Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
04-10-12, 10:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Βρες ένα με τηλε-ειδοποίηση. Νομίζω είναι αυτοί που έχουν οθονίτσα, και όχι απλά κουμπιά...
|
04-10-12, 11:23
|
|
|
|
|
|
04-10-12, 12:20
|
Μέλος
|
|
|
|
λέω να μείνω σε πιο "επώνυμες" επιλογές προκειμένου να έχω και περισσότερες δυνατότητες service στη συνέχεια (αν χρειαστεί). Η τηλεειδοποίηση είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή, αλλά δεν ξέρω εάν είναι πολυτέλεια για ένα αμάξι 6ετίας + τα σχεδόν 100 ευρώ παραπάνω εάν πάω σε επιλογή clifford που παρέθεσα παρακάτω...
Εντωμεταξύ για τοποθέτηση οι πρώτοι που ρώτησα (Γιάννενα είμαι) μου ζητάνε 60-70 ευρώ...Αθήνα πριν 3 χρόνια είχα βάλει σχεδόν με τα μισά...
|
04-10-12, 13:46
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Καταρχας δεν καταλαβαινω γιατι επαναλαμβανεις την ηλικια του αυτοκινητου σου (εξηγησε το μας αυτο αν μπορεις). Στο θεμα του συναγερμου σου, μπορεις επισης να κινηθεις και σε Osio. Τον εχει βαλει η μανα μου στο Swift της (9 χρονων αμαξι), με τηλεειδοποιηση, η οποια μαλιστα με εχει σωσει. Προσφατα μαλιστα ειχα πιασει εναν επιδοξο διαρρηκτη οταν εφευγε τρεχοντας απο το αμαξι!
|
04-10-12, 13:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
clifford viper και python ειναι οι ιδιοι συναγερμοι, εγω εχω τον viper 5901 αλλα απο ελλαδα ειναι ακριβοι. παρε απο ebay και πηγαινε σε καποιον να στο βαλει.
p.s το αμαξι μου ειναι 14 χρονων.
|
04-10-12, 14:06
|
Μέλος
|
|
|
|
έγραψα για την "ηλικία" για να τονίσω ότι η αξία του δεν είναι μεγάλη...
Εάν είχα ένα lexus θα σκεφτόμουν σοβαρά να του βάλω συναγερμό πολύ ακριβότερο...προσπαθώντας να προστατεύσω καλύτερα ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας. Αλλά νομίζω ότι σε ένα αμάξι αξίας 6000 ευρώ δε βάζεις συναγερμό 500 ευρώ...
Έτσι, το βλέπω...δεν ξέρω αν διαφωνείτε...
|
04-10-12, 14:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Βάλε ΜΕΤΑ να σωθείς!
Οικονομικοί και εφ΄ όρου ζωής εγγύηση.
Επίσης ο Edessaios πουλάει σε καλή τιμή συναγερμό
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 04-10-12 στις 14:17.
|
04-10-12, 14:29
|
Μέλος
|
|
|
|
σε σχέση με αυτούς που έγραψα εγώ στο πρώτο ποστ όλοι οι meta είναι πιο ακριβοί !
έχει κανείς γνώμη για τα μοντέλα viper/clifford που έγραψα ;
|
04-10-12, 14:28
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The_Emperor
έγραψα για την "ηλικία" για να τονίσω ότι η αξία του δεν είναι μεγάλη...
Εάν είχα ένα lexus θα σκεφτόμουν σοβαρά να του βάλω συναγερμό πολύ ακριβότερο...προσπαθώντας να προστατεύσω καλύτερα ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας. Αλλά νομίζω ότι σε ένα αμάξι αξίας 6000 ευρώ δε βάζεις συναγερμό 500 ευρώ...
Έτσι, το βλέπω...δεν ξέρω αν διαφωνείτε...
|
Και παλι δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου, αλλα δεν εχω σκοπο να σου το αλλαξω. Εγω προσωπικα αν τα χα δεν θα τα λυπομουν, ειδικα απο τη στιγμη που εχω ενα απλο κεντρικο κλειδωμα. Σε οτι αφορα την ασφαλεια του αυτοκινητου -ειτε εισαι μεσα ειτε αυτο ειναι απλα παρκαρισμενο- η γνωμη μου ειναι να πληρωσεις για κατι καλο, οπως αυτο που σου δειχνει ο Σωτηρης, και που θυμιζει σε καποιες λειτουργειες τον Osio που ελεγα πιο πανω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18285608 seconds (83,54% PHP - 16,46% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|