Κοιταξτε παιδια γενικα ολα αυτα ειναι μουφα!
ΑΛΛΑ υπαρχει ενα ΜΕΓΑΛΟ αλλα,γιατι και γω κοροιδευα ενα τυπο που εφερε εναν στροβιλιστη μαρκα F1-Z (σαν τα 2χρονα YAMAHA
)και για ΠΛΑΚΑ το βαλαμε στο Megane πανω στο ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ και αν δεν το εβλεπα με τα ματια μου και γω αλλα και ο Χρηστος που ηταν παρων δεν θα το πιστευα ειλικρινα!
Κερδισα περιπου ενα αλογο και 0.1 κιλα ροπης σε απολυτα νουμερα ,καλυτερη καμπυλη στο φασμα απο 5000-7000 και σταματησε το κατσαρωμα της καμπυλης απο τις 6000-7000!Το τονιζω στο δικο μου αμαξι ,πανω σε δυναμομετρο,το οποιο το βγαλαμε ξανακατσαρωσε και το ξανα βαλαμε και παλι εστρωσε για να σιγουρευτουμε και να το πιστεψουμε ΟΛΟΙ μας ,αφου ξεσκιστηκαμε να γελαμε οτι κερδισα με αυτην την μ@λ@κι@!!!
Επισης και στο δρομο η διαφορα ειναι εμφανης!Φυσικα το κρατησα και το κυκλοφορω ετσι και μαλιστα το εχω κρυψει κιολας να μην φαινεται απο τον σωληνα παροχης κρυου αερα ,για να μην το δει ο κοσμος και κοροιδευει ,δικαιως οπως θα κοροιδευα και γω!!!!!
ΟΠΟΤΕ αν υπαρχει πολυτελεια δωρεαν δοκιμης ΜΟΝΟ σε δυναμομετρο δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις εκτος απο ενα τεταρτο απο το χρονο σου!!!!
Το συγκεκριμενο δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι κανει ,την μπουκαλα τι την κανουνε?Τεσπα!!!ΔΟΚΙΜΗ και μονο δοκιμη ειδαλλως πεταμενα λεφτα!!!Ασε που μπορεις να χασεις και αλογα απο αυτα!
Εγω το πηρα τζαμπα μια και ο τυπος που το εφερε το εβαλε σε BMW 116 και εγινε Χριστουγεννιατικο δεντρο οποτε ηρθε και μας το πεταξε πανω στον Παγκο αγανακτισμενος!!!Εμεις οριακα δεν το πεταξαμε και την επομενη εγινε δοκιμη On DYNO οπου ο φιλος Θοδωρας ειχε ορεξη για μ@λ@κιες!!!!
Παντως μας βγηκε σε καλο!!!ΤΟ τονιζω στο δικο μου μοτερ!!!!!!!!