Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Αναβαθμιση στην e12
Παλιά 25-01-14, 17:05
Το avatar του χρήστη panos sardanapalos
panos sardanapalos Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla e12
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 157
panos sardanapalos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αναβαθμιση στην e12

Καλησπερα και καλη χρονια ευχομαι... Ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει τι θα ηταν καλο να βαλω πανω στην corolla μου, ωστε να παρει λιγο "αερα" δηλαδη καποια αναβαθμιση μηχανικα χωρις ομως να εχω καποιο προβλημα με το υπεραριστο μοτερ μου... Επισης ψαχνω στο ebay κυριως διαφορα αξεσουαρ οπως φαναρια και κανενα spoiler. Δεν εχ βρει κατι αξιοπιστο ομως. ΑΝ εχει στο νου του καποιος κατι συγκεκριμενο ας μου δωσει καμια ιδεα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Παλιά 25-01-14, 18:27
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ενα ελευθερο φιλτρο (green η K&N) και τελικο ειτε ιδιας η ελαχιστα μεγαλυτερης διαμετρου. Πχ αντι 42 να γινει 45. Το μεσαιο αν θυμαμαι καλα ειναι ελευθερο. Η το αφηνεις η το καταργεις (θα ανεβει ο θορυβος αν καταργηθει αλλα θα κερδισεις σε αποδοση). Παραπερα δεν αξιζει κατι αν δε το πας για κατι παραπανω. Και η εξατμιση που σου λεω πολυ ειναι. Επισης μπουζι ιριδιου. Αυτα που σου ειπα σε κοστος θα πανε 140-170 ευρω περιπου χοντρα χοντρα. Δε θα κερδισεις κατι το ιδαιτερο σε αλογα και ροπη. Μεχρι 5 αλογα και μισο κιλο ροπη max. Το αν αξιζει το κρινεις εσυ. Για εμενα αν ειναι να κανεις αυτα αν θες ενα απλο "αερα" αξιζει αλλα μεχρι εκει και ΜΟΝΟ. Επισης δε μας ειπες τι μοτερ εχεις. 1400 η 1600;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-01-14, 19:09
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενα ελευθερο φιλτρο (green η K&N) και τελικο ειτε ιδιας η ελαχιστα μεγαλυτερης διαμετρου. Πχ αντι 42 να γινει 45. Το μεσαιο αν θυμαμαι καλα ειναι ελευθερο. Η το αφηνεις η το καταργεις (θα ανεβει ο θορυβος αν καταργηθει αλλα θα κερδισεις σε αποδοση). Παραπερα δεν αξιζει κατι αν δε το πας για κατι παραπανω. Και η εξατμιση που σου λεω πολυ ειναι. Επισης μπουζι ιριδιου. Αυτα που σου ειπα σε κοστος θα πανε 140-170 ευρω περιπου χοντρα χοντρα. Δε θα κερδισεις κατι το ιδαιτερο σε αλογα και ροπη. Μεχρι 5 αλογα και μισο κιλο ροπη max. Το αν αξιζει το κρινεις εσυ. Για εμενα αν ειναι να κανεις αυτα αν θες ενα απλο "αερα" αξιζει αλλα μεχρι εκει και ΜΟΝΟ. Επισης δε μας ειπες τι μοτερ εχεις. 1400 η 1600;
Ναι εχεις δικιο.... Συγνωμη.... Εχω 1.4 sdn του 2002 jpn... Ναι ειναι νομιζω καλα κι αυτα.... Απλα δεμονιζομαι μεχρι κ αλλαγη αυτοκινητου αν και δεν παιζει (για να εχω γκαζι) αλλα το αμαξι ειναι τοσο αξιοπιστο που ισως να ριξω λεφτα... δηλαδη θελωω να βαλω εναν καλυτερο ηχο (χωρις κατι το πολυ υπερβολικο) κανενα σποιλερ... Φαναρια θα ηθελα αλλα δεν βρηκα κατι σιγουρο απο ebay.. Σκεφτηκα και για υπερκιβισμο αλλα δεν ξερω αν συμφερει ....
Παλιά 25-01-14, 19:06
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Με ενα τελικο και ενα φιλτρο θα κερδισει 5 αλογα το 1.4?Βαλε 3 τελικα και 3 φιλτρα ρε στο δικο σου να παρεις 15 αλογα.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-01-14, 20:50
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Με ενα τελικο και ενα φιλτρο θα κερδισει 5 αλογα το 1.4?Βαλε 3 τελικα και 3 φιλτρα ρε στο δικο σου να παρεις 15 αλογα.

