Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-01-10, 21:37
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παντως αν και εχει ξαναγινει η κουβεντα εχω δει και οδηγησει 111 με 5ποντα και AGX και εστριβε παρα πολυ καλα!Oτι μειωνεται η διαρκεια ζωης του αμορτισερ θα συμφωνησω με το νικηφορο αλλα για τα κρατηματα ειναι αλλη ιστορια!Γενικα παντως τα Kayaba συνεργαζονται αρκετα καλα με τα HR!

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-01-10, 03:57
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Μόλις επιστρέψω από ένα επαγγελματικό ταξίδι, τέλος του μήνα, θα τα παραγγείλω. Μαζί κατά πάσα πιθανότητα θα παραγγείλω και ένα σετ λάστιχα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-10, 15:55
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Θα κάνω εδώ την ερώτηση μου, μιας και εδώ αναφέρθηκε η σελίδα που με ενδιαφέρει. Υπάρχουν παιδιά που να έχουν παραγγείλει από αυτό το κατάστημα? Υπάρχει δυνατότητα να πληρωθούν μέσω τραπεζικού λογαριασμού, και όχι μέσω πιστωτικής κάρτας? Ρωτάω επειδή δε θέλω να μπλέξω με κάρτες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://www.camskill.co.uk/index.php
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-10, 16:59
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δημητρη οτι θες πες μου να στο φερω...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-10, 17:04
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντως αν και εχει ξαναγινει η κουβεντα εχω δει και οδηγησει 111 με 5ποντα και AGX και εστριβε παρα πολυ καλα!Oτι μειωνεται η διαρκεια ζωης του αμορτισερ θα συμφωνησω με το νικηφορο αλλα για τα κρατηματα ειναι αλλη ιστορια!Γενικα παντως τα Kayaba συνεργαζονται αρκετα καλα με τα HR!

Συμφωνώ στο οτι ένα αυτοκίνητο που κάνει 1.000χλμ περίπου το μήνα (όπως εγώ) μέσα στην πόλυ κ έχεις να αντυμετωπήσεις λακούβες σαμαράκια κλπ μπορεί να μην κάνουν τα 6cm χαμήλωμα!!! Αλλά γενικά τα AGX δουλεύουν πάρα πολύ καλά κ έχουμε κ παράδειγμα τον Νίκο(GOLD CARD) που το αυτοκίνητο είναι έτσι ακριβώς!!!!!! Αν κ εγώ δεν είχα το αυτοκίνητο κάθε μέρα στον δρόμο θα έκανα το ίδιο με τον Νίκο γιατί το αμάξι είναι σαν τρένο όταν στρίβη κ πάει εκεί που θέλεις!!!!! Κ ο μηχανικός μου αλλά κ άτομα γνωστικά που έχουν μαγαζί με αναρτήσεις κ ρώτησα μου είπαν 3,5cm να το χαμηλώσω κ θα βάλω αυτό AGX & Eibach!!!!!!
Παλιά 02-02-10, 17:06
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μπράβο ρε Βασίλη! Θα βρεθούμε ποτέ? Ντεμέκ Σαλονίκη μένεις για!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-10, 17:08
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι βρε γκαρνταση ακομα αμαξι για δεν εχω σε λεω!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-10, 19:34
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ζήση kyb AGX έχω και εγώ και όταν μπήκαν επάνω τα eibach 3.5cm το αμάξι πήγαινε βάρκα γιαλό! έβαλα μαμά και ησύχασα! σε συζήτηση που έχω κάνει ΑΠΕΙΡΕΣ με πολλά άτομα που γνωρίζουν μου είπαν ότι τα AGX δεν κάνουν και δεν είναι για χαμήλωμα, ακόμα και η αντιπροσωπεια μου το είπε! επίσης αν πάθουν κάτι και είναι σε χαμηλωμένο αμάξι δεν καλύπτονται στην εγγύηση! αυτά μου τα πε η αντιπροσωπεια. ΔΕΝ δουλεύουν καλά με ελατήρια χαμηλώματος εκτός καμια 2 μάρκες και μόνο για 3cm. Αν κάποιος που μάλλον ένας είναι τα έχει με ποιο χαμηλωμένα τι να πω ίσως είναι μια εξαίρεση του κανόνα! ίσως εμένα να είχαν κάτσει τα ελατήρια, αλλά το ίδιο πρόβλημα πολλά άτομα? σύμπτωση??? δεν νομίζω..... πρόσεχε μην την πατήσεις! για πόσο καιρό παιδεύτηκα ΤΣΑΜΠΑ και μετά κατάλαβα αφού μου το είπαν τι έφταιγε! έτοιμος ήμουν να τους βρίσω για χαλασμένα αμορτισερ!!!! και κάποιος άλλος εδώ μέσα στο φορουμ έπαθε το ίδιο με ίδια μάρκα ελατηρίων! τώρα δεν ξέρω ποιος ήταν, πάντως και αυτός μαμα ελατήρια έβαλε! Δείτε και εδώ http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=15268&page=8 και τι λέει ο Σπύρος για τα AGX τα ίδια επαθα και εγώ και άλλοι!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 02-02-10 στις 19:40.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-10, 19:47
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Σέβομαι αυτά που λες φίλε Νικηφόρε κ δεν λέω οτι λες ψέματα φυσικά!!!!! Με πήγε βόλτα ο Νίκος με το αμάξι του γιατί είχα απορία πως συμπερηφέρετε το αυτοκίνητο σε λακούβες κ σε μπασήματα κ μια κ μόνο βόλτα που με έκανε κ τα είχε όλα όσα είπα πρίν έφτανε για να μου δώσει μια αρκετά μεγάλη ιδέα κ εικόνα του πως συμπεριφέρετε το αμάξι με 6 πόντους χαμήλωμα!!!!!! Στο μόνο που δεν μπορώ να σου πω σίγουρα είναι η γενική εικόνα μέσα στην πόλυ γιατί δεν το έχω ζήσει φυσικά!!!!!! Πάντος όπου κ αν ρώτησα (μαγαζιά με αναρτήσεις) δεν μου είπε κανένας κάτι................"κακό"!!!!! Σαφώς κ σε κάποια post με θέμα "αναρτήσεις"είχες πει πολύ σωστά οτι είναι υποκειμενικό το πως βλέπει ο καθένας το θέμα!!!!!! Θα το ψάξω πάντος αρκετά κ θα δώ!!!!!!!! Πάντος αν σου δωθεί η εφκαιρεία πίγενε μια βόλτα με τον Νίκο!!!!!! Μπορεί να δείς διαφορά!!!!!!

