Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Κι ομως...τελειωσε..!!!! |
|
15-04-09, 20:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κι ομως...τελειωσε..!!!!
Κι ομως το Corolla μου ειναι ετοιμο για τον δρομο μετα απο πολυ καιρο... Θελει καποια μαζεματακια ακομα αλλα εχουν μεινει λεπτομεριες.
Θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου τον Fanis γιατι αν δεν ηταν αυτος το αμαξι δεν ειχε ελπιδα να ξαναφτιαχτει. Ο ανθρωπος αφιερωσε χρονο και χρημα για το αυτοκινητο μου και το προσεχει σαν να ειναι δικο του.
Ειχα αρκετες δυσκολιες γι αυτο και καθυστερησε οι βασικες ηταν οι οικονομικες αφου τα εξοδα τρεχουν και πολλες φορες ειναι μεγαλα,ο Fanis οταν δεν ειχα εβαζε απο την τσεπη του λεφτα για ανταλακτικα για να προχοραει το project. Επισης καθυστερησε απο μηχανικους που εταζαν να το φτιαξουν και 3 μηνες το ειχαν καπου κρυμμενο χωρις να ξερουμε το που αλλα ποιο βασικο το γιατι αφου τον συγκεκριμενο τον θεωρουσα φιλο...αλλα μου την εφερε,
Φανοποιος που ενω εκανε καλη δουλεια στη φανοποιια εχασε ολα τα κουμπωματα καποιες βασεις και εκαψε τον εγκεφαλο των αεροσακων επισης τοσο βρωμιαρης που εβαζε μεσα τα σκυλια του να καθοντε στο σαλονι της corollas μου. Αρα εμπλεξα...αλλα και παλι ο Αγιος Fanis τους κυνηγησε τους εβρισε κτλ κτλ.
Αρα αν δεν ηταν ο Προεδρος μας εγω δεν θα ειχα ποτε αυτοκινητο και θα μου εφευγαν τουλαχιστον τα διπλασια σε χρονο και χρημα
FANI σε ευχαριστω για ολα και για τα παντα!!!!!
Υ.Γ συντομα φωτος.
|
15-04-09, 20:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μπράβο ρε Χρηστάρα, να είναι καλοτάξιδη ο Corolla σου χωρίς ατυχή περιστατικά άλλη φορά. Περιμένουμε οπωσδήποτε φωτογραφίες αλλά και τι ακριβώς έκανες μηχανικά...
15-04-09, 20:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Με το καλό ρε Χρηστάκη να ξανακυκλοφορήσεις με το μοτόρι σου φίλε και όλα σου τα προβλήματα να ξεχαστούν με το που την οδηγήσεις ξανά.
Καλές βόλτες!
15-04-09, 21:13
|
|
|
|
Περιοχή:
Ορεστιάδα
|
|
Αντε καλοριζικο και να το βαψεις ε!
|
15-04-09, 21:20
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ετοιμοπολεμο χρησταρα? αντε με το καλο ρε...
εικοσαβαλβιδοι κρυφτειτεεεε
15-04-09, 21:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
εεεεετσι..... χαχαχαχαχα!!!
|
15-04-09, 22:06
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Επιτελους ρε φιλε!!!Πολλα και ασφαλη χιλιομετρα σου ευχομαι.Και μην ξεχνιομαστε.Τωρα που ειναι ετοιμο το corollaκι σου και ετοιμοπολεμο, σε περιμενω Θεσσαλονικη για εκεινο που λεγαμε...
my page
|
15-04-09, 23:19
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
αντε ρε boy, καλα και ασφαλη χιλιομετρα απο δω και περα! καλως ηρθες επι ευκαιριας!
15-04-09, 23:50
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
Aντε με το καλο φιλε μου...ξανα στους δρομους.!!!! Ενα μπραβο στο προεδρο του club.
16-04-09, 00:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Νομιζω οτι ειναι το καλυτερο πασχαλινο δωρο που μπορουσε να σου δωσει κανεις. Το "ενα" μπραβο στον Φανη ειναι λιγο, καθως το αυτοκινητο το ειχα δει αρκετες φορες και πραγματικα δεν πιστευα οτι θα μπορουσε να ξαναβγει στους δρομους. Απλα για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι εχουμε εναν εξαιρετικο προεδρο, που προσπαθει να βοηθαει με οποιοδηποτε τροπο μπορει τα μελη που απαρτιζουν το Corollaclub (χρειαστηκα κι εγω την βοηθεια του και σταθηκε παληκαρι). Φιλε Χρηστο με το καλο να ξαναοδηγησεις το Corolla σου και τα χιλιομετρα που θα γραφεις πλεον να ειναι απολυτα ασφαλη!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18084502 seconds (83,88% PHP - 16,12% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|