Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
νομικο θεμα
Παλιά 01-12-07, 23:21
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
νομικο θεμα

θα θελα να μαθω καποια πραγματα για νομικα θεματα και τι γινεται σε καποιες περιπτωσεις που εχω σκεφτει...

προκειται για ενα υλικο εφαρμογης το οποιο τοποθετειται ως υγρο κατω απο βασεις μεγαλων μηχανων κατω απο ραγες τραινων κατω απο ραγες γερανογεφυρων κατω απο μεγαλα βιντζια καραβιων κτλ. ειναι ενα υλικο που εχει λυσει εδω και πολλα χρονια τα χερια των εφαρμοστων. αυτο το υλικο ειναι υγρο και καποιες ωρες με την καταλληλη επεξεργασια γινεται στερεο και ειναι πιο σκληρο απο το σιδερο. 17 χρονια που ειμαι στη δουλεια σχεδον σε οπου υπαρχει η λεξη βαση δλδ να σηκωνει μονιμα το βαρος καποια μηχανης η οτιδηποτε αλλο βαρυ ειτε με κραδασμους ειτε οχι το βλεπω μπροστα μου... που σημαινει δουλευει-αποδιδει

το υλικο αυτο το ριχνει παντα η σχεδον παντα νυχτα (να μην τον βλεπουν)ενας τυπος ο οποιος αποκαλειται αποκλειστικος αντιπρωσοπος ελλαδας...

αυτην την δουλεια θελω και μπορω να την κανω και εγω ελευθερα και μονος μου... γιατι την θεωρω απιστευτα ευκολη για μενα και εχει τρελη κονομα.(πιστευω)

κατα ποσο που επιτρεπεται να εργαστω με αυτο το υλικο? μπορω χωρις να μπορει να μου κανει τιποτα τουλαχιστον αυτος? μιλαω μονο για την εργασια που θα κανω...

το υλικο αυτο στην ελλαδα το εισαγει ενας αντιπροσωπος ο οποιος εχει την αποκλειστικοτητα που σημαινει δεν μπορει να το εισαγει κανενας αλλος. σωστα? αυτο ισχυει μονο για την ευρωπαικη ενωση η ισχυει και απο την αμερικη? δλδ εγω θα μπορω μελλοντικα να το φερω μονος μου? θα μου επιτρεπεται?

πως μπορω να μαθω αν οντως αυτος ειναι αληθινα ο αποκλειστικος αντιπρωσοπος και οχι αλλος?

πως μπορω ενω κολαω βαρεα ενσημα στο ΙΚΑ να κανω αυτην την δουλεια νομιμα ως part time? θα μπορω να κοβω παροχη υπηρεσιων?

τι προβληματα θα μπορει να συναντησω?

παρακαλω να απαντηθουν μονο σοβαρες απαντησεις και μονο επι του θεματος.
ευχαριστω!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 01-12-07 στις 23:49.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-07, 23:38
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε αμα θες συναιτερο ειμαι μεσα..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-07, 23:43
MARMEL Offline:
Αdministrator

