Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > Ειμαι νεος

Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Kαινούργιος και υποψηφιος κατοχος Corolla
Παλιά 15-01-10, 16:02
theof Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
theof είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Kαινούργιος και υποψηφιος κατοχος Corolla

Τις καλημερες μου σε ολους και καλη χρονια!
πρωτη φορα που ποσταρω αν και εχω γραφτει αρκετο καιρο πριν οταν ειχα
toyota.Ενα starlet λοιπον του 96 (ep81 η 82 δεν θυμαμαι καλως) και δεν θα μπορουσα να ζητησω καλυτερο πρωτο αμαξι πραγματικα.απροβληματιστα χιλιομετρα.ειπαμε ομως νεος οδηγος οποτε......ηρθε η τρακα..φυσαρμονικα εγινε.......... και δυστηχως το εδωσα(ζει ακομα παντως -Η&R με KONI κιτρινα το οδηγαει ενας αγροτης στον πυργο).Στη πορεια λοξοδρομησα εκανα μεταγραφη σε αλλη μαρκα ηρθε ομως η ωρα να ξαναγυρισω εξαλλου αυτο ηθελα να κανω εξαρχης.Σε αυτο βεβαια συντελουν πολλα : α) η εμπειρια που ειχα με το starlet β) Toyota γ)μαστορας που τον επιστευομαι με κλειστα τα ματια.Κρυφος ποθος λοιπον εξαρχης ηταν και ειναι μια μαυρη Corolla G6 1600cc 2000-01 2πορτη.δεν τις πουλατε ομως (και καλα κανεται!) συν οτι μου πεφτει ολιγο βαρια στο πορτοφολι.
Εχω βρει λοιπον μια μαυρη corolla 1400 2πορτη (μαλον linea sol η sol σκετο)
του 01 και φυσικα ηρθε η ωρα να ζητησω τις πολυτιμες και εμπειρες αποψεις σας.το αμαξι ειναι σε σχεδον αριστη κατασταση απο οσα εχω δει στο δρομο η στα ψαχτα , ατρακαριστο εχει 138.000 km (χμμ!!) ολα τα service του εχουν γινει σε αντιπρωσοπεια με λεπτομερεστατο book service και σαλονι αψογο.το πηρα το οδηγησα το ακουσα(δεν χτυπαει τιποτα περιεργο κατα τα ταπεινα μου αυτια) και η τιμη του 4800ε με ευκολιες πληρωμης καθοτι ο πωλητης ανηκει στον φιλικο μου κυκλο και υπαρχει εμπιστοσυνη(πολλα συν σε αυτο διοτι χρυσες αγγελιες και ευκαιρειες δεν εμπιστευομαι).φωτο θα προσπαθησω να βαλω καθοτι τις τραβηξα με κινητο.απο εξτρα λιγα πραγματα (δεν με νδιαφερουν κι ολας) μια τετραδα αλουμινενιες ζαντες (τωρα εχει τις σιδερενιες της μανας του δηλαδη) ενα χοντρο λαστιχενιo καλυμα toyota για το πατο του πορτπαγκαζ και το μαμα ραδιοκασετοφωνο.
Λoγω 1600αρι που εχω τωρα θα προτιμουσα παλι 1600(και απο οτι ξερω η corolla στα 1600cc γαζωνει) παρολα αυτα ειμαι κοντα στο να κανω την παραχωρηση στις οποιες επιδοσεις κερδιζοντας την αξιοπιστια του ονοματος και την αντοχη στο χρονο (αυτο ειναι και το ζητουμενο εξαλου).2 αρνητικα εχω παρατηρησει 1) το αμαξι εχει βαφτει εκτος απο ουρανο και αυτο διοτι συμφωνα με τα λεγομενα του πωλητη ειχε μικρογρατζουνιες γυρω γυρω κ πισω αριστερα το φτερο δεν εχει βαφτει καλα (κανει κατι σαν ελαφρεσ ζαρεσ κατα πλατος του φτερου ελαφρεσ αλλα τισ μπανισα) και 2)στο test drive παρατηρησα οτι το ταμπλο εδειχνε οτι η πορτα του οδηγου δεν εχει κλεισει καλα παρατηρησα οτι εαν την πιεζα προσ τα μεσα στο ταμπλο ολα οκ εαν την αφηνα τοτε παλι εδειχνε οτι δεν ειχε κλεισει καλα ο πωλητης αυτο που μου ειπε ειναι οτι ειχεβγαλει τισ ταπετσαριες και ειχε κανει βιολογικο καθαρισμο στα παντα και δεν εχει βαλει τον αισθητηρα σωστα? η κατι τετοιο τελοσ παντων.προηγουμενοσ ιδιοκτητης ηταν γυναικα με σκυλι για αυτο και ο καθαρισμος.
ζητω συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο ηθελα να ημουν οσο πιο ακριβης γινεται ελπιζω να μην εχω βαλει το θεμα σε λαθος μερος και ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις-υποδειξεις.
Παλιά 15-01-10, 17:22
Το avatar του χρήστη nvrkp streetracing
