Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Κληση Για Θόρυβο
Παλιά 21-10-05, 10:18
george4agelu Offline:

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 283
george4agelu είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κληση Για Θόρυβο

Σήμερα το πρωί πήγαινα στο νοσοκομείο γιατί εδώ και 2 βδομάδες έχω χτυπήσει το πόδι μου άσχημα. Με σταματάει στο φανάρι ένας αστυνομικός και μου λέει έλεγχος θορύβου. Εγώ φοράω ελεύθερη επάνω. Του λέω έχω ραντεβού με τον γιατρό λεει δεν με νοιάζει, βγαίνω με την παντόφλα έξω και μέ είχε στημένο 20 λεπτά για να μετρήσει για θόρυβο. Με έγραψε 83 ευρώ μου πήρε την άδεια κυκλοφορίας και πρέπει να αλλάξω εξάτμιση και να πάω στο Υπουργείο να με μετρήσουν και να πάω να πάρω την άδεια από την Τροχαία. Του λέω ρε φίλε είμαι με μισό πόδι που να τρέχω. Απάντηση από τον βλάχαρο: καλά να πάθεις αφού βάζετε εξατμίσεις σας ξέρω εσάς!!!!!!!! ¨Ηδη ετοιμάζω μια έγγραφη αναφορά στον διοικητή του αφού δεν μπορεί να μου μιλάει έτσι ο βοσκός. Από Δευτέρα θα φροντίσω να κάνει τη νέα του υπηρεσία στο Διδυμότειχο γιατί τον είδα εύσωμο και θα αντέχει το κρύο. Το μ@@νί του κερατά!!!!!!!!!!!!
Παλιά 21-10-05, 10:49
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Μιλάμε σ'έσκισε.... Καλά το πρόστιμο, αλλά να σου πάρει και την άδεια...?
Απάντηση με παράθεση
Re: Κλήση Για Θόρυβο
Παλιά 21-10-05, 11:16
george4agelu Offline:

Re: Κλήση Για Θόρυβο

Νόμιζε ότι είμαι κανένα παιδάκι 15 χρονών και θα φοβηθώ. Όσο για την άδεια έχω 2 επιλογές: ή να πάρω ένα τηλέφωνο και να την πάρω σε 5 λεπτά ή να ακολουθήσω όλη την διαδικασία και μετά να ασχοληθώ με περίσσειο ενδιαφέρον μαζι του. Και αυτό θα κάνω, θα στείλω μια έγγραφη αναφορά με εξώδικο (όλοι οι καθηγητές στη Νομική είναι συνάδελφοι και φίλοι μου) για το ραντεβού που έχασα σε προγραμματισμένη επέμβαση, απαιτώντας 3000 ευρώ ως ελάχιστη αποζημίωση για ψυχική και σωματική καταπόνηση μαζί με μια ψυχιατρική αναφορά περί της ακαταλληλότητας του να ασκεί υπηρεσία στο δρόμο λόγω της γενικευμένης αγχώδους διαταραχής και των δυσθυμικών στοιχείων που εμφάνιζε η συμπεριφορά του. Αυτή την αναφορά θα την στείλω στον Κλάδο Υγείας της Αστυνομίας μαζί με την πρότασή μου για την δέουσα θεραπευτική του προσέγγιση. Οταν του λέω το καλοκαίρι ήμουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ειδικός διαπραγματευτής Κρίσεων μου απαντά στα αρ!@@@@ μου. Αφού λοιπόν περηφανεύεται για τις φαλλικές του διαστάσεις και εμφανίζει τέτοια ναρκισσιστική συμπεριφορά θα πρέπει να φύγει από την επαφή με τον πολίτη γιατί όλα του τα προσωπικά απωθημένα δεν ευθύνεται κανένας πιτσιρίκας να τα υποστεί.
Το αστείο yell είναι ότι στη συνέχεια έπιασε έναν πιτσιρικά με ένα παπί και τον έβαλε και στην κλούβα στο τέλος γιατί του έλεγε ο πιτσιρικάς μη μου πάρεις την άδεια βγάζω λεφτά με το παπί
Παλιά 21-10-05, 11:18
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Κλώση Για Θόρυβο