αμα ξεκινησω καποια στιγμη θα χρειαστω βοηθο οχι συναιτερο.....
Παλιά 01-12-07, 23:49
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θελω καλο μεροκαματο ρε...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-12-07, 00:25
Το avatar του χρήστη manoliske30
manoliske30 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Στην φτερωτη της τουρμπινας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
manoliske30 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε μαρμελ ακου να δεις ο τυπος που φερνει το υλικο που αναφερεις αυτη την στιγμη ειναι ο γενικος αντιπροσωπος στην Ελλαδα και καλα ,απο νομικης αποψης μονο αν εχει κατασκευασει ο ιδιος το ιλικο αυτο και το εχει κατοχυρωσει ως πατεντα και εχει παρει λογικα και την σχετικα νομιμη αδεια τοτε μονο θα χρειαστει να αγορασεις απο αυτον τα δικαιωματα και να εχεις την εγγραφη αδεια του για να μπορεις και εσυ να το εμπορευεσαι και να δραστηριοποιησαι πανω στο θεμα αυτο.Εαν αυτος το εισαγει απλως αν το ψαξεις και εσυ θα μπορεις να κανεις δικια σου εισαγωγη απο το εξωτερικο απο τον ιδιο προμηθευτη η απο καποιον αλλο και με την σχετικη αδεια θα μπορεις και εσυ να εισαι εισαγωγεας αντιπροσωπος η μπορεις απο τον υπαρχων εισαγωγεα να ζητησεις την συνεργασια του και να εισαι κατι σαν μεταπωλητης η σαν αντιπροσωπος του εξουσιοδοτημενος.
Επισης αν μπορεσεις να το βρεις απο εξωτερικο και να το φερνεις στην ελλαδα θα πρεπει να ξερεις οτι για να βγαλεις την σχετικη αδεια θα πρεπει να εχεις την εγκριση καποιων κρατικων φορεων και σιγουρα αδεια απο το γενικο χημειο του κρατους αφου το υλικο που αναφερεις ειναι ρευστο και και μερικες φορες αλλαζει συσταση και μεταβαλεται σε στερεο οπως αναφερεις(χρονοβορες διαδικασιες για τα ελληνικα δεδομενα).
αν τελικα αποφασεις να ασχολειθεις με το αντικειμενο αυτο αφου η εφαρμογη του υλικου αποσκοπει την χρηση σε βιομηχανια ναυτιλια ακι αλλες εφαρμογες αν συνεργαζεσαι με δημοσαιους κρατικους φορεις (οσε ,λιμανια)οπως ο τυπος που αναφερεις θα πρεπει να συμμετεχεις σε δημοσιο μειωδοτικο διαγωνισμο που προκυρησουν .
Ελπιζω να σε κατατοπισα καπως ,γνωμη μου ειναι αν θελεις να ασχοληθεις με κατι τετοιο θα πρεπει να κανεις λιγη κατασκοπεια με την καλη ενοια και να ενημερωθεις για το εν λογω υλικο την συσταση του τις ιδιοτητες του και την χρησιμοτητα του ......το καλο το παλικαρι ξερει και αλλο μονοπατι

1200 κυβικά τέσσερις πεταλούδες να κάνω μπαντιλίκια
αριστερά και δεξιά να φεύγω απο τις λακούβες!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-12-07, 11:47
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
προκειται για ενα υλικο εφαρμογης το οποιο τοποθετειται ως υγρο κατω απο βασεις μεγαλων μηχανων κατω απο ραγες τραινων κατω απο ραγες γερανογεφυρων κατω απο μεγαλα βιντζια καραβιων κτλ. ειναι ενα υλικο που εχει λυσει εδω και πολλα χρονια τα χερια των εφαρμοστων. αυτο το υλικο ειναι υγρο και καποιες ωρες με την καταλληλη επεξεργασια γινεται στερεο και ειναι πιο σκληρο απο το σιδερο.
Αν δεν κανω λαθος κατω απο τις ραγες των σιδηρογραμμων τοποθετουνται σιδηροξυλα. Εχω δουλεψει σε εργοστασιο οπου ηταν και ο μοναδικος προμηθευτης του ΟΣΕ. Και αν θυμαμαι καλα, πριν πανε τις παλετες στην αποθηκη ή για παραδοση τα βουταγαν μεσα σε ενα μεγαλο ντεποζιτο με υγρο.