nvrkp streetracing Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 pro f/l
Δύναμη Σεβασμού: 260
nvrkp streetracing είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παρ' το................
Παλιά 15-01-10, 17:38
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Καταρχάς καλός ήρθες στο Clubάκι μας εδώ μέσα όλοι περνάμε ωραία κ είμαστε μια χαρά!!!!!
Στο θέμα σου τώρα..............
Κατά την γνώμη μου πρίν το αγοράσεις πάρτο κ πίγεναι το σε ένα φανοποιό για αρχή για να δεί το "πρόβλημα" με την πόρτα που λές για να είσαι κ σίγουρος οτι το αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα τέτοιας φύσεως!!!!!!!! Τα χλμ που έχει το αμάξι είναι μέσα σε πόλη? Είναι πολύ καλό το γεγονός οτι έχει όλα τα servis σε αντιπροσωπεία κ η τιμή είναι αρκετά καλή! Απο αυτά που "ξέρω" απο γνωστούς ξαδέρφια κ τον μηχανικό μου δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με λάδια ούτε με τίποτα!!!!! Κ εγώ που το έχω δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!!!!! Εμένα είναι τέλος του 2001 κ είναι (πιστόλι)!!!!!!!!!! Ελπίζω να σε βοήθησα λιιιιιιιιιιιιιγο!!!!!!!!
Παλιά 15-01-10, 18:27
theof Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
theof είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να ευχαριστησω ολους για τις γρηγορες απαντησεις σας.φιλε jl-e10 δωσε μου λιγες περρισοτερες πληροφοριες για το short block.ειμαι εντελως αδιαβαστος ομολογω.Σιγουρα πρεπει να γινει 1)ενας τεχνικο-φαναρτζιδικος ελεγχος και ακομα 2)να βρω την προηγουμενη ιδιοκτητρια.ομως το αμαξι ειναι αρτα εγω ειμαι πατρα και απο αρτα δεν ξερω κανενα.Για βοηθηστε ρε παιδια εχουμε κανεναν μαστορη η φαναρτζη στα μερη αυτα?θα με βοηθησει πολυ αυτο.
οσο για το 2 πως θα μαθω ποια ειναι η ιδιοκτητρια να ρωτησω τον πωλητη για στοιχεια της?
Παλιά 15-01-10, 17:28
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Φιλε μου δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα. Τι θα παρει? Γουρουνι στο σακι? Να μην το περασει απο γενικο ελεγχο, και κυριως στο μοτερ? Δυστυχως ανηκει στην γενια Corolla Που εμφανιζουν το λεγομενο προβλημα short block, οποτε πρεπει να δεν αν ειναι επισκευασμενο ή αλλαγμενο το μοτερ.
Παλιά 15-01-10, 17:36
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 538
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εφόσον ξέρεις το πωλητή, είναι καλό αυτό, αλλά κράτα και μια πισινή. Υπάρχει περίπτωση να βρεις την γυναίκα που το είχε πριν? Αυτή δε θα έχει κάποιο όφελος να κρύψει την αλήθεια. Δε λέω, καλή η τιμή, αλλά θα σε συμβούλευα να το κοιτάξεις και παραπάνω. Εφόσον ενδιαφέρεσε για το αμάξι, δε χάνεις τίποτα να το κοιτάξεις πιο καλά. Δηλαδή να το σηκώσεις και από κάτω, για να το δεις. Και επίσης, εφόσον το αμάξι έκανε τα service σε επίσημη αντιπροσωπεία, να δεις και το ιστορικό του. Λεφτά θα δώσεις, όχι στραγάλια. Αν το αμάξι είναι καθαρό, τότε μην αγχώνεσαι για τίποτα!
Παλιά 15-01-10, 18:48
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Βασικα τωρα ειδα οτι ειναι αμαξι του 2000. Αν ειναι η στρογγυλοφαναρη χτυπα το, μηχανικα δεν καταλαβαινει τιποτα. Αν ειναι η facelift τοτε το short block θα εχει καποια βαση. Το προβλημα αυτο εμφανιστηκε στις Ε11 facelift που φοραγαν τις πρωτες εκδοσεις κινητηρων ΖΖ (1.4 4ΖΖ-FE, 1.6 3ZZ-FE). Λογω καποιων λαθων κατασκευης, ο κινητηρας εκαιγε λαδια και σε βαθος χρονου επρεπε να γινει ολικη ανακατασκευη. Αν και ειναι το πιο ευκολο να μαθεις τι ακριβως εχει επισκευαστει στο αμαξι, μιας κι εχεις και το βιβλιο service. Ριξε μια ματια στο θεμα που σου δινω παρακατω.

