Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Μεμβράνες Ηλιοπροστασίας |
|
17-09-11, 14:52
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μεμβράνες Ηλιοπροστασίας
Καλησπέρα παίδες!
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νήμα, αν θεωρουν οι administrators ότι πρέπει να μεταφερθεί ας γίνει.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά (μετά την πρώτη καλοκαιρινή συμβίωση με την corolla μου) να βάλω κάποια μεμβράνη, τόσο για φιλτράρισμα της ακτινοβολίας αλλά και για αισθητικούς λόγους (η corolla μου είναι μαύρη και πιστεύω θα της πάει).
Έκανα μια μικρή έρευνα το προηγούμενο ΣΚ που κατέβηκα Θεσσαλονίκη, αλλά θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά μάρκες μεμβρανών, σκουρότητα που μπορώ/ταιριάζει να επιλέξω αλλά και καταστήματα τοποθέτησης.
Έχω και κάποιες απορίες όσον αφορά τις μεμβράνες, όπως από που τοποθετούνται (μέσα ή έξω) και αν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα στο πλύσιμο ή γενικά.
|
17-09-11, 15:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Οι μεμβρανες τοποθετουνται στην εσωτερικη πλευρα του παραθυρου.Οσον αφορα την μαρκα, η lumar και η 3Μ ειναι απο τις καλυτερες στο τομεα αυτο.Εγω προσωπικα φοραω εδω και 2 χρονια στο δικο μου μεμβρανες της lumar και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Σχετικα με το καθαρισμα δεν θελουν καποια ιδιαιτερη μεταχειριση,χαρτι και azax.
|
17-09-11, 15:32
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Κατάλαβα.
Δυστυχώς όσοι (λίγοι) ρώτησα, δεν είχαν κάποια από τις δύο αυτές μάρκες.
Αν γνωρίζει κανένας συνεργαζόμενο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, θα βοηθούσε πολύ, καθώς και γενικά που κυμαίνονται οι τιμές για τις καλές μεμβράνες (σε 5θυρη corolla)
|
17-09-11, 15:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Το κόστος θα το υπολογίσεις μέχρι 200 ευρώ για LLumar. Εάν σου ζητήσει κάποιος περισσότερα, είναι ακριβός και θα πρέπει να έχει κάποιον καλό λόγο που συμβαίνει αυτό... Για Θεσ/νίκη, ρίξε μια ματιά στο site της LLumar εδώ που έχει το δίκτυο καταστημάτων και έχει και στη συμπρωτεύουσα...
18-09-11, 11:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
εγω εβαλα μολις χτες μεμβρανες MADICO απο πολυδοκιμασμενο μαγαζι εδω στην Αθηνα στα 150 ευρω!τα 5πορτα τα χρεωνει 180!για μενα ισως ειναι η κορυφαια σα μαρκα αν κ πιστευω οτι ολο το θεμα στις μεμβρανες ειναι η τοποθετηση.αν ειναι μαγκας ο μαστορας οποια μαρκα απο αυτες που εχουν αναφερθει να βαλεις θασαι οκ.στη corolla ειχα LUMAR 4 χρονια χωρις κανενα προβλημα κ στο accent της οικογενειας εχω FOLIATEC 6 χρονια κ παλι κανενα προβλημα οποτε...
18-09-11, 12:15
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Από το λίγο ψάξιμο που έκανα στη Θεσσαλονίκη, οι περισσότεροι ζητάνε 150 ευρώ για 5πορτα.
Σχετικά με τις μάρκες, δεν ξέρω τίποτα πέρα από αυτά που έχω διαβάσει εδώ κ εκεί για τις Llumar και τις 3Μ, αλλά αυτές δεν τις περνάνε όλοι.
Υπάρχει συνεργαζόμενο με το club κατάστημα στη Θεσσαλονίκη;
|
18-09-11, 12:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Όχι φίλε μου.
|
15-10-11, 19:53
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Έβαλα τελικά τις αμερικάνικες ASWF, αφού τις βρήκα σε προσφορά €100+€15 για τα πίσω φινιστρίνια. Επέλεξα μεμβράνες διαπερατότητας 30 στα παράθυρα και 20 στο πίσω παρμπρίζ και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, σε συνδυασμό με το μαύρο χρώμα του αυτοκινήτου!
Σιγά σιγά, αλλά σταθερά, ομορφαίνουμε
|
15-10-11, 20:44
|
|
|
|
Περιοχή:
Αριδαία
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Έβαλα τελικά τις αμερικάνικες ASWF, αφού τις βρήκα σε προσφορά €100+€15 για τα πίσω φινιστρίνια. Επέλεξα μεμβράνες διαπερατότητας 30 στα παράθυρα και 20 στο πίσω παρμπρίζ και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, σε συνδυασμό με το μαύρο χρώμα του αυτοκινήτου!
Σιγά σιγά, αλλά σταθερά, ομορφαίνουμε
|
Και εγώ αυτές έβαλα στα 170 με 4 φινιστρηνια 2 εμπος και 2 πίσω..Το 20 σε όλα τα τζάμια και ιδού το αποτέλεσμα..
|
15-10-11, 20:49
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas auris
Και εγώ αυτές έβαλα στα 170 με 4 φινιστρηνια 2 εμπος και 2 πίσω..Το 20 σε όλα τα τζάμια και ιδού το αποτέλεσμα..
|
Πανέμορφο το auris σου!
Το 20 εμένα μου φάνηκε πολύ σκούρο για το αποτέλεσμα που ήθελα, όταν το είδα φορεμένο σε ένα αυτοκίνητο εκεί. Σε σένα του πάει όμως!
Όταν ευκαιρήσω θα ανεβάσω και γω καμιά φωτό
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18033004 seconds (83,12% PHP - 16,88% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|