Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Να Την Αγοράσω Η Όχι?
Παλιά 16-05-06, 00:39
johnalbanos Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
johnalbanos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να Την Αγοράσω Η Όχι?

Καλησπέρα..
εϊμαι σε ένα τρελό δίλημα..

Μόλις βρήκα μία Ε111 facelift 1.6 2001 μοντέλο.. είμαι στο παρα χιλιοστο να την πάρω?

Το αμάξι έχει έρθει απο Γερμανία.
Το κοίταξα απο κάτω θόλους κ.λ.π και είναι πεντακάθαρο.. πουθενά σημάδια μπογιάς η σκουριάς.. επίσης το χρώμα του είναι σε τέλεια κατάσταση.

Σίγουρα θα το πάω στον Κοντραφούρη (αμφιάλη) (μιάς και τον ξέρω λόγω του starlet που έχω) για να μου πει τα μηχανικά τι παίζει και εάν γίνετε να την σηκώσουμε να την δούμε καλύτερα.

Δυστηχώς το αυτοκίνητο δεν έχει service book.. (παράξενο για Γερμανό ) και ΛΕΕΙ πως έχει 56,000 km (ποιο λίγα απο το corsaki μου που σε 3 χρόνια έχει 67000 και ανεβαίνει ..)

Τι θα μου προτείνατε να προσέξω.. ??

Φιλικά..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-06, 00:56
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Πόσα λεφτά ζητάει φίλε? ύποπτο το να μην έχει service book και αν το αγοράζεις από μάντρα 99% έχει κατεβασμένα χιλιόμετρα. Κοίτα τα βασικά εσύ φθορές σε καθίσματα-τιμόνι κτλ και άσε τον Κοντραφούρη να σου πει την γνώμη του. Άποψή μου είναι να το πάρεις μόνο αν είναι σίγουρος πως δεν έχει φάει χοντρή στούκα ή δεν έχει 200.000κμ (γερμανία είναι αυτή.... ) ... A και καλωσόρισες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-06, 01:08
johnalbanos Offline:
Νεότατος

johnalbanos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Thx a lot για την απάντηση και το welcome..

πολύ την ψηλιάστικα με το service book και όταν του το είπα κατέβασε και τον τόνο της φωνής του... (βρωμάει λίγο η υπόθεση),

μιλάμε για 8900€.. με ζάντες αλουμινίου Toyota τις πολυάκτινες 14" και λάστιχο σε αρκετά καλή κατάσταση..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-06, 03:44
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 497
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε μου, καταρχάς καλώς ήρθες και ελπίζουμε να σε δούμε επίσημα στην παρέα μας!!

Τώρα 9000 ευρώ είναι πολλά κατά τη γνώμη μου, όταν το αμάξι ΔΕΝ έχει service book!! Θα σου πρότεινα να ψάξεις για άλλη (που σίγουρα θα βρεις) και να είναι και με το 6άρι σασμάν!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-06, 08:19
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
συμφωνώ απόλυτα αντώνη....αν όμως πράγματι είναι αληθηνα τα χιλιομετρα της τοτε δεν ειναι και πολυ ακριβη αν σκεφτεις οτι ειναι μοντελο 01....αλλά η υπόθεση μάλλον βρομαει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-06, 10:31
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα σου πω κάτι φίλε. Καταρχήν καλώς ήρθες. Κατα δεύτερον το αυτοκίνητο είναι δύσκολο να έχει κάνει πάνω απο 100.000 με 110.000 χλμ. Αυτά αν το αυτοκίνητο ήταν το μοναδικό. Τώρα φαντάσου οτι το αμάξι μπορεί να μοιραζόταν τα χλμ με κάποιο άλλο στην οικογένεια που το είχε, οπότε μπορεί να είναι και όσα γράφει το κοντέρ. Για μένα πάρτο, αν τσεκάρεις οτι δεν είναι σοβαρά χτυπημένο.Απίστευτα γρήγορο και εύστροφο μοτέρ για την κατηγορία του.
Παλιά 16-05-06, 10:54
Το avatar του χρήστη dbar
dbar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Κιάτο
Δύναμη Σεβασμού: 254
dbar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα σου πω κάτι φίλε. Καταρχήν καλώς ήρθες. Κατα δεύτερον το αυτοκίνητο είναι δύσκολο να έχει κάνει πάνω απο 100.000 με 110.000 χλμ. Αυτά αν το αυτοκίνητο ήταν το μοναδικό. Τώρα φαντάσου οτι το αμάξι μπορεί να μοιραζόταν τα χλμ με κάποιο άλλο στην οικογένεια που το είχε, οπότε μπορεί να είναι και όσα γράφει το κοντέρ. Για μένα πάρτο, αν τσεκάρεις οτι δεν είναι σοβαρά χτυπημένο.Απίστευτα γρήγορο και εύστροφο μοτέρ για την κατηγορία του.
Για τα χλμ μην αποκλείεις τίποτα... Εγώ για παράδειγμα σήμερα πάτησα τα 55 (χιλιάδες χλμ :-) και το έχω μόνο 19 μήνες...

Όσον αφορά το βιβλίο service, δεν λέει πάντα την αλήθεια. Πριν από κανά εξάμηνο έψαχνα μτχ Corolla για τον πατέρα μου. Βρήκα ένα liftback '98 μοντέλο με 90000χλμ. Τα service είχαν γίνει όλα στον ίδιο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο όπως έλεγε και το βιβλίο. Βέβαια μου έκανε εντύπωση πως όλες οι υπογραφές και οι ημερομηνίες είχαν τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα και φαινόταν σαν να είχαν γραφτεί την ίδια χρονική στιγμή...

Του έκανα κι ένα test-drive και έτριζε ολόκληρο, βαλβίδες χτυπούσαν κλπ. Το αμάξί -πιστεύω- είχε κάνει μίνιμουμ 200000χλμ.

Γενικά είμαι πολύ καχύποπτος με τα μεταχειρισμένα. Και πιστεύω είναι δύσκολο να βρεις αυτοκίνητο από έμπορο που να μην έχει γυρισμένα χιλιόμετρα. Το θέμα είναι να εξασφαλίσεις ότι τα άλλα είναι εντάξει (και κυρίως ότι δεν έχει φάει στούκες)
Παλιά 16-05-06, 11:07
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φίλε μου welcome.
εάν έχει 57.000 χλμ το φυσιολογικό είναι να μην έχει αλλάξει δισκόπλακες, και ο μηχανικός σου μόνο από εκεί, από το πάτημα τους θα καταλάβει περίπου τα χλμ. Τώρα εάν καταλάβει ότι έχει αλλάξει δισκόπλακες υπολόγισε 80.000 (μέσος όρος) + το πάτημα = τα σημερίνα χιλιόμετρα.
Απάντηση με παράθεση
Re: Να Την Αγοράσω Η Όχι?
Παλιά 16-05-06, 13:18
Το avatar του χρήστη ke_30 gt
ke_30 gt Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ke_30
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 257
ke_30 gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

ρε παιδια λετε πραγματα που δεν πολυ στεκουν!!! τα χλμ απο το κοντερ κατεβενουν πολυ δυσκολα πλεον!!! πρεπει να ειναι πολυ μαγκας κοντερας καποιος για να το κανει(γιατι αλλιως σπανε τα γραναζακια)!!! να το μηδενισαν στην ΤΟΥΟΤΑ παλι δυσκολα γιατι δεν το κανουν(πρεπει να εχει την αντιπροσωπια δικος σου ανθρωπος)!! να μεν ειναι λιγα αλλα μπορει απλα αυτος που το ειχε να μην το κυκλοφορουσε πολυ να ειχε κι αλλο αυτοκινητο κτλ!!! τωρα για τις δισκοπλακες αναλογος πως οδηγει ο καθενας μας κρινετε το ποτε αλλαζει φρενα!!!!! μπορει εγω να πηγαινω συνεχεια πατημενα φρενα και να αλλαξω στα μισα χλμ δισκοπλακες!!
το θεμα δεν ειναι αυτο!! το θεμα ειναι να μην ειναι τρακαρισμενο το αυτοκινητο και δεν μιλαμε να εχει αλλαξει ενα φτερο η μια πορτα μιλαμε για τρακαρισμα!!!!!
τωρα η επιλογη δικη σου! αυτα..... και παντα φιλικα!
Παλιά 16-05-06, 14:03
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω. Εγω όταν πήρα το μικρό για την πόλη έψαχνα 3 μήνες. Το τι σαβούρα είχα βρει και είχαν δει τα μάτια μου δεν λέγεται. Φυσικά πάντα με τον φαναρτζή μου παρέα. Είχα φτάσει στο σημείο να λέω ''εντάξει μεταχειρισμένο και καλό δεν παίζει πλέον''! Ώσπου μια μέρα κατέληξα να δω το 106 μου το οποίο και τελικά αγόρασα. Όταν το είδα σε ιδιώτη, όχι σε μάντρα ο φαναρτζής μου είπε ''Πάρτο χωρίς δεύτερη κουβέντα, το αμάξι είναι πεντακάθαρο''. Βλέπω τα χιλιόμετρα, περίπου 30.000 σε μοντέλο 2001. Λέω αποκλείεται στον ιδιοκτήτη, λες ψέματα, το έχεις γυρίσει το κοντέρ. Έλα όμως που το άτομο είχε άλλα 2 αυτοκίνητα! Ο φαναρτζής συνέχισε και μου έλεγε ''Ρε τέτοιο μεταχειρισμένο δύσκολο βρίσκεις σήμερα''. Μου δίνει και το book service το άτομο και με κατάφερε τελικά. Σήμερα μετά από ένα χρόνο ο τύπος που ακόμα μιλάμε στο τηλέφωνο μου λέει να το προσέχω και να μην του κακοφέρομαι γιατί είναι σχεδόν άστρωτο. Και πραγματικά το αμαξάκι έχει βγει αστέρι. Τώρα στο θέμα μας αυτά τα εισαγωγής κρύβουν πολλές παγίδες φίλε μου. Δεν θέλω να αρχίσω τις περιπτώσεις που έχω ακούσει για τα στραβά. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το αμάξι είναι χαρτί. Όσο για το κοντερ, δυστυχώς όλα πειράζονται και μάλιστα πανεύκολα φίλε μου, ξέρω καλά τι σου λέω.
Τα πράγματα όμως είναι απλά, δες το από τρακαρίσματα, αν είναι καθαρό τότε κάνε μια καλή βόλτα να δεις πως συμπεριφέρεται. Φαίνεται ρε παιδιά το αμάξι που έχει χιλιομετράκια στην πλάτη του και μάλιστα με κακό τρόπο.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τι μοτοσικλέτα να αγοράσω;;; (νέος αναβάτης ψάχνεται) ranger OFF TOPIC 96 12-09-08 09:54
Μια ερώτηση...να αγοράσω G6 με κινητήρα kompressor ή με 20va mixalis TOYOTA COROLLA 111(G6) 16 31-05-06 19:08

Page generated in 0,16713095 seconds (82,61% PHP - 17,39% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com