Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Eπιστροφη πινακιδων |
|
01-04-10, 08:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Eπιστροφη πινακιδων
Μεχρι και το Μεγαλο Σαββατο επιστρεφονται πινακιδες
απο οτι βρηκα στο ιντερνετ......
Καλημέρα. Δεν ξέρω αν ταιριάζει σε αυτό το θέμα, αλλά θέλω να σας πω το απίστευτο που άκουσα σήμερα. Μόλις επικοινώνησε η μανα μου με μια ξαδέρφη της που μένει στην Τήνο, και της είπε πως έχει πάει πάρα πολύς κόσμος εκεί για το πάσχα, και τα αυτοκίνητα είναι τόσα πολλά που δεν μπορείς να περάσεις στο λιμάνι. Για αυτό το λόγο λέει φέρανε "ενισχύσεις" στην τροχαία από τη Σύρο, οι οποίοι κάνουν ελέγχους συνέχεια στα αυτοκίνητα. Το απίστευτο είναι πως ψάχνουν το αυτοκίνητο και σε γράφουν αν δεν έχεις μαζί σου πριονίδι(!) και γιλέκο που φωσφορίζει(!). Μας είπε πως το πρόστιμο που βάζουν είναι 240€, και πως όλοι στο νησί έχουν πάει να προμηθευτούν γιλέκα, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα στα μαγαζιά που δε σταματάνε να φέρνουν και να ξεπουλάνε. Επίσης λέει ψάχνουν να δουν αν έχεις μέσα στο αυτοκίνητο μη αυθεντικά CD μουσικής και σε γράφουν και για αυτό. Ρε παιδιά για βοηθήστε. Υπάρχει τίποτα τέτοιο στον ΚΟΚ έστω και για ειδικές περιπτώσεις και το εκμεταλλεύονται αυτοι?!?
Επιστροφή πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας από τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης
13:55 26/3/2010
Πηγή: Troktiko
Από τη Μ.Δευτέρα θα επιστρέφονται στους κατόχους τους οι πινακίδες οχημάτων, καθώς και οι άδειες κυκλοφορίας που αφαιρέθηκαν ή κατατέθηκαν...από τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης. Η επιστροφή γίνεται για να διευκολυνθούν οι εκδρομείς του Πάσχα.newsblog
Τελευταία ενημέρωση: 31.03.2010 | 07:19
Πρώτη δημοσίευση: 30.03.2010 | 16:08
Επιστρέφονται από σήμερα οι πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν κατασχεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία.
Οι πινακίδες επιστρέφονται με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες κατά τις μετακινήσεις τους ενόψει του Πάσχα.
Από την απόφαση εξαιρούνται οι κλήσεις, που αφορούν παράνομη στάθμευση οχημάτων μπροστά από ράμπες ΑμΕΑ και κάδους απορριμμάτων.
Η παραλαβή των πινακίδων κυκλοφορίας θα γίνεται από τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 14.
επισης το νου σας γιατι εχουν στηθει σε ολο το δικτυο καθε 20χλμ με φοροεισπραχτικο χαρακτηρα καθαρά ...
01-04-10, 09:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
1η Απριλίου σήμερα έτσι? καλό μηνα! :Ppppp
|
01-04-10, 09:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
οχι δεν κανω πλακα ισχυει γιατι γραψαν δικο μου και θα παμε σημερα να παρουμε τις πινακιδες.
01-04-10, 11:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Fani για το άλλο το είπα! για τις πινακίδες το ξέρω και ισχύει κανονικα!
|
02-04-10, 18:55
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καρδιτσα
|
|
καλο μηνα παιδια!...αυτο με τα γιλεκα και τα σιντι δεν πεζει να
ισχυει......χαχα....
|
|
|
|
03-04-10, 10:10
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
...
επισης το νου σας γιατι εχουν στηθει σε ολο το δικτυο καθε 20χλμ με φοροεισπραχτικο χαρακτηρα καθαρά ...
|
Μεγάλη Παρασκευή το πρωί που ταξίδεψα για Πελοπόννησο (να μου έλλειπε) οι μόνοι αστυνομικοί που είδα ήταν ένα περιπολικό στην αρχή των έργων της Ακράτας (150km) που ρύθμιζαν ποια από τις δύο λωρίδες του δρόμου θα μπει στην μία που ακολουθούσε, και άλλοι δύο ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ του στενέματος του δρόμου, μετά τον ΣΕΑ του Αιγίου (170km) που κάθονταν και κοιτούσαν τα αυτοκίνητα να στριμώχνονται και να περνούν.
Περιπολικά με φάρους, αλλά και συμβατικά με φάρους, μόνο στο αντίθετο ρεύμα είδα!
Κοινώς, τα περί μπλόκων ανά 20km ήταν άλλο ένα ψέμα και άλλη μια εικονική παροχή προς τον πολίτη!
Καλή Ανάσταση και καλή επιστροφή.
Πάνος.
ΥΓ: 340km σε περίπου 5,5 ώρες! Αυτή η Ελλάδα προχωράει εμπρός με την όπισθεν!
|
03-04-10, 12:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
Επίσης λέει ψάχνουν να δουν αν έχεις μέσα στο αυτοκίνητο μη αυθεντικά CD μουσικής και σε γράφουν και για αυτό.
|
Τι έκανε λέει?Θα μου ψάχνουν το αμάξι και άμα βρούν αντιγραμένα cd θα με γράψουν και γι' αυτά?Εμένα θα με πάνε μέσα έτσι και με σταμάτησουν για έλεγχο..ούτε ένα αυθεντικό δεν έχω!Α, καλά..τα έχουν χάσει τελείως και ψάχνουν τρόπο να βρουνε λεφτά!Ποπο..
|
03-04-10, 22:51
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilakos69
Τι έκανε λέει?Θα μου ψάχνουν το αμάξι και άμα βρούν αντιγραμένα cd θα με γράψουν και γι' αυτά?Εμένα θα με πάνε μέσα έτσι και με σταμάτησουν για έλεγχο..ούτε ένα αυθεντικό δεν έχω!Α, καλά..τα έχουν χάσει τελείως και ψάχνουν τρόπο να βρουνε λεφτά!Ποπο..
|
χαχαχαχαχα φανταζεσαι εγω που εχω car-pc μεσα και 80gb videoclips να μου πουν γιατι τα κατεβασες απο torrents και δεν τα πληρωσες? χαχαχαχαχχα
χωρια απο την πρωταπριλια!!!!
χεχεχεχεχεχε
03-04-10, 13:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
καλα ρε παιδια, κι εγω δηλαδη αν εχω τα γνησια cd σπιτι και φτιαξω μια συλλογη για να ακουω στον δρομο πως θα το εξακριβωσουν? ας ψαξουν και τα τραγουδια που εχω στο φλασακι... ακραιο μου ακουγεται αυτο
|
03-04-10, 13:49
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilakos69
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy
καλα ρε παιδια, κι εγω δηλαδη αν εχω τα γνησια cd σπιτι και φτιαξω μια συλλογη για να ακουω στον δρομο πως θα το εξακριβωσουν? ας ψαξουν και τα τραγουδια που εχω στο φλασακι... ακραιο μου ακουγεται αυτο
|
Ηταν Πρωταπριλια προχθες ........παιδες!!!!! :mrg reen:
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17638206 seconds (83,66% PHP - 16,34% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|