Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Πρόβλημα με δείκτη (βελόνα) Βενζίνης |
|
05-07-09, 16:04
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πρόβλημα με δείκτη (βελόνα) Βενζίνης
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα,
Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ καθώς αγόρασα πρόσφατα μία μεταχειρισμένη corolla του 2003 (hatchback - 1,4).
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την βελόνα βενζίνης. Το πρόβλημα έχει ως εξής. Όταν αγόρασα το αμάξι από το παιδί η βελόνα ήταν στην μέση. Μετά από μερικές διαδρομές η βελόνα έμεινε κολημένη εκεί (με μικρές μετακινήσεις πάνω κάτω όχι όμως συχνες ή έντονες). Πήγα σε βενζινάδικο φούλαρα βενζίνη και ο μετρητής ανέβηκε στο φουλ. (και λίγο πιο πάνω). Από τότε έχω κάνει κάμποσες διαδρομές και δεν έχει πέσει!
Διάβασα σχετικά ποστ που λένε για αλλαγή φλοτερ. Αυτή είναι η περίπτωση μου?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Φιλικά,
Ανδρέας.
|
05-07-09, 16:11
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
ποσα χλμ εχεις κανει απο τοτε που το γεμισες?
|
05-07-09, 16:15
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmagio
ποσα χλμ εχεις κανει απο τοτε που το γεμισες?
|
Δεν τα μέτρησα και δεν μπορώ να προσδιορίσω,
Χθες πήγα από Νέα Ιωνία μέσω Εθνικής και παραλιακής στην γλυφάδα και γύρισα (με ατελείωτη κίνηση το βράδι λόγω Tiesto!!!) , και έκανες μερικές ακόμα μικρές βόλτες. Δηλαδή έκανα αρκετά χιλιόμετρα ώστε να πέση ο δείκτης !!!
Και ο μετρητής δεν έπεσε καθόλου !!
|
05-07-09, 16:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Καταρχας καλησπερα και καλως ηρθες και απο μενα! Εγω φιλε μου οταν το φουλαρω η βελονα θα δειχνει 1/1 μετα απο 150 χιλιομετρα! Μπορει και παραπανω! Αν ειναι και η βενζινη καλη! Βεβαια αυτο γινεται οταν π.χ. ξεκιναω απο Δραμα για Αθηνα με φουλ ντεποζιτο και η βελονα θα δειχνει 1/1 λιγο μετα τη Θεσ/νικη. Μεσα στη πολη εννοειται πως θα κατεβει πιο γρηγορα, αλλα και παλι αργει. Αν δε κανω λαθος, το ντεποζιτο στην Ε12 ειναι σαν κονος. Δηλαδη αργει να αδειασει απο πανω, αλλα οσο περναει η ωρα θα κατεβαινει πιο ευκολα ο δεικτης. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.
|
05-07-09, 16:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
προσπαθησε να γεμισεις παλι αφου κανεις καμια 400αρια χλμ και παλι να ξαναγεμισεις καντο 2-3 φορες και ισως αν ειναι κολλημενος ο δεικτης ξεκολλησει....υπαρχει η πιθανοτητα αν ο προηγουμενος το αφηνε συνεχεια αδειο να κολλησε...αν δε στρωσει τοτε ψαξου να αλλαξεις φλοτερ...
Η διαδρομη που εκανες παντως δεν ειναι κ τραγικα μεγαλη για να κατεβει αισθητα ο δεικτης...νεα ιωνια μενω και εχει τυχει να φυγω με γεματο ντεποζιτο και να γυρισω απο παραλιακη και να μην εχει πεσει τοσο ωστε να κανει μπαμ στο ματι...εκτος αυτου αν ηταν χαλασμενο το φλοτερ θα ειχε κολλησει σε ενα σημειο ενω τωρα εσυ λες πως γεμιζοντας ανεβηκε η βελονα...οποτε κανε αυτο το πειραματακι που σου λεω και το πιθανοτερο ειναι να δεις φως...
05-07-09, 16:58
|
Νεότατος
|
|
|
|
Σας ευχαριστώ πολύ παιδία !!!
Θα το ξαναδοκιμάσω και θα κάνω και άλλα χιλιόμετρα και θα δω, απλά νόμισα ότι η μείωση του δείκτη στο αυτοκίνητο θα είναι γραμμική ...
|
05-07-09, 18:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από blizzard
Διάβασα σχετικά ποστ που λένε για αλλαγή φλοτερ. Αυτή είναι η περίπτωση μου?
|
Φίλε ανδρέα κατα πάσα πιθανότητα αυτό είναι...
Εγώ το πάθενα με το ford μου σε απότομες αλλαγές θερμοκρασίας περιβάλλοντος (απο αρκετή ζέστη σε πολύ κρύο)...
τώρα τι να πω...
07-08-09, 11:20
|
Guest
|
|
Περιοχή:
Καλλιθέα
|
|
και γω φιλε μου μολις το αγορασα και ειδα ακριβως το ιδιο.απλα μαλλον περνει πολυ μετα το 1/1 και αργει να πεσει.αυτο ειναι ολο.και εμενα μετα το φουλαρισμα εκανε 150 χλμ να πεσει.
|
07-08-09, 13:03
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Η κίνηση του δείκτη βενζίνης απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί γραμμική.
Στο πρώτο τέταρτο κατεβαίνει αισθητά αργά, στο δεύτερο τέταρτο αρκετά αργά -αλλά πιο γρήγορα απ' ότι στο πρώτο-, στο τρίτο τέταρτο κατεβαίνει "περπατητά" και το καταλαβαίνεις.
Αν δεν γεμίσεις στο τέταρτο, δεν θα προλάβεις να καταλάβεις πότε έφτασες να έχεις αναμμένο το λαμπάκι της ρεζέρβας!
Ηθικό δίδαγμα: Ο δείκτης της βενζίνης είναι τεσσάρων ταχυτήτων, όσα και τα τέταρτα του ρεζερβουάρ.
Πάνος.
ΥΓ: Απ' ότι είδα εχθές που το αυτοκίνητο ήταν στο αναβατώριο για να ελέγξουμε εξάτμιση, το ρεζερβουάρ έχει αρκετά κανονικό σχήμα...
|
07-08-09, 13:57
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Τα έχουμε ξαναπεί κάπου για τους δείκτες βενζίνης.
Άλλα αντί άλλων δείχνουν.
Γέμισα προχθές, και μετά από 270 χλμ έχει κατέβει στα 3/4.
Μάλλον αυτό το γέμισμα θα μου βγάλει πάνω από 1000 χλμ....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17319012 seconds (82,86% PHP - 17,14% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|