα που λέγεται δρόμος,με συνθήκες που υπάρχουν την συγκεκριμένη στιγμή και έχουν να κάνουν με τα δικά μας χέρια και πόδια.[/quote]

Αν και δεν είμαι administrator ή κάτι τέτοιο στο site, πιστεύω ότι δεν πρέπει να δημοσιεύονται τέτοια στοιχεία που δείχνουν καθαρά παράνομη συμπεριφορά από μεριάς μας. Κανείς δεν ξέρει πώς πρέπει να χρησιμοποιηθούν...

Είναι άλλωστε γνωστό ότι όλοι οι κάτοχοι TS οδηγούμε γρήγορα, εντός όμως των ορίων που καθορίζει ο ΚΟΚ, έτσι δεν είναι?
Παλιά 24-02-05, 18:08
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 248
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε μου εάν θα έπρεπε να πηγαίνουμε συμφωνα με τον Κ.Ο.Κ τότε δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να έχουμε δώσει 25000+άλλα 6000 extra,για να αγοράσουμε TS με 193 άλογα!!Επείσης δεν χρειάζεται να κάνουμε συζητήσεις για βελτιώσεις και αυξήσεις ιποδύναμης και όλα αυτά που ψάχνουμε μέσω συζητήσεων μέσω site η μέσω των συγκεντρώσεων που γίνονται.Οπως ξέρεις πολύ καλά ο Κ.Ο.Κ στην Ελλαδάρα μας είναι όλος λάθος γιατί δεν νοήται δρόμοι σαν την Αττική οδό να εχουν όρια 100 και 120 Km,oύτε σε ευθείες 10-12 Km να έχει 120 όριο.Εξάλλου ο καθένας είναι υπέυθυνος για τις πράξεις του και τα λεγόμενα του και στην Αττική οδό 03.00 το πρωί μπορείς να πηγαίνεις με 300 (εάν θέλεις πάντα) και να μην ενοχλείς ούτε να ενοχλήσαι απο κανέναν.Σε άλλες περιπτώσεις το SMART είναι το καλύτερο αυτοκίνητο,και δεν χρειάζεται να έχεις δώσει 30000 για να ταξιδεύεις με 100 και 120Km.
Παλιά 24-02-05, 19:16
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Re: TS FORUM 2

Το site αυτό είναι δημόσιο και προσβάσιμο από τον οποιοδήποτε....

Η περιγραφή που κάνεις δεν είναι ακριβής. Δηλαδή ποτέ δεν ξεπερνάμε τα 120 χαω, πουθενά στο δρόμο, ούτε κάνουμε δημόσιες κόντρες, ειδικά όταν χρησιμοποιούμε το επίθετό μας ως nickname. Το φτιάξιμο των αυτοκινήτων γίνεται μόνο για αισθητικούς λόγους ή για βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και μέσα στα όρια των μετατροπών που επιτρέπονται από τα ΚΤΕΟ, χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα εξαρτήματα με πιστοποίηση TUV, ή άλλη ισοδύναμη. Επίσης, οι συγκρίσεις επιδόσεων με άλλα οχήματα που αναφέρονται σε αυτό το site γίνονται μόνο σε αγωνιστικές πίστες και όχι δημόσιους δρόμους, λαμβάνοντας τα μέτρα ασφάλειας που καθορίζονται από τον κανονισμό λειτουργίας της πίστας.
Παλιά 25-02-05, 00:52
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Μου άρεσε το ξεκάρφωμα!!!Χα χα!!!Πάντως πέρα από την πλάκα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε !!! Μήπως πρέπει να αλλάξω και το avatar που έχω ;;;; Δεν είναι πραγματικό, μοντάζ έχω κάνει!!!!
Ts Forum 2
Παλιά 25-02-05, 01:26
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ts Forum 2

