Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Πρόβλημα με πολλαπλή εισαγωγής...
Παλιά 08-08-09, 00:30
Το avatar του χρήστη kostas_90210
kostas_90210 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla 1.4
Περιοχή: ΝΑΥΠΛΙΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 216
kostas_90210 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πρόβλημα με πολλαπλή εισαγωγής...

Γεια σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα με την πολλαπλή εισαγωγής. Εσωτερικά ακούγεται να τρίζει κάτι και όσο αυξάνονται οι στροφές τόσο έντονος γίνετε και ο θόρυβος. Την έχω βγάλει αλλά δεν είδα κάτι σπασμένο εσωτερικά. Σκέφτηκα να την ανοίξω αλλά θεώρησα καλύτερο να ρωτήσω πρώτα εδώ μήπως έχει αντιμετωπίσει κάποιος το πρόβλημα αυτό. Ευχαριστώ.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-09, 10:02
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Βασικά λενε πως μεσα στην πολλαπλη του Ε12 εχει κατι αντι-ηχεία (δεν ξερω για πιο λογο) και οντως μετα απο καιρό και πολλα χιλιομετρα υπάρχει περίπτωση καποιο(α) απο αυτα να ψιλοσπασουν/ξεκολλησουν και να τρίζουν...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-09, 12:18
kostas_90210 Offline:
Νεότατος

Ναι , κάπως έτσι είναι… Έχει κάτι σαν σαλίγκαρο και με διάφορα διαφράγματα.
Γι αυτό ήθελα να την άνοιγα αν μπορούσα αλλά φοβάμαι στην συναρμολόγηση αν θα κλείσει καλά και αν τραβάει αέρα…

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 10-08-09 στις 12:47. Αιτία: γραμματοσειρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-09-10, 03:57
pariah Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ATHENS
Δύναμη Σεβασμού: 227
pariah είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_90210 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι , κάπως έτσι είναι… Έχει κάτι σαν σαλίγκαρο και με διάφορα διαφράγματα.
Γι αυτό ήθελα να την άνοιγα αν μπορούσα αλλά φοβάμαι στην συναρμολόγηση αν θα κλείσει καλά και αν τραβάει αέρα…
το εβγαλε κ μενα πολυ παλια αλλα την αλλαξα στην εγγυηση. αλλιως τοτε ηταν 300ε +εργασια
REQUIRE ONE BALL

RALLYING REQUIRES TWO!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-10, 18:48
gef0722 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Ε 12
Περιοχή: Αθήνα/Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 0
gef0722 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δηλαδή εφόσον και στην αντιπροσωπεία μου πουν για πολλαπλή εισαγωγή σίγουρα είναι αυτό. Βέβαια το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι και καινούργια να πάρω, μετά από 80.000 χιλ (καλά να είμαι να τα κάνω) ή και ποιο νωρίς μπορεί ένα ωραίο πρωί να ξανακούσω τον ‘όμορφο’ αυτό θόρυβο και πάλι το χέρι στην τσέπη!!!
ή μήπως έχετε ακούσει ότι η Toyota εκτός του ότι έχει γνώση του προβλήματος, στις νέες παρτίδες πολλαπλών εισαγωγών έχει κάνει κάτι με τα υλικά και η πιθανότητα είναι πιο μικρή να ξαναεμφανιστεί!

Fanis το τηλέφωνο μπορεί να μου φανεί χρήσιμο, για το μόνο που ανησυχώ μήπως ο χρόνος ζωής της μεταχειρισμένης είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με την καινούργια!

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, μπορώ να βάλω πολλαπλή από άλλο Toyota πχ. χάζευα το μοντέλο του madvinegar ο οποίος γράφει ότι έχει Corolla E12 με Πολλαπλή εισαγωγής αέρα από Mr2!! !Εάν βάλω κάποια διαφορετική μεταχειρισμένη πολλαπλή εισαγωγή που δεν έχει βγει ελαττωματική όπως όλες οι Ε12 μπορεί να είναι ποιο καλό και προληπτικό για το μέλλον;

Πάντως να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-10, 19:11
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gef0722 Εμφάνιση μηνυμάτων

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, μπορώ να βάλω πολλαπλή από άλλο Toyota πχ. χάζευα το μοντέλο του madvinegar ο οποίος γράφει ότι έχει Corolla E12 με Πολλαπλή εισαγωγής αέρα από Mr2!! !Εάν βάλω κάποια διαφορετική μεταχειρισμένη πολλαπλή εισαγωγή που δεν έχει βγει ελαττωματική όπως όλες οι Ε12 μπορεί να είναι ποιο καλό και προληπτικό για το μέλλον;