Γιατί και την άδεια ρε παιδιά? Δεν είναι μόνο χρηματικό το πρόστιμο?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
¨Ηδη ετοιμάζω μια έγγραφη αναφορά στον διοικητή του αφού δεν μπορεί να μου μιλάει έτσι ο βοσκός.
Γιώργο καλά θα κάνεις. Είπαμε να κάνει τη δουλειά του αλλά και λίγη στοιχειώδης ευγένεια δε βλάπτει.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Από Δευτέρα θα φροντίσω να κάνει τη νέα του υπηρεσία στο Διδυμότειχο γιατί τον είδα εύσωμο και θα αντέχει το κρύο. Το μ@@νί του κερατά!!!!!!!!!!!!
Ελπίζω να αστειεύεσαι!!!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-10-05, 11:31
george4agelu Offline:

Φίλε Λευτέρη Αν μου έλεγε Κύριε η εξάτμισή σας κάνει πολύ θόρυβο και δυστυχώς πρέπει να σας γράψω θα είχε δίκιο. Δεν το αρνήθηκα, του λέω κάνει πολύ θόρυβο (είχα κανονίσει ραντε΄βού να την αλλάξω, αφού είχε τρυπήσει) αλλά είμαι με νάρθηκα στο πόδι οδηγώ να πάω στο νοσοκομείο αφού δεν έβρισκα ταξί, το αμάξι γεμάτο ακτινογραφίες, είμαι με παντόφλα καιμε στήνει 20 λεπτά όρθιο; Ποιον έπιασε, τον Πάσσαρη; ¨οταν εχτές έκανα μια παράνομη αναστροφή στο Γενικό Κρατικό και με σταμάτησε ο αστυνομικός απέναντι του λέω έχετε δικιο αλλά πάω στο νοσοκομείο,βλέπει το πόδι και μου λεει περαστικά σας και με αφήνει να φύγω, μπορούμε να συγκρίνουμε συμπεριφορέσ και ψυχοσυνθέσεις. Για να μην κατηγορηθώ ως προκατειλημένος με την Αστυνομία, ο πατέρας μου είναι αξιωματικός στην Αστυνομία και είχα καταθέσει όλα μου τα χαρτιά για Λέκτορας στην Αστυνομική Ακαδημία και τελικά πηγα σε άλλο Πανεπιστήμιο.
Παλιά 21-10-05, 11:55
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Να τον σκίσεις τον κερ@τά ρε Γιώργο. Γουστάρω που είσαι πολύ ψαγμένο άτομο, μακάρι να ξέραμε όλοι τα δικαιώματα μας. Κάτι τέτοια άτομα είναι που βγάζουν το κακό όνομα για τους αστυνομικούς (δεν είναι όλοι καλά παιδία σαν τον Mike G).

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-10-05, 11:57
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 354
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
george4agelu μακαρι να μπορεις, να κανεις αυτο που περιγραφεις και σιγουρα του αξιζει. ΑΛΛΑ δεν νομιζω, ολοι αυτοι ειναι σαν τα δεντρα, εχουν μεγαλες ριζες, και μαλλον θα του κλ@σεις τα γεννετησια μορια. ΜΑΚΑΡΙ,ΜΑΚΡΙ,ΜΑΚΑΡΙ για να παρει γραμμη οτι δεν ειναι δερβεναγας, αλλα ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΣ ο μ@...κας. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ναι,ναι.ναι..... Πληροφορησε μας του επομενους μηνες αν οντως του επιβληθει κατι.
Οσο αναφορα για το παιδι με το παπακι, εχεις δικιο. Πανε και πιανουν αυτους που μπορουνε, εμας, του μικρους. Αν δει κανα PORSCHE CAYANNE, με φιμε, σαν του χρηστιδη, δεν νομιζω να τον σταματησει ΚΑΝΕΙΣ ποτε, γιατι το ΚΡΑΤΟΣ(μπατσοι), φοβουνται το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ(εμποροι ναρκωτικα,γυναικες) μιας και ειναι οι ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ τους. Δεν ξερω ρε παιδια, αλλα μεσα μου, η συνειδηση ουρλιαζει για αναρχια, με το ζορι την κραταω.......μια ζωη στη μπατσα ρε!!!!!
Παλιά 21-10-05, 12:10
george4agelu Offline:

