Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
προκειται για ενα υλικο εφαρμογης το οποιο τοποθετειται ως υγρο κατω απο βασεις μεγαλων μηχανων κατω απο ραγες τραινων κατω απο ραγες γερανογεφυρων κατω απο μεγαλα βιντζια καραβιων κτλ. ειναι ενα υλικο που εχει λυσει εδω και πολλα χρονια τα χερια των εφαρμοστων. αυτο το υλικο ειναι υγρο και καποιες ωρες με την καταλληλη επεξεργασια γινεται στερεο και ειναι πιο σκληρο απο το σιδερο.
|
Αν δεν κανω λαθος κατω απο τις ραγες των σιδηρογραμμων τοποθετουνται σιδηροξυλα. Εχω δουλεψει σε εργοστασιο οπου ηταν και ο μοναδικος προμηθευτης του ΟΣΕ. Και αν θυμαμαι καλα, πριν πανε τις παλετες στην αποθηκη ή για παραδοση τα βουταγαν μεσα σε ενα μεγαλο ντεποζιτο με υγρο.
Οσον αφορα το νομικο μερος.
Κατα πασα πιθανοτατα ο "Α" που εχει την αποκλειστικη αντιπροσωπεια εισαγωγης και διαθεσης αυτου του υγρου, θα εχει κανει ενα συμφωνητικο (το οποιο και δεν μπορεις να βρεις πουθενα) με την μητρικη εταιρεια. Σ' αυτο το ως ανω συμφωνητικο θα περιγραφονται οι οροι και οι συμφωνιες των μεταξυ τους σχεσεων. Αυτο που μπορεις να βρεις ειναι το καταστατικο της εταιρειας (ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ισως και ΑΕ) που θα εχει συστησει ο "Α". Μαθε που εδρευει και πηγαινε στο αρμοδιο Πρωτοδικειο να παρεις αντιγραφο της εταιρειας.
Ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν θα μπορεσεις να γινεις 2ος αποκλειστικος αντιπροσωπος στην Ελλαδα. Ολες οι εταρειες οι οποιες ιδρυουν αντιπροσωπειες εφαρμοζουν το ιεραρχικο συστημα της "πυραμιδας". π.χ. δες την ΤΜC. Εδρευει στην Ιαπωνια, εχει ιδρυσει απο μια αποκλειστικη αντιπροσωπεια ανα ηπειρο και μετα μεσα σε καθε ηπειρο υπαρχει απο μια αποκλειστικη αντιπροσωπεια ανα χωρα. Παραγγειλα ενα φαναρι. Το συστημα ελεγξε αν υπαρχει στις αποθηκες του Ασπροπυργου, δεν υπηρχε, μετα η παραγγελια πηγε στην κεντρικη αποθηκη στο Βελγιο ή στην Γερμανια (δεν ειμαι σιγουρος που ειναι) οπου το συστημα ελεγξε αν υπαρχει σε καποια αποθηκη σε καποια χωρα μες στην Ευρωπη, δεν υπηρχε το ανταλλακτικο και τελος η εντολη της παραγγελιας πηγε κατευθυειαν στην Ιαπωνια (οπου τελικως υπαρχει το ανταλλακτικο).
Καλα θα κανεις να επικοινωνησεις με την εταιρεια η οποια εχει τα αποκλειστικα δικαιωματα του αυτου υγρου και οπου κατα πασα πιθανοτατα θα σε παραπέμψει στον "Α" δηλ. τον αποκλεστικο αντιπροωσπο στην Ελλαδα (και οχι μονο γιατι μπορει να ειναι των Βαλκανιων, μιας και το αντικειμενο ειναι καπως εξειδικευμενο)