Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-01-05, 15:57
vaggelis Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τελικα πηγα σημερα....600 γραμμαρια ειχε καψει σε 3800 χλμ....θα ξαναπαω σε 1000 χλμ για ελεγχο
Re: TS FORUM 2
Παλιά 07-01-05, 18:34
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 498
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Τελικά αντιστρεπτικές και καπό από gtn το ξεχνάω!!!
Άρα πάει και η ομαδική παραγγελία για αντιστρεπτικές!!!
Μετά από βδομάδες αναμονής ορίστε η απάντηση από την gtn...

Παράθεση:
Hi Anthony

To be honest. I don't have any interest to ship a carbon hood to greece. The reason is very simple. The delivery charge for a hood from japan to germany is very high. The delivery charge from germany to greece is even high. In addition there is a big risk. We've had several deliveries with hoods and very often the hoods where damaged. At the end we've had high delivery costs and angry customers.

Thanks for understanding.
Επομένως λογικά θα το παραγγείλω από www.tuneacar.co.uk

Αν τον ενδιαφέρει κάποιον κάτι από αυτό το site το λέει όσο πιο σύντομα γίνεται για να προχωρήσω την παραγγελία!!!

Z4 3.0i SMG
Παλιά 08-01-05, 11:21
vaggelis Offline:
Μέλος

αντωνη πιστευω οτι εχει δικιο σε αυτο που λεει ο gtn.....παντως στο 106sportclub καναμε ομαδικη παραγγελια σε εναν που φτιαχνει εξαρτηματα απο ανθρακονηματα ο οποιος ξεκινησε το καπω απο το 0 εχοντας σαν δειγμα το εργοστασιακο και ετσι η τιμη βγηκε περιπου στα 400 ευρω ανα ατομο για 10 ατομα......μην ξεχνας οτι το μεγαλο κοστος ειναι το καλουπι το οποιο ομως σε ομαδικη παραγγελια μοιραζεται. αν μπεις στο site του club θα το δεις
Παλιά 08-01-05, 14:58
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Δύναμη Σεβασμού: 498
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν τον κατηγορώ επειδή δεν το φέρνει... Αλλά με έχει 2-3 μήνες και ξαφνικά μου το λέει, κατάλαβες? Αυτόν είναι το θέμα..
Επίσης, η c-one έχει το καλούπι!! Τώρα γιατί το έχουν 1450 ευρώ ΔΕΝ ξέρω!!!
Και φυσικά, ας μην το είχε στο site ο gtn!!!

Z4 3.0i SMG
Παλιά 19-01-05, 15:12
Thrylos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 252
Thrylos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Kali xronia kai apo emena, molis tora adiasa na grapso sto site.
Epitelous perasa kai ego to psyxologiko orio ton 3.000 xiliometron kai piga me 3 filarakia na to trexo ligo to amaxi.

Pigame stin Marathonos, epidi o enas tin xerei kala, kai xerei pou arxizoun oi strofes, pou einai oi batsoi klp.

Loipon xortasame Lifts...kai to aftokinito petage. Ikanopoiithika poli apo tin apodosi tou, kai as imastan 4 atoma mesa, to lift itan kati to katapliktiko.
Me tetarti ston kofti eixa ftasei ta 200km/h! Parapano den piga, giati meta synevei ena disaresto peristatiko. Ekei pou eimouna me ta 200, sta 100 metra eixe prasino fanari, kai enas karagiozis (pu profanos eixe kokkino afou ego eixa prasino) me ena Megane perase katheta ton dromo mou!!!! Profanos den eixe katalavei me ti taxytita pigaina kai nomize oti tha prolavei. Eftixos patisa freno, mexri ta 120, kai prolave na perasei kai perasa piso tou. Afto einai kai to mono simeio sto opoio exo ena parapono apo to amaxi. Eno i apodosi ton frenon itan okanopoiitiki, to piso meros psarepse ligo kai pros stigmin fovithika mi fygei....xero oti einai praktika adynaton afto me vasi kai ta ilektronika sistimata pou exei, alla ekeino to psarema me fovise...

Meta apo afto to symvan den to piga pano apo 160 tin ipolipi ora, kai perioristika se lifts stin proti ti deftera kai tin triti etsi gia tin apolafsi tou boost

Tora sinexeia kati me travaei pros to amaxi, kai opote eimai se kinisi katarieme tin ora pou den boro na pao pano apo 3.000 strofes...psaxno kena apodo kai apokei (oxi me sfines) gia na anoixo ligo... Alla praktika mono to vradi boro na kano tetoia se kamia kifisias/mesogeion pou exoun ligi kinisi...