Έχω μια αγάπη για την αστυνομία αφού Πάσχα και Χριστούγεννα έκανα με τον πατέρα μου όπου ήταν Υπηρεσία. Δεν μπορεί 20 μη σκεπτόμενοι να αμαυρώνουν όλη την εικόνα που έχω σχηματίσει από τον πατέρα μου και τους συναδέλφους του. Δυστυχώς μερικοί βγάζουν ένα κακό όνομα για όλο το χώρο, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλους τους χώρους. Δεν πρόκειται να το αφήσω, ήδη έδωσα στον αδερφό μου την κλήση να την πληρώσει, μίλησα με φίλο μεγαλοδικηγόρο και μου γράφει το εξώδικο και ετοιμάζομαι να γράψω την αναφορά για την κλινική εικόνα που μου έδωσε από το 20λεπτο. Το θέμα δεν θα το προχωρούσα αλλά με εκνεύρισε όταν είδα τον πιτσιρικά. Εντάξει εγώ μπορώ να πληρώσω τα ευρώ και να αλλάξω εξάτμιση και όλα. Ο πιτσιρικάς όμως; Φαινόταν ότι το παπί το είχε ή για Courier η για πίτσα. Ο άνθρωπος έγινε για τον άνθρωπο λύκος, όπως είπε και ο φιλόσοφος.
Παλιά 21-10-05, 12:37
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Γιώργο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο "κύριος" αυτός είναι επιεικώς απαράδεκτος και σίγουρα ακατάλληλος να έρχεται σε επαφή με πολίτες, όπως επίσης συμφωνώ απόλυτα με το να ασκήσεις κάθε νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα σου.

Αστυνομικοί σαν αυτόν μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε όλους μας και ακόμα περισσότερο στην εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι κρίμα πραγματικά εξαιτίας ορισμένων ακατάλληλων να αμαυρώνεται η εικόνα ενός ολόκληρου σώματος , γιατί υπάρχουν πολύ καλά και σοβαρά παιδιά μέσα στην αστυνομία που όντως μας υπηρετούν (και έχουμε τέτοια παραδείγματα μέσα στο κλαμπ).

Απλά αυτό το Διδυμότειχο μου φάνηκε λίγο βαρύ αρχικά, αλλά βλέποντας μετά τα υπόλοιπα post αρχίζω να αναθεωρώ.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-10-05, 12:45
george4agelu Offline:

Λευτέρη το Διδυμότειχο είναι αστείο, αν θέλει κάποιος από τους moderator ας το σβήσει. Το μισό μου σόι είναι αστυνομικοί και ένα ολόκληρο καλοκαίρι ήμουν Διαπραγματευτής Κρίσεων, οπότε όλη μέρα με αστυνομικούς. Ξαναλέω ότι έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς το Σώμα και για αυτό θα τον κυνηγήσω διότι το συγκεκριμένο άτομο αμαυρώνει την εικόνα ανθρώπων που με κόπους, με κίνδυνο και με περιορισμένες απολαβές προσπαθούν να μας προστατεύσουν. Έχω μια εικόνα από τον πατέρα μου που μας πήραν 3 τη νύχτα από το νοσοκομείο όταν μετά από καταδίωξη με έμπορο ναρκωτικών έπεσε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στη θάλασσα (ήταν στα ΕΚΑΜ) και τη συγκρίνω με τη σημερινή. Είναι προσβλητικό για τους απλούς συναδέλφους του που αγωνίζονται με αντίξοες συνθήκες για το μεροκάματο και έχουν και του κόσμου τα προβλήματα.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ερώτηση για θόρυβο DeathDealer SUPPORT 8 20-10-10 14:33
Προβλήμα με θόρυβο στο τιμόνι! Vasilakos69 TOYOTA COROLLA E 12 23 19-02-10 19:26
Η πρωτη μου κληση sashatoyota OFF TOPIC 14 28-06-09 14:19
Φοβερή η Corollaρα αλλά..Θέλει λίγο θόρυβο.. JaPanos TOYOTA COROLLA 111(G6) 10 19-06-09 19:39
200 e κληση αφαιρεση πινακιδων κ αδειας trd.si ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 31 02-03-09 16:01

Page generated in 0,21538901 seconds (83,12% PHP - 16,88% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:22.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com