Οσον αφορα το νομικο μερος.
Κατα πασα πιθανοτατα ο "Α" που εχει την αποκλειστικη αντιπροσωπεια εισαγωγης και διαθεσης αυτου του υγρου, θα εχει κανει ενα συμφωνητικο (το οποιο και δεν μπορεις να βρεις πουθενα) με την μητρικη εταιρεια. Σ' αυτο το ως ανω συμφωνητικο θα περιγραφονται οι οροι και οι συμφωνιες των μεταξυ τους σχεσεων. Αυτο που μπορεις να βρεις ειναι το καταστατικο της εταιρειας (ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ισως και ΑΕ) που θα εχει συστησει ο "Α". Μαθε που εδρευει και πηγαινε στο αρμοδιο Πρωτοδικειο να παρεις αντιγραφο της εταιρειας.
Ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν θα μπορεσεις να γινεις 2ος αποκλειστικος αντιπροσωπος στην Ελλαδα. Ολες οι εταρειες οι οποιες ιδρυουν αντιπροσωπειες εφαρμοζουν το ιεραρχικο συστημα της "πυραμιδας". π.χ. δες την ΤΜC. Εδρευει στην Ιαπωνια, εχει ιδρυσει απο μια αποκλειστικη αντιπροσωπεια ανα ηπειρο και μετα μεσα σε καθε ηπειρο υπαρχει απο μια αποκλειστικη αντιπροσωπεια ανα χωρα. Παραγγειλα ενα φαναρι. Το συστημα ελεγξε αν υπαρχει στις αποθηκες του Ασπροπυργου, δεν υπηρχε, μετα η παραγγελια πηγε στην κεντρικη αποθηκη στο Βελγιο ή στην Γερμανια (δεν ειμαι σιγουρος που ειναι) οπου το συστημα ελεγξε αν υπαρχει σε καποια αποθηκη σε καποια χωρα μες στην Ευρωπη, δεν υπηρχε το ανταλλακτικο και τελος η εντολη της παραγγελιας πηγε κατευθυειαν στην Ιαπωνια (οπου τελικως υπαρχει το ανταλλακτικο).
Καλα θα κανεις να επικοινωνησεις με την εταιρεια η οποια εχει τα αποκλειστικα δικαιωματα του αυτου υγρου και οπου κατα πασα πιθανοτατα θα σε παραπέμψει στον "Α" δηλ. τον αποκλεστικο αντιπροωσπο στην Ελλαδα (και οχι μονο γιατι μπορει να ειναι των Βαλκανιων, μιας και το αντικειμενο ειναι καπως εξειδικευμενο)

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-12-07, 17:51
MARMEL Offline:
Αdministrator

το υλικο αυτο το εισαγει απο την αμερικη...
ξερω απο που

περαν της εισαγωγης επειδη θα θελει μεγαλο κεφαλαιο, εγω ως παναγιωτης θα μπορω να το χρησιμοποιησω ανεξαρτητα απο ποιον θα το αγορασω?
επιτρεπεται η οχι?

και στα τραινα βαζουν ξυλα γιατι ζουμε στην ελλαδα. οχι οτι εξω δεν εχουν ξυλα απλα υπαρχει ηδη νεο υλικο που τα αντικαθιστα...
τεσπα δεν ειναι το θεμα με τις ραγες γιατι θελει πολλα πολλα κιλα απο αυτο το υλικο. εμενα με νοιαζει να το ριχνω σε καραβια που οι ποσοτητες που θα χρειαστουν θα ειναι λογικες
Παλιά 02-12-07, 21:04
Το avatar του χρήστη koperton
koperton Offline:
Administrator

Περιοχή: ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 302
koperton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παναγιώτη, θα συμφωνησω με τους παραπανω και θα συμπληρωσω οτι θα πρεπει να κανεις εναρξη στη ΔΟΥ ως επαγγελματιας ανεξαρτητα απο που θα προμηθευτεις το υλικο (εισαγωγη ή απο τον εδω αντιπροσωπο) για να μπορεις να το προμηθευεις και συ με την σειρα σου σε τριτους (ναυτιλιακεσ εταιρειες, ναυπηγοεπισκευαστικες κ.ο.κ.)
Τωρα για το αν επιτρεπεται ή οχι να μεταπωλεις και να τοποθετεις αυτο το υλικο δεν γνωριζω. Πιστευω οτι θα πρεπει να ερθεις σε επαφη με την μητρικη εταιρεια στην Αμερικη.
Παλιά 02-12-07, 21:33
MARMEL Offline:
Αdministrator

