Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
Εγω 2 λιτρα βαζω.Δεν ξερω ποσα παιρνει ακριβως.
Απο οσες βαλβολινες εχω δοκιμασει την καλυτερη συμπεριφορα την ειχε με την red line.Οι χειροτερες αν και αυτες εχουν 20 ευρω το λιτρο ηταν οι motul..
Δύναμη Σεβασμού: 301
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Εγω 2 λιτρα βαζω.Δεν ξερω ποσα παιρνει ακριβως.
Απο οσες βαλβολινες εχω δοκιμασει την καλυτερη συμπεριφορα την ειχε με την red line.Οι χειροτερες αν και αυτες εχουν 20 ευρω το λιτρο ηταν οι motul..
ρε συ Αντρέα, έχει σκληρύνει πολύ (ιδιαίτερα η 1η σχέση). Βελτιώνεται απλά με την red line ή θέλει και γρασαρίσματα σε σημεία?
Δύναμη Σεβασμού: 377
Που να θελει γρασαρισμα?
Με την red line στα πρωτα χλμ θα ειναι λιγο σφιχτο μεχρι να ζεσταθουν και μετα μαλακωνει παρα πολυ.Με την motul απο την αρχη μεχρι και μετα απο 2 ωρες ταξιδι ηταν αρκετα σφιχτο και γρατζουναγε.Δεν μου αρεσε.
Δύναμη Σεβασμού: 301
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Που να θελει γρασαρισμα?
στις κλειδώσεις, εκεί που συνδέονται οι μοχλοί.
Μπορεί και να θέλει ρύθμιση το ύψος (απομόνωσης) του συμπλέχτη...
Κάθε 20.000km αλλάζουμε τις βαλβολίνες (αν δεν κάνω λάθος)??