Πάντως να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις.
Ενδέχεται να μη σου δουλευει σωστα το μοτερ και να μπερδευει (τα μιγματα κτλπ) επειδη ειναι μεγαλύτερη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-10, 20:18
kpagonaris Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 222
kpagonaris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε περίπτωση βλάβης της πολλαπλής, ποιά τα συμπτώματα (μειωμένη απόδοση στον κινητήρα π.χ)?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-10, 10:06
gef0722 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Ε 12
Περιοχή: Αθήνα/Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 0
gef0722 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τελικά πήγα στην toyota και είναι η πολλαπλή, ο τύπος την άκουσε και ούτε ένα λεπτό δεν του πήρε και μου είπε ότι έχει πρόβλημα η πολλαπλής εισαγωγή. Τιμή, 530 η πολλαπλή και 60 η τοποθέτηση και ο έλεγχος μου πήγε 5.80.

Δεν την έβαλα φυσικά και θέλω να ρωτήσω τον kostas_90210 εάν έχει κανένα τηλ. για τις μεταχειρισμένες. Γιατί το σκεπτικό μου είναι εάν πρέπει να δώσω 600€ για κάτι που μπορεί να κρατήσει από 30.000 μέχρι 150.000 χιλιόμετρα (υποθετικά) καλύτερα να πάρω 3 τέτοια και να έχω πιθανότητες να με βγάλουν πολύ περισσότερα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-10, 20:32
kostas_90210 Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gef0722 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά πήγα στην toyota και είναι η πολλαπλή, ο τύπος την άκουσε και ούτε ένα λεπτό δεν του πήρε και μου είπε ότι έχει πρόβλημα η πολλαπλής εισαγωγή. Τιμή, 530 η πολλαπλή και 60 η τοποθέτηση και ο έλεγχος μου πήγε 5.80.

Δεν την έβαλα φυσικά και θέλω να ρωτήσω τον kostas_90210 εάν έχει κανένα τηλ. για τις μεταχειρισμένες. Γιατί το σκεπτικό μου είναι εάν πρέπει να δώσω 600€ για κάτι που μπορεί να κρατήσει από 30.000 μέχρι 150.000 χιλιόμετρα (υποθετικά) καλύτερα να πάρω 3 τέτοια και να έχω πιθανότητες να με βγάλουν πολύ περισσότερα!
Ναι… είχα βρει στον Ασπρόπυργο, στο τέλος της Λ. Νάτο προς Λιόσια αριστερά. είναι ένας που έχει 2 – 3 πολλαπλές. Πριν δυο μήνες περίπου μου την έδινε 150 ευρω. Τώρα έχω βρει στην περιοχή του Ναυπλίου όπου και μένω μια με 130 και 200 μαζί με την πεταλούδα. Πιθανότατα αύριο θα την πάρω και να κάνω πειράματα με την παλιά (θα την ανοίξω). Τηλέφωνο στον Ασπρόπυργο δεν ξέρω. Αν είναι απαραίτητο να το ψάξω.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-09, 12:30
madvinegar Offline:
Administrator

Τι χρονολογίας ειναι το αμαξι? Αν εχεις ακόμα εγγυηση και προλαβαινεις πηγαινε το. Σου αλλαζουν πολλαπλη στην εγγύηση.

Παντως κοίταξε το... Ενα μηχανικός μου είχε πει πως υπάρχει περίπτωση να ξεκολλησει κανενα κομματι απο αυτα τα αντι-ηχεία και να περάσει μέσα στον θαλαμο καυσης, με ό,τι αυτο συνεπάγεται...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βλάβη σε πολλαπλή εισαγωγής agrileza TOYOTA COROLLA 111(G6) 12 24-11-19 19:11
Ζητείται πολλαπλή εξαγωγή για 4EFTE-CT9 NikiforosGT Zήτηση - Διάφορα 1 20-12-18 07:29
4Ε-FE πολλαπλή εισαγωγή σε 4E-FTE ? NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 28 01-12-11 18:30
Πολλαπλή εξαγωγής Σωστή ή λάθος; apsogos SUPPORT 6 16-02-09 22:04
πολλαπλή εισαγωγής 2 be or not 2 be? Azriel SUPPORT 1 10-03-06 23:03

Page generated in 0,18444109 seconds (83,19% PHP - 16,81% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com