η μητρικη εταιρια δε νομιζω να ασχοληθει με μενα.τουλαχιστον τωρα. αν κανω εγω εναρξη ως επαγγελματιας απο κει και επειτα τι γινεται?
τι θα μου ζητησει η ΔΟΥ?
τι γινεται με το ΙΚΑ μου μετα απο την εναρξη?
αν κανω τη δουλεια σε μια ναυτιλιακη εταιρια τι θα πρεπει να τους κοψω? η παροχη υπηρεσιων που λεμε ειναι το τιμολογιο που για να το κοψω θα πρεπει να εχω κανει εναρξη?
αν το κανω τελικα τουλαχιστον στην αρχη θα το κανω παρανομα. γιατι θα πρεπει να με μαθουν οτι παιρνω φτηνα, θα πρεπει να βγαλω καρτες κτλ κτλ...

εστειλα mail στον ελληνικο αντιπροσωπο και μου ειπε τιμες. σημαινει οτι θα μπορω να το αγορασω και να το τοποθετω? αν το αγορασω απο αυτον θα τον νοιαζει αμα το ριχνω εγω?
αν τον νοιαζει τι μπορει να μου κανει σε φαση που εγω δεν εχω κανει καποια εναρξη σε αρμοδια ΔΟΥ?
Παλιά 02-12-07, 21:49
Το avatar του χρήστη koperton
koperton Offline:
Administrator

Περιοχή: ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 302
koperton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
αν κανω εγω εναρξη ως επαγγελματιας απο κει και επειτα τι γινεται?
τι θα μου ζητησει η ΔΟΥ?
τι γινεται με το ΙΚΑ μου μετα απο την εναρξη?
αν κανω τη δουλεια σε μια ναυτιλιακη εταιρια τι θα πρεπει να τους κοψω? η παροχη υπηρεσιων που λεμε ειναι το τιμολογιο που για να το κοψω θα πρεπει να εχω κανει εναρξη?
αν το κανω τελικα τουλαχιστον στην αρχη θα το κανω παρανομα. γιατι θα πρεπει να με μαθουν οτι παιρνω φτηνα, θα πρεπει να βγαλω καρτες κτλ κτλ...
Το ΙΚΑ σου συνεχιζει κανονικα και μαλιστα αυτο χρησιμοποιεις ως ασφαλιστικο φορεα και για την έναρξη. Η ΔΟΥ για την εναρξη θα ζητησει διαφορα χαρτια τα οποια θα πρεπει να σου εξηγησω απο κοντα.
Η παροχη υπηρεσιων οπως το λες εινια το τιμολογιο που θα σου ζητησει μια ναυτιλιακη οταν κανεις την τοποθετηση και για να το κοψεις πρεπει να εχεις κανει εναρξη.

[/quote]εστειλα mail στον ελληνικο αντιπροσωπο και μου ειπε τιμες. σημαινει οτι θα μπορω να το αγορασω και να το τοποθετω? αν το αγορασω απο αυτον θα τον νοιαζει αμα το ριχνω εγω?
αν τον νοιαζει τι μπορει να μου κανει σε φαση που εγω δεν εχω κανει καποια εναρξη σε αρμοδια ΔΟΥ?[/quote]

Μαλλον τον ρωτησες μονο τιμες. Δεν ξερω αλλα νομιζω οτι θα εχει προβλημα αν το τοποθετεις. Πρεπει να ψαξεις λιγο περισσοτερο και δεν γνωριζω κατι επ'αυτου
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Θεμα με το Βεντιλατερ Odysseas69 TOYOTA COROLLA 111(G6) 20 20-12-13 13:12
Θεμα με σαζμαν keichi TOYOTA COROLLA 111(G6) 44 10-09-10 01:08
Θεμα με σασμαν ΕΕ111 oikonomou giannis TOYOTA COROLLA 111(G6) 12 11-08-10 23:20
Εθνικο θεμα?Παγκοσμιο ισως? GIANNIS_G6 OFF TOPIC 36 07-06-07 02:03

Page generated in 0,19731998 seconds (84,33% PHP - 15,67% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:24.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com