Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Και εδώ στην Κυψέλη έχει γεμίσει ο τόπος! επειδή έχω μιλήσει με τον Δήμο Αθηναίων από την στιγμή που το αμάξι ΔΕΝ έχει τέλη κυκλοφορίας απαγορεύετε ΡΗΤΩΣ να είναι παρκαρισμένο σε δημόσιο χώρο! αν ο ιδιοκτήτης του το θέλει να μεταφερθεί σε ιδιωτικό. Εγώ προσωπικά είχα καλέσει σε ειδικά τηλέφωνα του δήμου για εγκατελημένα και μετά από κανά μήνα σήκωσαν 2 κάτω από το σπιτι μου και ΕΙΧΑΝ πινακίδες επάνω! βάζουν πρώτα σήμα και αν δεν ενδιαφερθεί κανείς μετα τα μαζεύουν! αν είναι και χωρίς πινακίδες τότε το σηκώνουν ακόμα γρηγορότερα αρκεί κάποιος να κάνει τον κόπο να ενημερώσουν τους αρμοδίους. Μερικές φορές κόβουν βόλτες και μόνοι τους. Εχουμε που έχουμε πρόβλημα τεράστιο με το παρκιγκ ΕΛΕΟΣ ποιά με τα παρατημένα!!!! έχω δει δρόμους εδώ να έχουν από 5-7 παρατημένα!!!! αν θέλετε το τηλέφωνο να ψάξω να το βρω και να το γράψω. Αλλά έχω μόνο για τον Δήμο Αθηναίων.
Να συμπληρώσω ότι τουλάχιστον στην Αθήνα ΔΕΝ επιτρέπεται να παραδόσεις πινακίδες για λόγους εγκατάληψης! ΜΟΝΟ με παράδοση του αυτοκινήτου σε μάντρα ανακύκλωσης, με εξέρεση ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ παράδοση πινακίδων οπως έγινε φέτος για να μην πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας 2010, αλλά είναι ΜΟΝΟ για φέτος αυτό και με την προυπόθεση και πάλι τα αμάξια αυτά να φυλάσονται σε ιδιωτικό χώρο! αν είναι στον δρόμο κινδυνεύουν να τα πάρει ο δήμος για ανακύκλωση αλλιώς πρέπει να αγοράσουν το σήμα και με πρόστιμο! αυτά που λέω με τις πινακίδες τα ξέρω καλά γιατί έχω ρωτήσει για το σταρλετ που έγινε τροπέτο σε εφορία και υπουργείο και δεν επιτρεπεται παράδοση πινακίδων ΧΩΡΙΣ παράδοση και του οχήματος!!!
|
1)Mε το συμπάθειο και μην με παραξηγήσεις φίλε μου, αλλά ποιά η δουλειά σου να ενημερώσεις τον Δήμο για τα εγκαταλελειμένα οχήματα που πιάνουν χώρο και προφανώς δεν βρίσκεις χώρο να παρκάρεις???
Έχεις καμιά σχέση με τον Αρτέμη Μάτσα?
2)Εσένα δλδ, τόσο καιρό που είναι παρκαρισμένο το Starlet?
Mην μου πεις σε ιδιωτικό χώρο, γιατί κανείς δεν το πληρώνει, εκτός κι αν είσαι τόσο large!
Y.Γ. Επειδή είμαι σίγουρος πως κάποιοι θα έχετε αντιρρήσεις ή διαφωνία (άποψή σας), έχω κάθε καλή διάθεση να συζητήσω και όχι να μαλώσω!
Εννοείται δε πως σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλω να θίξω τον NikiforosGT!
Ήταν η αφορμή για μια σειρά γερανοσηκωνωοποτεγουστάρω που μου έχουν συμβεί!