Αν και ωμα ετσι είναι τα πραγματα!!!
Με ολοσωμη εξατμιση και ολοκληρη εισαγωγή ,όχι μεσα στο φιλτροκουτο ελευθερο φιλτρο απλα, ΙΣΩΣ λεω ισως και να δεις αυτά που σου ειπε ο Κωστας ,τα 5 αλογα και το 0.5 κιλο ροπης στο 14αρι σου!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-01-14, 22:10
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νταξ μωρε υπερεβαλα λιγο στα νουμερα πως κανετε ετσι :P Απλα λεω τι αξιζει για αυτα τα μοτερ και βαση του τι θελει το παιδι να κανει, κατι απλο και νορμαλ χωρις να χαλασει την αξιοπιστια του, αυτο του μενει. Εγω παντως με μεσαιο και τελικο στο 16αρι ειχα παρει μισο κιλο ροπη και 3 αλογα κοντα, μαζι με το φιλτρο της K&N στο πανελ, αλλα μεχρι εκει :P Τα υπολοιπα αλογα που επαιρνα με τις ροπες ηταν απο κουτσουλιες και καμια στουκα απο αλλους :P Ειχα και ενα κουτι πλαστικο και του ειχα βαλει αβανς μεσα. Το ειχα βαλει μπροστα απο τη μηχανη διπλα απο την ηλεκτρικη σκουπα. Παντως το παιδι οπως τα λεει μου θυμιζει εμενα στις αρχες, θελω κατι λιγο απ'ολα ισα ισα να δωσω κατι παραπανω, και το εχω κανει το αμαξι σωβρακο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-14, 14:55
Μικρό Μέλος

Ενταξη δεν θελω εννοειτε να κανω κατι το υπερβολικο γιατι δεν αξιζει να πειραξεις τον κινητηρα... Θα χασει την αξιοπιστια του οσο να ναι.. Επειτα ειναι δυσκολοι οι καιροι και για ανοιγματα ειτε στο να ριξω λεφτα ειτε μετα το "πειραγμα" με τις βενζινες... Απλα λογο επαγγελματος επειδη ειμαι συνεχεια στο δρομο εχω αρχισει να βαριεμαι την χαλαρη οδηγηση. (λατρευω απο μικρος την οδηγηση) Γι αυτο και με εχει πιασει μια χαζομαρα ωστε να εχω γκαζι.... Εμπαση περιπτωση νομιζω ενα φιλτρο ελευθερας και ενα ολοσωμο με κανενα μπουζι ιρηδιου αρκουν γι αυτο το αμαξι.. Απλα θα βαλω μερικες εξωτερικες πινελιες
Παλιά 27-01-14, 22:44
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos sardanapalos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενταξη δεν θελω εννοειτε να κανω κατι το υπερβολικο γιατι δεν αξιζει να πειραξεις τον κινητηρα... Θα χασει την αξιοπιστια του οσο να ναι.. Επειτα ειναι δυσκολοι οι καιροι και για ανοιγματα ειτε στο να ριξω λεφτα ειτε μετα το "πειραγμα" με τις βενζινες... Απλα λογο επαγγελματος επειδη ειμαι συνεχεια στο δρομο εχω αρχισει να βαριεμαι την χαλαρη οδηγηση. (λατρευω απο μικρος την οδηγηση) Γι αυτο και με εχει πιασει μια χαζομαρα ωστε να εχω γκαζι.... Εμπαση περιπτωση νομιζω ενα φιλτρο ελευθερας και ενα ολοσωμο με κανενα μπουζι ιρηδιου αρκουν γι αυτο το αμαξι.. Απλα θα βαλω μερικες εξωτερικες πινελιες
Επειδή τα μικρού κυβισμου και τα Corolla κρατάνε τιμή έχεις πολλές επιλογές μεταχειρισμένου με μεγαλύτερη ιπποδύναμη.
Νομίζω θα σου ταίριαζε μια TS για να σπάει η μονοτονία, αλλά υπολόγιζε 3lt/100km παραπάνω βενζίνη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-14, 00:12
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03 Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή τα μικρού κυβισμου και τα Corolla κρατάνε τιμή έχεις πολλές επιλογές μεταχειρισμένου με μεγαλύτερη ιπποδύναμη.
Νομίζω θα σου ταίριαζε μια TS για να σπάει η μονοτονία, αλλά υπολόγιζε 3lt/100km παραπάνω βενζίνη.
Ναι νομιζω οτι ειναι οτι πιο σωστο για κατι τετοιο... Εμπαση περιπτωση θα πορευθω λιγο ακομα με το παππου και βλεπουμε :P
Παλιά 26-01-14, 15:50
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παρε ενα gsxr 750 να εχεις γκαζι.Με αμαξι δεν θα εχεις ποτε δυναμη.

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ε11 Αναβαθμιση VOLIOTHS ΦΟΡΟΥΜ 20 11-09-16 22:48
αναβαθμιση φρενων χρηστος Θελω βοηθεια 11 12-06-15 14:11
αναβαθμιση στο chat??? alex-g ΦΟΡΟΥΜ 5 06-07-07 11:20

Page generated in 0,17884111 seconds (81,07% PHP - 18,93% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:35.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com