Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
To shell στην κηφισίας μετά το υγεία στην άνοδο μια φορά που είχα φουλάρει από κει την επόμενη μέρα το αμάξι δεν πήγαινε βήμα ρετάριζε και ειδικά στις μεσαίες στροφές δεν ανέβαζε με τπτ... όταν έκαψα την βενζίνη και έβαλα από αλλού το πρόβλημα σιγά σιγά εξαφανίστηκε... Από τότε δεν έχω ξαναβάλει εκεί.
Τώρα βάζω είτε Bp ultimate (όταν υπάρχουν $$) ή από ένα Ελίν super plus στην Αγ.Παρασκευής.
Δύναμη Σεβασμού: 504
Το κακό με την Ultimate είναι πως βγάζει αρκετή μαυρίλα στην εξάτμιση και μυρίζει λίγο!! Και εγώ αυτή χρησιμοποιώ, αv και ένα μήνα σχεδόν εν έχει χρειαστεί να βάλω βενζίνη!!!
Αυτό θα πει οικονομικός κινητήρας!!! :P :P :P :P :P
Δύναμη Σεβασμού: 504
Το μόνο που έχω κάψει αυτές τις βδομάδες είναι λίγα λίτρα λόγω κάποιων "απαραίτητων" μετακινήσεων!!
Κοίτα, αν βγάλεις τη μία δε γλυτώνεις βενζίνη.. Αν ξηλώσεις και τις 2 και εξαφανίσεις και την άδεια, άντε και το δίπλωμά σου κάτι γίνεται!!! :P :P :P :P