http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=12775
Παλιά 15-01-10, 18:55
Το avatar του χρήστη Τζιμάκος
Τζιμάκος Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 245
Τζιμάκος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το να το έχει βάψει επειδή είχε κάποιες "μικρογρατζουνιές" εμένα μου ακούγετε πολύ περίεργο. Καλά θα κάνεις να το κοιτάξεις σε κανένα φαναρτζή όπως σου είπαν και τα παιδιά.
Όσον αφορά το όνομα της πρώην ιδιοκτήτριας μόνο με το να ρωτήσεις τον πωλητή όπως προείπες, ή αν ξέρεις σε ποια ασφαλιστική το είχε και να πάρεις τηλ να ρωτήσεις εκεί.

Παλιά 15-01-10, 19:00
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Νομίζω οτι στο βιβλίο servis πρέπει κανονικά να γράφει πως λεγότανε αν δεν ξέρει το παλικάρι πως την λένε?! Πάντος κοίτα το, το αυτοκίνητο για να μην υπάρχει κανένα ευτράπελο μετά την αγορά του!!!!!!!!!!
Παλιά 15-01-10, 22:59
Το avatar του χρήστη vnb
vnb Offline:

Μοντέλο: corolla Ε15 1.6 sol
Περιοχή: Νεάπολη Νικαίας
Δύναμη Σεβασμού: 225
vnb είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρωτα μηπως μπορεις να το πας σε δικου σου μηχανικο..η στην καλυτερη να σου το παει καποιος....εγω το προηγουμε νο το πηγα σε πολλους δημους εντος Αττικης βεβαια μχρι να πουληθει.....
Αλλες αποστασεις ομως.....οσν αφορα τα υπολοιπα για το μοντελο ..τουτοι εδω ειναι καλυτεροι απο τον καλυτερο μηχανικο, φαρνατζη, τεχνικο, φιλο....ακου τα παιδια απο το club...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > Ειμαι νεος

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μια βοηθεια σε καινουργιο κατοχο με καποια προβληματακια! nitrous79 TOYOTA COROLLA E 12 16 15-04-13 12:47
υποψηφιος αγοραστης! koraki Ειμαι νεος 11 21-10-12 21:35
υποψηφιος για Auris Auris07 Ειμαι νεος 1 02-10-12 18:46
Κατοχυρώσεις Αριθμών Καρτ!!! DjBac ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 9 25-03-06 03:31

Page generated in 0,18578100 seconds (83,61% PHP - 16,39% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com