Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Βοήθεια για Φιμέ στα φανάρια... |
|
29-03-12, 21:35
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Βοήθεια για Φιμέ στα φανάρια...
Έχουν ξεμείνει κάτι μεμβράνες στην αποθήκη που δεν μπαίνουν πουθενά και σκέφτηκα να τις βάλω στα πίσω φανάρια... Αλλά στην προσπάθεια έμεινα... Μήπως υπάρχει κανείς που να το έχει κάνει να με βοηθήσει???
|
01-04-12, 15:16
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσ/νικη
|
|
Καλημερα,οσων αφορα τα πισω φαναρια τα εχω εγω(και πολλοι αλλοι) βαμμενα ομως νομιζω κανεισ με μεμβρανες..Πηγαινεις σε βαφεα τα τριβει και τα ξαναβαφει με βερνικι και λιγο μαυρο μεσα,οσες φορες το περναει τοσο σκουραινουν..
τωρα για ζελατινες σε φαναρι δεν εχω ακουσει να πω την αληθεια.
|
01-04-12, 15:25
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
|
|
μεμβρανες σε φαναρια σιγουρα οχι,στα τζαμια που βαζουν ειναι απο μεσα και δεν προκειται δηλαδη να εκτεθουν σε βροχες ,τριψιμο με σφουγγαρι νερο με πιεση κλπ,ο πιο απλος τροπος ειναι σπευ για φιμε!εχει ο πατερας μου και ειχε βαψει το παρμπριζ του scooter που εχει για να σκουρηνει και εγινε πολυ καλο (ειναι πλαστικο).
|
01-04-12, 19:08
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Εγώ έχω βάλει μόνος μου μεμβράνη για τζάμια στα φανάρια!
για την ακρίβεια στα φλάς φτερών και προφυλακτήρα!
Είναι πάνω απο 6μηνο, και δεν έχουν φύγει ακόμα!
Βέβαια όταν βρέχει ή αν το πλύνω, μαζεύουν λίγο υγρασία αλλά δεν ήθελα να τα βάψω.
είναι δύσκολο όμως να βάλεις σε επιφάνειες που ειναι οβάλ, γιατί θα σου κάνουν ζάρες!
|
01-04-12, 19:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Κοιτα στο ebay εχει διαφορες μεμβρανες για φαναρια αποκλειστικα τις ζεσταινεις με ενα πιστολακι και κολλανε μονες τους..
10ε μαζι με μεταφορικα.
Εκανα 4 φαναρια απο starlet
01-04-12, 20:29
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Κοιτα στο ebay εχει διαφορες μεμβρανες για φαναρια αποκλειστικα τις ζεσταινεις με ενα πιστολακι και κολλανε μονες τους..
10ε μαζι με μεταφορικα.
Εκανα 4 φαναρια απο starlet
|
Χαχα τι 10€;; Εδώ έχει 3μιση Και για πλάκα παίρνεις. Το θέμα είναι, αν δεν βγει καλό, μπορείς μετά να το αφαιρέσεις;
|
02-04-12, 18:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece
Χαχα τι 10€;; Εδώ έχει 3μιση Και για πλάκα παίρνεις. Το θέμα είναι, αν δεν βγει καλό, μπορείς μετά να το αφαιρέσεις;
|
Το θεμα ειναι να στρωνει ευκολα και να μην χαλαει στο περας του χρονου..
01-04-12, 20:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Γιατί να μη βγαίνει; Αυτοκόλλητο είναι. Όπως θα "αγκαλιάσει" το φανάρι, το τραβάς. Άμα δε βγαίνει τότε τσάμπα θα το πάρει...
|
02-04-12, 00:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
η καλύτερη λύση πλέων είναι η μεμβράνες και γω έχω τοποθετήσει και αμα τοποθετηθεί σωστά το αποτέλεσμα είναι τέλειο και δεν παθαίνει τπτ σε σχέση με τα σπρέι φαναριών που μετά απο διάστημα και πλυσίματα αρχίζει και ανοίγει πάλι η απόχρωση και το φαναρι γίνετε όπως πριν
|
02-04-12, 14:08
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Οι καιροί είναι δύσκολοι... Ο κόσμος δεν έχει λεφτά να αλλάξει τα καμμένα λάστιχά του και σε συνδυασμό με το παρατημένο (ούτως ή άλλως) κακό Ελληνικό οδόστρωμα, η απόσταση φρεναρίσματος αυτομάτως αυξάνεται κατά πολύ. Κυκλοφορούν πολλοί Χάροι. Φανταστείτε να μειώσουμε και τη φωτεινότητα των πίσω φαναριών μας...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17968512 seconds (82,70% PHP - 17,30% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|