3M έχω εγώ 5-6 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα( εγγυηση δεν εχεις)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DimChem
Ερώτηση άλλη τώρα: έχω βάλει 2ο στάδιο (υπάρχει η διάφανη τελείως και το 1ο στάδιο, η ελαφρώς σκούρα) εμπρός και 3ο πίσω. Λέτε να αντιμετωπίσω πρόβλημα με το ΚΤΕΟ (αν και έχω χαρτί) ή όπως μου είπαν σε ενδεχόμενο έλεγχο της αστυνομίας;
|
μου ειχαν πει στην 3M στα πισω τζαμια μπορεις να βαλεις οτι θες στα μπροστινα νομίζω μέχρι 2o(για να μην εχεις προβλημα με αστυνομια) και στο παρμπριζ απαγορευεται.το χαρτι πιστοποιει την γνησιότητα της μεμβρανη για την χρηση που κανεις δηλαδη αν βαλεις το τελευταιο σταδιο θα σου δωσουν χαρτι ( καπως ετσι μου τα εχουν πει)εγω ειχα βαλει 3o σταδιο και στο παρμπριζ 1o (για το παρμπρίζ δεν μου δώσανε χαρτι και το βραδυ ηταν λιγο ενοχλητικο) οταν πηγα κτεο είχα αφήσει τα τζαμια κατω όμως όταν είδαν στο παρμπρίζ την μεμβρανη τα σήκωσαν και δεν δεν μπορουσαν να δουν τιποτα μεσα.για να μην χασουν το 50
με περασαν.οι διας με σταμάτησε 2 φορες μεχρι τωρα για αυτο τον λογο αλλα δεν μου δώσανε κλιση (ειναι ωραιοι τυποι αυτoι) για την τροχαια δεν ξερω και δεν θελω να μαθω τι θα γινει.πριν ενα χρονα που αλλαξα παρμπριζ στην carglass μου ειπαν οτι εχουν μεμβρανη για το παρμπρίζ με πιστοποιητικο αλλα ειναι τελειως διαφανη