Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Βοηθεια για καποια οδηγια. |
|
02-08-11, 22:32
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Βοηθεια για καποια οδηγια.
Δεν ηξερα πως ακριβως να ονομασω το θεμα, προκειται ομως για ενα ατυχημα που ειχε προσφατα ο αδερφος μου στην εθνικη οδο Αθηνων-Κορινθου στο 59ο χιλιομετρο στο ρευμα προς Αθηνα. Το ατυχημα εγινε την περασμενη Παρασκευη κι εχει ως εξης: ειχε φυγει η αναγομωση απο ενα μεγαλο φορτηγο, και ο αδερφος μου κινουμενος με 100 χιλιομετρα περιπου στην μεσαια λωριδα κυκλοφοριας το μαζεψε με το αμαξι του (Honda Civic Type S). Με αυτη τη ταχυτητα δεν μπορουσε να κανει πολλα, απο το να το τραβηξει οσο αριστερα μπορουσε μιας και δεν υπηρχαν αλλα αυτοκινητα κοντα του. Μαζι με τον αδερφο μου επαθε ζημια κι ενας αλλος με μια Mercedes, ο οποιος σε σημερινη επικοινωνια με τον αδερφο μου λεει οτι ισως βρηκε μια ακρη ωστε να θεωρηθει υπαιτια η εταιρια που εχει την εκμεταλλευση του δρομου (Ολυμπια Οδος ΑΕ συγκεκριμενα). Στο κομματι που εγινε το ατυχημα (υπενθυμιζω στο 59ο χιλιομετρο Αθηνων-Κορινθου, κατευθυνση προς Αθηνα) υπηρχε διαγραμμηση και νησιδα, δεν υπηρχε φωτισμος ομως με αποτελεσμα να μην γινει αντιληπτο εγκαιρως το κομματι αυτο του ελαστικου. Πινακιδες δεν προλαβε να κρατησει μεσα στη συγχηση του αφενος -λογικο φανταζομαι- γιατι τουλαχιστον ο αδερφος μου ειδε το φορτηγο σταματημενο με αλαρμ στην ακρη του δρομου, αφετερου ηταν μακρυα για να τις δει, και παλευουν με τον κατοχο του αλλου αυτοκινητου να ριξουν την ευθυνη στην Ολυμπια Οδο. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ξερειτε αν υπαρχει καποια οδηγια-ΦΕΚ κατι τελοσπαντων, που να λεει με σαφηνεια με ποιες προϋποθεσεις χαρακτηριζεται ενας αυτοκινητοδρομος επαρκης απο πλευρας ασφαλειας, δηλαδη νησιδες διαγραμμηση φωτισμος και λοιπα. Διοτι ο ιδιοκτητης της Mercedes μας ειπε οτι σε επικοινωνια του με τα γραφεια της Ολυμπιας Οδου, του ειπαν το εξωφρενικο "δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να εχουμε φωτισμο σε ολο το δρομο", με οτι αυτο συνεπαγεται για τα -ηδη- κλονισμενα νευρα και των δυο.
Ξερω οτι σας κουρασα, ελπιζω ομως να μπορεσει καποιος να εχει κατι καλο να μου πει μηπως και τους παρηγορησει εστω και λιγο. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
|
02-08-11, 22:45
|
|
|
|
|
Εμένα μου φαίνεται ότι μεγαλύτερη ευθύνη είχε ο οδηγός του φορτηγού.
Τι εννοείς του είχε "φύγει η αναγόμωση";
|
02-08-11, 22:52
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Εννοειται οτι την ευθυνη την ειχε ο φορτηγατζης, αλλα σιγουρα δεν ειχε φιλοτιμο αφου τους ειδε που σταματησαν κι εγινε λαγος!! Οταν λεμε "η αναγομωση", ειναι το κομματι εκεινο του ελαστικου που κολληθηκε στο παλιο λαστιχο. Με αλλα λογια, βαζουν τα παλια λαστιχα σε καλουπι και χυνουν νεο λαστιχο για να ξαναποκτησει αυλακια-σκατακια κι εγω δεν ξερω τι.
|
02-08-11, 23:21
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Τροχαία κάλεσαν;
|
02-08-11, 23:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Κάπου είχα ένα αρχείο σε pdf που έλεγε που μπορούν να μπαίνουν δίοδια (ευρωπαϊκή οδηγία δηλαδή), και είχε τον ορισμό του αυτοκινητόδρομου...
Μήτσο, στον Κ.Ο.Κ. λογικά θα λέει τι θεωρείται αυτοκινητόδρομος. Και υπό ποιές προϋποθέσεις χαρακτηρίζεται ένας δρόμος αυτοκινητόδρομος.
|
02-08-11, 23:25
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Τον ΚΟΚ τον κατεβασα (του 2009) αλλα λεει μονο για το αυτοκινητο. Δημητρη αν το βρεις αυτο το αρχειο θα μου λυσεις τα χερια. Ψαχνω κι εγω παραλληλα αλλα δεν βρισκω τιποτα...
|
02-08-11, 23:40
|
|
|
|
|
τον κλαιγανε λεω εγω!!σιγα μην βγαλετε ακρη..
μακαρι να κανετε κατι αλλα χλωμο το κοβω..
τι ζημια εχει παθει το αμαξι?
|
03-08-11, 00:08
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Εχει το ιδιο bodykit με το Type R, οποτε βαλτε τα: προφυλακτηρας ολος, ποδια πλαστικη, ποδια μεταλλικη, δεξιος θολος, παγουρι για πιτσιληθρες, μετωπη, την τραβερσα του προφυλακτηρα, ψυγειο που ευτυχως δεν εσπασε αλλα εχει γινει κουταλι και δεν ειναι για να ανεβασει θερμοκρασιες.
|
03-08-11, 00:44
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
δυστυχώς είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον να βλέπεις κομμάτια ελαστικού στον δρόμο. βάρης κορωπίου που κινουμε καθημερινα βλέπω το χαλί μας.προχθές μάλιστα κόντεψα και εγώ να πέσω πάνω σε ένα κομμάτι.
σε όλο τον κόσμο γίνονται αναγομωσεις ελαστικών μέχρι και 2 φορές στο ίδιο ελαστικο. σε αυτην εδώ την κώλο χώρα κάνουνε αναγομωσεις 5 η και παραπάνω φορές με μηχανήματα της πλάκας. το έργο αυτό το θυμάμαι να παίζεται εδώ και τουλάχιστον 20 χρονια με κομμάτια στις εθνικές οδους.
κυνηγά το νομικά παντός μιας και είναι ιδιωτικός δρόμος.
|
03-08-11, 01:02
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Δειτε και κλαψτε...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18563890 seconds (82,89% PHP - 17,11% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|