Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Προβλημα καπου...στα δισκοφρενα |
|
12-04-07, 18:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Προβλημα καπου...στα δισκοφρενα
Καλησπερα και χρονια πολλα.
Πριν καμμια εβδομαδα διαπιστωσα οτι το αυτοκινητο (Ε12 1600 F/L 2004) κανει ενα ασυνηθιστο ηχο καπου εμπρος δεξια μεσα στην ροδα καπου στα δισκοφρενα.Δεν προκειτε για τον χαρακτιριστικο ηχο (σφυριγμα ) που κανουν τα τακακια (δεν μου εχει τριξει ποτε). Προκειτε για ενα ηχο σαν να υπαρχει μια ανοχη μεταξυ καποιων μεταλων - γδαρσιμο , τριψιμο , και ακουγεται λιγο δυνατα.Το περιεργο ειναι οτι ακουγεται μετα απο καποια ωρα αφου ζεσταθει λιγο το αυτοκινητο (μαλλον τα φρενα) και ακουγεται οταν παταω το πενταλ του φρενου . Το ποιο περιεργο ειναι οτι οταν δεν παταω το φρενο και κανω μια αποτομη μικρη τιμονια δεξια ακουγεται παλι αυτη η ανοχη μεταξυ καποιων μετταλων σαν γδαρσιμο μεταξυ τους μεσα στη δεξια ροδα . Εχω ψιλο αγχωθει γιατι το αμαξι ειναι σαν καινουργιο δεν εχω τρακαρει ποτε και εχω μολις 33000χλμ . Αν καποιος εχει παρομοια εμποιρια ας μας την πει , πριν παει για συνεργειο .Υποψιαζομαι για στραβο δισκο . Τα φωτα σας.
12-04-07, 19:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Κι εγω αυτο υποψιαζομαι γιατι το ειχα πριν αλλαξω τους δισκους μου! Και στο φρεναρισμα αλλα και στην κινηση ακουγοταν ο ηχος που περιγραφεις! Οταν αλλαξα σταματησε!
Βεβαια να σου στραβωσουν δισκοι στα 30.000 χλμ περιεργο...
Εμενα το εκανε απο τα 58.000 και μετα...
το μέλλον όμως?
|
12-04-07, 19:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
κι εμενα το εκανε αυτο αλλα αλλα οταν εκοβα το τιμονη αριστερα... δεν του εδωσα συνεχεια γιατι οταν το χτυπησα αλαξα συν τοις αλλοις και δισκους...δεν το εχει ματαξανακανει...
|
13-04-07, 02:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
κι εμενα το εκανε αυτο αλλα αλλα οταν εκοβα το τιμονη αριστερα... δεν του εδωσα συνεχεια γιατι οταν το χτυπησα αλαξα συν τοις αλλοις και δισκους...δεν το εχει ματαξανακανει...
|
Στα πόσα χλμ. στο έκανε?
|
13-04-07, 03:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Εχω κανει 33000χλμ και επισης στα 13500 ΧΛΜ Α Λ Λ Α Ξ Α τακακια γιατι ειχαν φαγωθει...και το αμαξι το παω νορμαλ...Και με 20χλμ να πηγαινω ο θορυβος στο φρεναρισμα ειναι ιδιος οπως και στο στριψιμο χωρις φρεναρισμα.
12-04-07, 23:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Μπορει κανεις να μου πει κανεις αν ειναι προκειτε για σταβομενους δισκους τελικα , τι κοστος να υπολογιζω και επισης αν αξιζει να βαλω απο εξω αλλους aftermarket και αν εχει βαλεις κανεις να μου προτεινει κατι?Αυριο παω στο Γιαννιτσα για διαγνωση.
13-04-07, 00:17
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγω που προσφατα εβαλα zimmerman τρυπιτους δεν ειδα διαφορες τουλαχιστον οχι αισθητες..τιμη 160ε
http://www.corollaclub.com/forums/sh...2&pagenumber=7
|
13-04-07, 02:16
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στην μαμά πατρίδα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ
Μπορει κανεις να μου πει κανεις αν ειναι προκειτε για σταβομενους δισκους τελικα
|
Θα καταλάβεις αν πρόκειται για στραβούς δίσκους πολύ απλά.
Σε φρενάρισμα με μεγάλη ταχύτητα θα σου κάνει ένα τρέμουλο το αυτοκίνητο που θα χτυπάει μέχρι το τιμόνι.
Στην περίπτωσή σου μου φαίνεται περισσότερο για τακάκια.
|
13-04-07, 11:46
|
Νεότατος
|
|
|
|
μπορεί να λέω και βλακεία δεν ξέρω αλλα δές μήπως είναι κανα ρουλεμάν ή μπιλιοφόροι.
|
13-04-07, 16:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Τελικα σημερα το πρωι 09:00 πηγα στον Γιαννιτσα για να δουμε τι εχει.Ευτυχως διαπιστωσαμε οτι τα πισω τακακια απλα σαν να μην υπηρχαν ( καολου γομα ) και τα μπροστα αρκετα φαγωμενα αφου λυπανε ολοκληρα κομματακια .Το περιεργο ειναι οτι με τον θορυβο που εκανε σου πηγαινε με τιποτα το μυαλο στα τακακια . Μου ζητησανε 185 ευρω μαζι με εργσια για ολα τα τακακια .Τελος παντων προ ολιγου τα αλλαξα ολα με ferodo και απλα ξεμπερδεψα.Thmx για τις συμβουλες σας.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17090011 seconds (82,38% PHP - 17,62% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|