Καλημερα σε ολα τα παιδια του forum.Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με ενα προβλημα που εχω εδω και λιγο καιρο με το κλειδι του αυτοκινητου μου για το οποιο εχω απευθυνθει ηδη στην επισημη toyota αλλα λυση δεν μου δωσανε καθως το ανταλλακτικο δεν το διαθετουν η δεν θελουν να το διαθεσουν!
Και για να εξηγηθω για το τι εννοω,το προβλημα ειναι το εξης
Εσωτερικα του κλειδιου υπαρχει ενα λαστιχενιο panel που αυτο εξυπηρετει στην ουσια τον τηλεχειρισμο του κλειδιου,ειναι με λιγα λογια τα λαστιχενια κουμπακια που εχει πανω το κλειδι για το ανοιγμα και κλεισιμο του αυτοκινητου!
Σε ενα απο τα 2 λοιπον κλειδια μου εχουν κοπει τα εξωτερικα κουμπακια και το προβλημα διορθωνεται μονο με αυτο το ανταλλακτικο η με καμια πατεντα(Βαζωντας στην εσοχη του κλειδιου στυλο η μολυβι για να πατη8ει το κουμπι που ειναι ενσωματωμενο πανω στην πλακετα)και αφου η εταιρια δεν εχει να με προμηθευσει και το μονο που μου εδωσε σαν λυση ειναι να αγορασω νεο κλειδι αποφασισα να ψαξω στον μαγικο κοσμο του ιντερνετ και ανακαυψα αυτο εδω
http://www.ebay.com/itm/110782099777...84.m1555.l2649
μπορειτε να μου πειτε αν γνωριζετε αν ειναι αυτο που χρειαζετε. Οχι οτι ειναι το ποσο τιποτα ακριβο απλα για να ξερω και να μην μπαινω στην διαδικασια χωρις λογο!!
Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων!