Ελπιζω εμεις που θα ερθουμε απο Βολο να μετρηθουμε ε????
Να μην φυγουμε και νηστικοι ε!!!Ειμαστε μεσα για οτι φαγητο γουσταρετε!
Εχει μεγαλη σημασια παιδια να μετρηθει και το Megane μου οχι επειδη θα βγαλει τα τρελλα αλογα (113-116/5450 και 15.2-15.5 κιλα ροπης/4500) αλλα επειδη αποτελει μεγαλο μετρο συγκρισης με αλλα 3 δυναμομετρα απο τα οποια το ενα της Βεροιας οπου υπηρχαν οι κλασικοι Υπερκυβισμενοι Βεροιωτες
και το αλλο εδω στο Βολο το επισης γνωστο στο Κλαμπ Dynomet της Tx tuning!Για το τριτο δεν αναφερω γιατι ηταν MAHA και ηταν πραγματικα οτι να ναι!!!
Οποτε ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να σας ενδιαφερουν τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του Megane μου για την σωστη αξιολογηση και των αμαξιων σας!
Επισης ελπιζω να υπαρξει και χρονος για ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ κυριως με τους ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!
Νικο (2579) μονο 35 κιλα ροπης?Απαισιοδοξο σε βλεπω!34,5 εχω εγω στο Punto!!!Εισαι για 38++++!!!!Κριμα που δεν μπορω να κατεβασω το Punto μου αλλα τα εξοδα ειναι πολλα περισσοτερα καθως και η ταλαιπωρια λογω ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ!Μην πει κανενας για αξιοπιστια γιατι πραγματικα δεν παιζει προβλημα!!!
Επισης για τις βενζινες ρε Παιδια συγγνωμη κιολας αλλα ενα φουλαρισμα με 100αρα εκτος απο σωστοτερα νουμερα θα κανει και καλο στον κινητηρα σας!Χριστουγεννα ερχονται καντε ενα δωρο στο AVATAR σας!!!Το κοστος σε 50 λιτρα απο 0.10 παραπανω που εχει ειναι 5 ΕΥΡΩ δεν νομιζω να ειναι και τοσο δυσβασταχτο!Εγω στο Megane θα φουλαρω και θα ερθω απο Βολο με SHELL RACING 99+ γιατι ολες μου οι μετρησεις ετσι εχουν γινει!Θα μου κοστισει κατι παραπανω βεβαια αλλα τοσο κοπο θα κανω να μην δω και τις σωστες διαφορες - καμπυλες???