Επειδή έβαλε ένα ονοματεπώνυμο για nickname δε σημαίνει πως είναι και αυτός....
Άμα γράψω με το ονοματεπώνυμο κάποιου άλλου και πω ότι σκότωσα θα με πάνε μέσα? :P
Όσο για σένα Gorilla δεν ήταν τότε που είχες πάει στην πίστα της F1 και τα έπιασες αυτά...?
Νομίζω πως είναι τραβηγμένο αυτό που λέει ο φίλος leon74
Παλιά 25-02-05, 12:08
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 248
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αρχικά δεν έχω πρόβλημα ούτε έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανέναν.Η κούβεντα μας γίνεται φιλικότατα.Φίλε Leon είσαι λίγο εκτος πραγματοκότητας γιατί δεν υπάρχουν αυτά που λές.Δεν μίλησε κανείς για κόντρες και τέτοιες καγκουριές,αλλά για το πώς οδηγεί ο καθένας το αυτοκίνητο του μην ενοχλόντας τους υπολοίπους γύρω του.Ούτε στις καλύτερες χώρες δεν γίνονται αυτά που λές.Στις πίστες μπαίνουν αγωνιστικά αυτοκίνητα με κage,με πυροσβεση,με ζώνες 5 σημείων και όλα αυτά που ορίζει ο κανονίσμος της FIA για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.Εδώ μιλάμε για τα δικά μας αυτοκίνητα που πάμε βόλτες πάμε στην δουλειά μας και τα έχουμε για να κάνουμε το κέφι μας.Γι αυτό και ο καθένας τα βελτιώνει όσο και όπως θέλει και πίστεψε με ποτέ δεν θα έδινα 2750 για να βάλω φρένα για ομορφιά,ουτε 1850 για να βάλω ανάρτηση για να χαμηλώσει μόνο.Τον φορέα ΚΤΕΟ μην τον αναφέρεις καθόλου γιατί ξέρουμε όλοι τι εστί.Δεν τα βλέπεις στο δρόμο τα αυτοκίνητα που έχουν το σήμα του ΚΤΕΟ? Σίγουρα θα έχεισ δεί πολλά YUGO 1600 και πολλά TRANSIT με COSWORTH περασμένα με κάθε λεπτομέρεια όλους τους ελέγχους απο τους εμπειρους τεχνικούς τωνΚΤΕΟ!!!
Οδήγα λοιπόν οπώς θέλεις και κρίνεις σωστά,αλλά τα αυτοκίνητα είναι για να μας κάνουν τα χατήρια και τα πληρώνουμε και τα γεμίζουμε extra για να μας κάνουν ακόμη πιο πολλά χατήρια!!
Παλιά 25-02-05, 19:06
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μου άρεσε το ξεκάρφωμα!!!Χα χα!!!Πάντως πέρα από την πλάκα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε !!! Μήπως πρέπει να αλλάξω και το avatar που έχω ;;;; Δεν είναι πραγματικό, μοντάζ έχω κάνει!!!!
Τελικά, είσαι ο μόνος που με κατάλαβε!

Δηλαδή ρε παιδιά, πρέπει να σας κάνω ματιά για να καταλάβετε το ύφος μου????
ΜΗΝ ΞΕΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ! ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΡΙ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΟΥΝΙΕΣ.....

Είπαμε, όλα τα κάνουμε σε πίστες που μας έχει εξασφαλίσει το κράτος, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά που έχουν εγκριθεί από τα αμερόληπτα ΚΤΕΟ.

Σαφές τώρα?
Παλιά 25-02-05, 21:16
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Gorilla ετσι πως το θετεις συμφωνω και γω μαζι σου.Θα συμπληρωσω μονο για τους καλους τεχνικους του κτεο οτι καταφεραν να βγαλουν το κορολα μου οτι εχει υπερβολικους ρυπους.Το καλυτερο ειναι οτι το μοτερ ειναι μαμα ουτε βιδα δεν εχει μπει επιπλεον.Ο τροπος που τα καταφεραν ειναι οτι μετρησαν το αμαξι κρυο(αφου περιμενα 2ωρες εκει φυσιολογικα εσβυσα την μηχανη και περιμενα την σειρα)και το τσακωνουν και του κανουν το τεστ.Ευτυχως ειναι ανθρωποι της υπομονης(και υπακουοι αφου οταν τους ειπα για δευτερη μετρηση δεν μου αρνηθηκαν)και οπως καταλαβαινεις μετα το αμαξι κυμαινοταν σε φυσιλογικα επιπεδα.Δεν ξερω τι γινετε εκει αλλα γελιο μιλαμε για πολυ γελιο να βλεπεις κατι παπουδια με τα ντατσουν και τα παλια αμαξια να πεταν ντουμανια απο πισω και να "περναν"τους ελεγχους κανονικα.Παλι εκτος θεματος βγηκαμε αλλα δεν πειραζει ο αντωνης να ειναι καλα να σβυνει!!!

Παλιά 25-02-05, 21:31
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνεται στον κόπο του κτέο αφού με ένα πενηνταράκι το έχεις σπίτι σου. Και μη πει κανείς περί ελέγχου γιατί σε κόβουν για το τίποτα. Η ύπαρξή του είναι τυπική και εισπρακτική!!! Δεν εξηγώ το πως περνάνε αμάξια σάπια και κομμένα και αμάξια άρτια μηχανικά για κάποιο ασήμαντο λόγο κόβονται!!!
Παλιά 25-02-05, 21:38
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παίδες, διαβάζοντας και πάλι τα μηνύματα σε αυτό το θέμα, νομίζω ότι από "TS Forum 2", πρέπει να μετονομαστεί σε "τρία πουλάκια κάθονταν και άλλες χαριτωμένες ιστορίες!!!!"

Δεν λέω, και εγώ έβαλα τα χεράκι μου με τις μαλαμίες που γράφω, ανί να γράψω για την Κορολάρα μου!!!!!

Υ.Γ (Παιδιά, σας βρίσκεται κανένας καλός ψυχίατρος...?)
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ts Forum -4- DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 942 22-07-16 20:12
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47

Page generated in 0,16861010 seconds (80,09% PHP - 19,91% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:39.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com