Ade kali xronia kai kala Lifts paidia!
Παλιά 20-01-05, 00:28
vaggelis Offline:
Μέλος

καλα αλλα και να πηγαινεις με 200 στην μαραθωνος δεν ειναι κατι πολυ ασφαλες.......ασε που εχει και πολλα αδεσποτα εκει γυρω
Παλιά 20-01-05, 11:42
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 259
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Thryle 7 welcome to the lift club... Εκτός των άλλων, ο ήχος είναι σκέτη κ@υλ@... Μου θύμισες την πρώτη φορά που είπα να 'κοκκινήσω' το στροφόμετρο με μια τετάρτη στο κιβώτιο. Όχι μόνο μου είχαν σηκωθεί οι τρίχες αλλά και ο τυπάς στην αριστερή λωρίδα με ένα Α3 1.8Τ που το παιζε μάγκας σίγουρα πικράθηκε που έφαγε 2+ καρότσες και δε μπόρεσε να με μαζέψει ούτε στα 210 (5η). Να σου θυμίσω επίσης οτι το αμάξι θα δείξει πραγματικά τι είναι μετά τα 10Κ χιλιόμετρα. Enjoy your ride.... .Τώρα για το κοσκίνισμα της ουράς, βλέπω ότι δεν λύθηκε αυτό το θέμα στη facelift. Μάλλον σε βλέπω σε λίγο καιρό να ψάχνεσαι για ανάρτηση....

Υ.Γ. Με τα Primacy παρέλαβες το αμάξι;

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 20-01-05, 12:44
Astakos Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Thrylos7";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
...Afto einai kai to mono simeio sto opoio exo ena parapono apo to amaxi. Eno i apodosi ton frenon itan okanopoiitiki, to piso meros psarepse ligo kai pros stigmin fovithika mi fygei....xero oti einai praktika adynaton afto me vasi kai ta ilektronika sistimata pou exei, alla ekeino to psarema me fovise...
Τελικά φίλε μου ούτε στο facelift το φτιάξανε αυτό, ε; Το τίμημα που πληρώνεις χάρη της άνεσης!! :x

Πάντως ότι φτιάχνει αυτό φτιάχνει...αλλά θέλει δουλειά και χρήμα! Και το κακό είναι ότι δεν ξέρω αν υπάρχει τίποτα που να κάθεται στην facelift.

Εγώ πάντως το έχω ελλατώσει πάρα πολύ με την ανάρτηση και την πίσω θολόμπαρα της TRD. Πλέον είναι ανεπαίσθητο το ψάρεμα...ελπίζω με τις αντιστρεπτικές της Whiteline και με το member brace της TRD να λυθεί εντελώς το πρόβλημα.

Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι αυτές οι σιχαμένες 6άρες ζάντες και η ηλίθια 195/55/16 διάσταση παίζουν κι αυτές σημαντικό ρόλο!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Όχι μόνο μου είχαν σηκωθεί οι τρίχες αλλά και ο τυπάς στην αριστερή λωρίδα με ένα Α3 1.8Τ που το παιζε μάγκας σίγουρα πικράθηκε που έφαγε 2+ καρότσες και δε μπόρεσε να με μαζέψει ούτε στα 210 (5η).
Καλά ρε πάνο...ασχολείσαι και με τα 1.8Τ; Δεν σου έχω πει να μην κλέβεις εκκλησίες; :P
Παλιά 20-01-05, 13:42
liquidCTS Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Να σου θυμίσω επίσης οτι το αμάξι θα δείξει πραγματικά τι είναι μετά τα 10Κ χιλιόμετρα.
Οσο πιο πολλά τόσο πιο καλά (φυσικά περιμένω σχόλιο από Γιάννη - έφτασα τα 50k εγώ). Εχω ανοίξει με TS που είχε 2-3.000 και εγώ 20.000 και από την πρώτη ήμουν μισή καρότσα μπροστά. Σε κάθε αλλαγή κέρδιζα αρκετά (δεδομένου ότι έκανα και καλύτερες αλλαγές λόγο μεγαλύτερες επαφής με το αυτοκίνητο) με αποτέλεσμα στην 4η να είμαι σχεδόν 2 αυτοκίνητα μπροστά.

Το αυτοκίνητο αυτό όσο ανήγει πάει και καλύτερα... Ο astakos ξέρει :P
Παλιά 20-01-05, 13:46
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 248
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Eχει δίκαιο ο φίλος Αstakos! Βάζοντας ζάντες 17" το αυτοκίνητο μεταμορφώνεται.είναι πολύ καλύτερο στο δρόμο αλλά μέχρι τώρα στα δύο χρόνια που έχω το αυτοκίνητο,έχουν στραβώσει όλες και τις έχω ισιώσει απο 2 φορές!
Η Ελλάδα δεν κάνει για 17" ζάντες αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τις χρειάζεται.Τώρα εγώ έχω και ένα μικρό πρόβλημα με τα φρένα αλλά το Σάββατο θα τελειώσω με τα AP RACING εντυπώσεις απο Δευτέρα.
Εχω παραγγείλει μπάρα θόλων απο το facelift που εχει κάτι σαν αμορτησερ στην μια της πλευρα θα δούμε

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ts Forum -4- DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 942 22-07-16 20:12
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47

Page generated in 0,17104912 seconds (79,58% PHP - 20,42% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:27.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com