Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
ειναι πολυ ευκολη η κατασκευη του.. το φλογοβολο το εχει βαλει ενας φιλος μου και φαινεται πολυ ψευτικο το καταλαβαινεισ οτι δεν ειναι η φλογα κανονικη.. μπορει να πηγαινει ρελαντι και να παταει το κουμπι και να κανει μπαμ και να πεταει φλογα ιδαιτερα στα τουρμπο βγαζει κανονικη φωτια μεγαλη πισω οσο πιο πολλα καυσαερια τοσο περισσοτερη φωια!να παρεις φωτια ειναι αδυνατον..αλλα να καψεις κανεναν απο πισω πολυ πι8ανον...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 263
Το εβαλα εγω marmel στο καινουργιο.50 ευρω το βρηκα μεταχειρισμενο+80 εξατμισας και ηλεκτολογος
Βρηκα και ακρη να το παρεις αν ενδιαφερεσαι καινουργιο 100 περιπου ευρωπουλακια.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 252
Re: Φλογοβολα Εξατμισησ
Εγω πρωσοπικα τα θεωρω καγκουρια!
και ασε που οπως ειπαν και προηγουμενος θα
ξεσκισεις τον προφυλακτηρα! yell
Στους μονους που θα ερεσει θα ειναι κατι 15χρονα!
Λοιπον ποιος ο λογος να δωσεις τοσα λεφτα για κατι τετοιο? 8)