Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Κτίριο ΤΟΥΟΤΑ στην Ελευσίνα |
|
14-08-09, 14:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Κτίριο ΤΟΥΟΤΑ στην Ελευσίνα
Μολις μιλησα με τον Φανη στο τηλέφωνο και μου είπε πως το μεγάλο κτίριο της ΤΟΥΟΤΑ στην Ελευσίνα πριν τα διόδια και την εξοδο προς Μαγούλα (εκει που είχαν αναρτησει παλιότερα μια γιγαντοαφίσα του Prius κτλπ) στο οποιο αν δεν κανω λαθος είναι οι κεντρικες αποθηκες ανταλλακτικων της ΤΟΥΟΤΑ, αναγράφει πλεον με μεγαλα γραμματα "DAIHATSU"...
Τι εγινε ρε παιδια? Εχει ακουσει κανεις τιποτα? Το εχει δει και κανενας αλλος?
Ο Φανης θα τραβηξει και φωτο να ανεβασει στο σάιτ, μιας και ετοιμαζεται να ξαναπερασει απο εκει μπροστα...
|
14-08-09, 14:31
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εκει δουλευε ο δικος μου...ηταν κεντρο εκπαιδευσης προσωπικου κυριως και μαντρα αυτοκινητων καινουργιων!!!εδω και κανενα 5μηνο μεταφερθηκαν στο Μαρουσι τα γραφεια!!τωρα παραπανω δεν ξερω,ισως πουληθηκε!Βεβαια αποτι εχω ακουσει,χωρις να ξερω αν αληθευει οι κινητηρες στα daihatsu ειναι toyota
|
14-08-09, 14:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ανδρεας
Βεβαια αποτι εχω ακουσει,χωρις να ξερω αν αληθευει οι κινητηρες στα daihatsu ειναι toyota
|
Εγώ πάλι έχω ακούσει ότι την Daihatsu την έχει αγοράσει η Τoyota εδώ και πολλά χρόνια.
|
14-08-09, 14:38
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
αν ισχυει αυτο,εχουμε δικιο και οι δυο...την εχει αγορασει και την προμηθευει με την τεχνολογια της...
|
14-08-09, 14:45
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μιχαλη μην τρελαινεσαι, απο κει θα περασω σε κανα δυωρο μιας και φευγω για μερικες μερες στο χωριο μου. Δυο κινητα εχω, κατι θα προλαβω να τραβηξω.
Βασιλη ετσι ειναι εδω και χρονια, και το ξερω γιατι το πρωτο αμαξι του πατερα μου ηταν ενα Charade του 84 (25 χρονια αμαξι και ακομα οργωνει τους δρομους αγογγυστα!!!). Οχι αυτο με τα στρογγυλα φαναρια και το φινιστρινι στην πισω κολωνα, το αλλο με τα τετραγωνα. Η ΤΟΥΟΤΑ εχει το 51%. Πολλες φορες μου χει πει ο πατερας μου οτι πρωτα εβγαζε η ΤΟΥΟΤΑ το Starlet και μετα η Daihatsu εβγαζε το Charade, χρησιμοποιωντας το ιδιο -περιπου- πατωμα. Οποτε δεν αποκλειεται και το ενδεχομενο να εχουν και κινητηρες ΤΟΥΟΤΑ.
oftopic: μαλλον οχι και τοσο, ειναι παρεμφερες ερωτημα με αυτο του Ανδρεα. Τελικα ισχυει οτι τα Rover των 90's φοραγανε κινητηρες της Honda?
|
14-08-09, 14:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
μα τα Daihatsu φοράνε κινητήρες toyota.βλέπε Terios
|
14-08-09, 16:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Και το YRV απο yaris φοραει..
Ξυλωσαμε το αμαξι του κολλητου μου για να το κανουμε turbo και μεχρι τα ηχεια στις πορτες ΤΟΥΟΤΑ γραφανε...
14-08-09, 16:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Το πλεοψηφικο πακετο ανηκει στην ΤΟΥΟΤΑ.θυμαμαι πανω απο 51% καποτε.Τωρα δεν ξερω.Υπαρχει ανταλλαγη κινητηρων και πλαισιων.Η DAIHATSU ανηκει στο TOYOTA GROUP που αποτελειται απο TOYOTA-DAIHATSU-LEXUS-SCION-HINO.
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Group
Πλεον ενα ποσοστο, πανω απο 20%, τις FUJI HEAVY INDUSTRIES, (ειναι η εταιρεια που κατασκευαζει τα SUBARU) ανηκει στην ΤΟΥΟΤΑ.Οπως και ποσοστο τις ISUZU.
14-08-09, 16:32
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Καλα για την Subaru το ξερα, αφου ειχε γινει μεγαλο θεμα η δημιουργια ενος κουπε απο κοινου. Αλλα εχει και την ISUZU? Δηλαδη το D-MAX ειναι σαν το Hilux?
|
14-08-09, 17:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Το εχω δει εδώ και αρκετό καιρό!!!
Είναι όντως έτσι.... πλέον γράφει DAIHATSU απέξω, και όχι ΤΟΥΟΤΑ.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19410706 seconds (82,69% PHP - 17,31% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|