Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nicknas";p="
αντωνη σε παρακαλω τα φωτα σου...
αυτο το αριστο αποτελεσμα πως το υλοποιησες?
sorry αλλα δεν ξερω ουτε μπριζα να αλλαξω στο σπιτι...
ποσο ευκολο ειναι να γινει απο καποιον ηλεκτρολογο ..?
μπορει να αλλαξει και το χρωμα του tripcomputer?
με το μπλε χρωματισμο ποσο ευαναγνωστοι ειναι οι χαρακτηρες ειτε στον υπολογιστη ταξιδιου ειτε στα υπολοιπα κουμπια ....
αντωνη please respond ...εχω πορωθει με το μπλε απο τα οργανακια κολωνας και ψωφαω να αλλαξω τον χρωματισμο στην κονσολα...
ΥΓ...πες μου την αποψη σου για τα οργανακια...... την θεωρω πολυ σημαντικη
|
Για έναν ηλεκτρολόγο είναι εύκολο.. Απλά χρονοβόρο!!!
Το trip-computer το έχω στο κολωνάκι!!!
Οι χαρακτήρες είναι ευανάγνωστοι.. Γενικά κανένα πρόβλημα!!
Τα οργανάκια είναι ΠΑΡΑ πολύ ωραία... Κυρίως το χρώμα της ταπετσαρίας!! Το έψαχνα αλλά δεν μπορούσα να το βρω πουθενά!! yell
Ταιριάζουν πολύ καλά!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Κατι λαμπες που ειχα βαλει τραβαγα απο τον αναπτηρα αλλα οταν τον πατουσες εκαιγε ασφαλεια.Δεν με πειραζε που την εκαιγε αλλα μετα δεν ειχα ραδιο τελικα τις εβαλα στο πορτ-παγκαζ.DjBac δεν μου ειπες λεντακια ειναι ή λαμπες νεον?Τωρα μαλλον θα τραβηξω απο τον φωτισμο της κονσολας ή απο το λαμπακι του αναπτηρα
|
Sorry, το ξέχασα.. Τα κάτω είναι neon... Γενικά το μπλε που έχουν τα neon δεν το έχουν τα led...
Σου καίει ασφάλεια γιατί είναι σχετικά μικρή!!! Μην το ξανακάνεις, μπορεί και τα καλώδια να είναι μικρά!! Ούτε από τον φωτισμό της κονσόλας μην πάρεις και κυρίως ΟΧΙ από το λαμπάκι του αναπτήρα!!! Κάνε αυτό που σου είπα.. Το πιο ασφαλές!! Ρεύμα κατευθείαν από τη μπαταρία, ασφάλεια όσο πιο κοντά στη μπαταρία (για να προστατέψεις και το καλώδιο) και μετά στις λάμπες... Αν θες μπορείς με ρελέ να τις κάνεις να ανοίγουν αυτόματα με τα φώτα ή ό,τι άλλο θες!!!