Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*90 1986>1992 |
|
|
|
ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ |
|
10-03-07, 12:52
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ
Εχω ακούσει οτι υπάρχει ο λεγόμενος βελτιωτικός καταλύτης. Εχει βάλει κανείς στο corolla του ???. Ο εξατμισάς μου λέει οτι με κόστος 350 € μπορώ να βάλω και εγώ. Εαν έχετε βάλει παρακαλώ να μου πείτε τις εντυπώσεις σας.
|
10-03-07, 13:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πιο ελευθερος ειναι φιλε διαφορα δεν καταλαβαινεις αν αυτο εννοεις...
Οι πιο πολλοι απο δω μεσα ειμαστε μετατροπες οποτε..
10-03-07, 14:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
αν μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις καταλύτη να ξέρεις ότι θα πρέπει να κάνεις σωστή δουλειά.καζανάκι μεσαίο και τελικό πιο ελεύθερα,ίσως χταπόδι,τη διάμετρο της σωλήνας από καταλλήτη και πίσω να την αυξήσεις...κάτι θα δώσει σίγουρα αλλά μη φανταστείς τρελά άλογα...μήπως σε συμφέρει να βάλεις ένα άλλο μοτέρ πχ αν εισαι 1300 να βάλεις ένα 1600?έστω και το απλό 4ΑFE?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 24-05-07 στις 17:38.
|
10-03-07, 14:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Καλώς ήλθες αρχικά. Εξαρτάται και για ποιο αυτοκίνητο μιλάς. Τί μοντέλο, κινητήρας κτλ.
|
10-03-07, 14:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Ρε diafanh-psyxh περίπου πόσο θα πάει η αλλαγή του μοτέρ?Το έχω σκεφτεί όχι ακόμα βέβαια γιατι το μοτέρ έχει και λίγα χιλιόμετρα αλλά είναι δεμένο ακόμα.
10-03-07, 15:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
τιμή φίλε δεν γνωρίζω.μπορείς να πάρεις τηλ κανα μαντρα.αν τα 20ν παίζουν από 1000-1700 που είχα ρωτησει, ε το 4AFE να εχει κανα 500άρικο(ξαναλέω δεν γνωρίζω τιμή).γιαυτό είπα για αλλαγή μοτέρ.αν ειναι να πάει όλα μαζί κανα 1000(αγορά τοποθέτηση,εξάτμιση αν χρειαζεται) και μόνο με τον καταλήτη είσαι στα 350,βάλε και ένα τελικό κανα 100,βάλε και ένα μεσαίο?ε τι σε συμφέρει?ένα πιο δυνατό μοτέρ ή μια μικρή βελτίωση στο δικό σου?σκέψου τι θα πάρεις από το ένα και τι από το άλλο
βεβαια ξεφεύγουμε από το θέμα που έχει ανοίξει το παλικάρι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 10-03-07 στις 16:03.
|
10-03-07, 15:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Φιλε αν ειναι να βαλεις μοτερ βαλε κατευθειαν εναν 20ν ή 1,3Τ γιατι θα το μετανιωσεις ποτε το λιγο δεν φτανει να ξερεις.
14-03-07, 17:52
|
Νεότατος
|
|
|
|
Γεια σας, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το corolla είναι ΑΕ90 4ΑFE 1600 μανίσιο. Έχει χοάνη HKS,ρυθμιστή πίεσης, και τελικό ΤΤΕ. Το μοτέρ έχει 140 χιλ.χιλιόμετρα και δεν θέλω να κάνω αλλαγή.
|
24-05-07, 18:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KostasCBR
Γεια σας, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το corolla είναι ΑΕ90 4ΑFE 1600 μανίσιο. Έχει χοάνη HKS,ρυθμιστή πίεσης, και τελικό ΤΤΕ. Το μοτέρ έχει 140 χιλ.χιλιόμετρα και δεν θέλω να κάνω αλλαγή.
|
Μπορεις να βαλεις ενα μεταχειρισμενο απο 20v, οπως εκανα εγω.Θα ξυπνηση αρκετα το μοτερακι.Υστερα εαν δεν εχεις την χταποδατη εκδοση του 4A-FE, μπορεις να βρεις ενα χταποδακι απο carina-avensis και να το βαλεις.Ειναι καλη βελτιωση.
25-05-07, 02:59
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
φιλε gourtz εγω το εχω κανει αυτο που λες. Δεν με εχουν σταματησει ποτε να σου πω την αληθεια αλλα απο την στιγμη που εχεις καταλυτη επανω κατασχεση δεν σου κανουν.(κοιτα μονο μην βαλεις κανενα τελικο που να σηκωνει τον κοσμο γιατι την εκατσες) Παιρνεις ημερομηνια να πας κτεο και αν ειναι οκ στο κτεο το αμαξι(πρεπει να βαλεις πανω η τον μαμα η αλλον -εγω εχω κρατησει τον μαμα αφου ανοιξα εναν αλλο) νομιζω δεν πληρωνεις ουτε προστιμο!
Και διαφορα στο δικο μου 1600αρι μοτερ ειδα αρκετη!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17638397 seconds (82,83% PHP - 17,17% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|