τελευταια ακουγα ενα παραξενο θορυβο γκουπ γκουπ πισω αριστερα. η εξατμιση λεω θα ειναι η κανα ρεζερβουαρ....
το σηκωνω τ αμαξι και διαπιστωνω οτι ολα ειναι οκ. λυνω πισω αριστερο τροχο και βλεπω ολοκληρο το αμορτισερ k-sport μες το λαδι.
λεω τσιμουχακια service κτλ...
αναζητω στο ιντερνετ να δω που θα βρω ανταλακτικα επισκευης της....
βρηκα το τηλ της αμερικανικης αντιπροσωπειας και εστειλα και email σε αυτους στην αμερικη. επισης εστειλα mail σε αγγλια και σε κυπρο σε αντιστοιχες αντιπροσωπειες...
οι τιμες που μου ειπαν ειναι 100δολλαρια το ενα στην αμερικη 75 λιρες στην αγγλια και 75 ευρω το ενα στην κυπρο. σε ολα χρεωνομαι το ταχυδρομειο. οι τιμες που αναφερω ειναι για το ενα φυσυγκι κομπλε με το σπειρωμα για το καμπερ του. κομπλε αμορτισερ δλδ.
δεν τα ειδα ακριβα αλλα εβαλα τον αδερφο μου που μενει στο τεξας να παρει τηλ την αμερικανικη αντιπροσωπεια να ζητησει σετ επισκευης για τη συγκεκριμενη αναρτηση.
πηρε τηλ αυτος τους αμερικανους και τους ειπε επι λεξη.
αγορασα απο σας τον μαιο την συγκεκριμενη αναρτηση k-sport για corolla 93-97 την εστειλα ελλαδα στον αδερφο μου και οι 2 πισω εκλασαν. ετσι τους ειπε.....
του λενε φερε μας τις πισω να σου δωσουμε 2 καινουργιες αναρτησεις...
τους λεει ρε πατε καλα? σιγα μην τις φερω παλι απο την ελλαδα στην αμερικη...
ασε τους λεει που θα ειναι μες τ λαδια...
του λενε οι αμερικανοι οκ πες μας που μενεις να σου στειλουμε σπιτι σου 2 καινουργια αμορτισερ με εγγυηση...
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!!
του τα εστειλαν σπιτι του στο τεξας δωρεαν και θα μου τα φερει 4 σεπτεμβριου που θα ερθει....
και ετσι θα χω και παλι καινουργια αναρτηση...
περσυ μου χαρισε ο αδερφος μου μια βιντεοκαμερα JVC. την ειχε 3 χρονια. οτνα μου την εδωσε εδω στην ελλαδα σε μενα οταν ηθελα να τραβηξω βιντεο δεν τα καταφερνα γιατι μου διαβαζε υγρασια. του την εδωσα πισω και οταν πηγε αμερικη την επεστρεψε μετα απο 4 χρονια συνολικα και χωρις να εχει χαρτια και τετοια του εδωσαν μια ολοκαινουργια...
του τοπικ αυτο το ανοιξα μπας και ξυπνησουμε λιγο εδω στην ελλαδα...
αν αυτα τα πραγματα συνεβαιναν εδω ελλαδα πιστευετε θα με καλυπταν ετσι οπως οι αμερικανοι?
απλα επαθα πλακα.... με δαυτους και ας μη τους χωνευω....
θελουν να ειναι ολοι οι πελατες τους ευχαριστημενοι...
απο μενα σε αυτον τον τομεα απλα respect!!!!