Φιλικά Ζήσης!!!!!
Παλιά 02-02-10, 19:53
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
κοίτα ακόμα και έτσι νανε δεν αντιλέγω ίσως τα ελατήρια που έχει να συνεργάζονται καλά και να μην έχει πρόβλημα. Πάντως με eibach 3.5cm είναι χάλια!!!! 3 άτομα είμασταν με ίδιο πρόβλημα! άκουσα ότι με τα HR 3cm παίζουν τζάμι. Πάντως επειδή λεφτά για πέταμα δεν είχα και τα μαμά ελατήρια μου τα χάρισαν έβαλα αυτά. Μην ξεχνάμε άλλαξα όλα τα bump stops, 2 μπροστινά top mounts και 600 ευρώ τα αμορτισερ, δεν έλεγε να σκάσω και άλλα 200 τουλάχιστον για ελατηρια χαμηλώματος και να το ρισκάρω με αυτά που μου έλεγε ο καθένας αν θα είναι οκ ή όχι! ρώτησα αντιπροσωπεία και μου λένε το χαμήλωμα με τα AGX το ξεχνάς ! ή 3cm ή μαμά ελατήρια! και ο μηχανικός μου με είχε προειδοποιήσει από πριν! μα δεν τον άκουσα.... πάντως με τα μαμα την έχω καταβρεί, έχω βρει την υγεια μου, όπως τα έχω αναλυτικά πει στο άλλο topic. Αν τα θέλει κάποιος με μαμα ελατήρια τα συστήνω ανεπιφύλακτα! και όπως έχουμε ξαναπεί το σωστό χαμήλωμα και για την υγεία της ανάρτησης μας αλλά και για τις δυνατές καλύτερες επιδόσεις είναι μια coilovers ανάρτηση και τίποτα άλλο, μην ξεχνάμε ότι αν πάρουμε νέα αμορτισερ ελατήρια και bump stops θα κοντέψουμε κάπως στην τιμή της και χωρίς να αλλάξουμε και τα top mounts! όσο για το χαμήλωμα πάνω από 3.5cm είμαι αρνητικός, είναι άκρως υπερβολικό για μένα, τα έχουμε αναλύσει σε άλλα topics όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα διαβάσει.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17550898 seconds (82,06% PHP - 17,94% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:42.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com