Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
Πάνο μήπως παίζει κανένας που ξέρει πιο εμπειρικά θέματα στα pc να καταφέρει κάτι με την ανάλυση της εικόνας για να δεις αν ανγράφεται κανένα στοιχείο παραπάνω?είχα ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω που το έχω πεταμένο!
που να ξερω ρε συ...
αλλα τι στοιχειο δλδ? στη φωτο δειχνει που να τα τοποθετησεις...
κ η κουτση μαρια το ξερει αυτο...
δεν υπαρχει περιπτωση να λεει διαστασεις εκει. θα το φτιαξω ομως...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 307
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
70 ευρω..... καινουργια σφραγισμενη
κατω απο 180 μεταχειρισμενη δεν την βρηκα στην ελλαδα παντως...
ευχομαι μονο να μην εχεις πεσει σε μι8α απο τισ εκατομυρια μουφα hks black edition.....ακομα και πλαστο serial number εχι σε αλλο φορουμ ξερει και ο βασιλακης πουλαγε ενας σε αυτην την τιμη με αριθμοσειρα κανονικα πουλησε καμια 10αραια και ωσπου τα παληκαρια που τισ αγορασανε μετα απο καμια βδομαδα ταμαξι ξεφυσαγε απο παντου..ευχομαι να μην επεσες στην παγιδα βασιλη μιλααααααα
σωστα αλλα θα μπορουσα να το παθω αυτο ακομα και αν την πληρωνα 150 180 200 κτλ... ακομα και απο ελληνα...
ας χασω 70 δε μαμιεται...
made in japan βλεπω στο κουτι . τον εβαλα και το ανοιξε...
αμα με κοροιδεψε χαλαλι του...
μουτζουρα θα φαει...
αλλα αυτα ετσι ειναι...
ο τυπος εδειχνε σοβαρος και με 100% feedback. απο μαλαισια την στελνει...
θα δειξει...
θα εχω προσπαθησει τουλαχιστον...
επιτελους χτιστηκε το καπο....
ωραιο εχω την εντυπωση θα γινει...
και τι χρωμα να το βαψω? σκεφτομουν μαυρο ματ... η σκουρο ανθρακι...
αλλα ο φαναρτζης με ψηνει να το κανει ιδιο με το υπολοιπο...
θα δω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
Εμένα θα μου άρεσε καλύτερα αν αντι αεραγωγό στο καπό είχες βάλει intercooler μπροστά, αλλά μάλλον το θες μαμα ε? οπότε οκ. Πάντως υστερεί με το i/c επάνω! και το Summer υποφέρει! έτσι ήμουν και εγώ στο Starlet GT με το 4E-FTE και έχει τρελές διαφορές αν είναι κάτω και μπροστά.
Για βάψιμο θα προτιμούσα το χρώμα το μαμά και όχι κάτι άλλο γιατί θα κάνει πολύ μπαμ!
το ψυγεο ηταν μονοδρομος να μπει στη θεση του για 3 πρωταρχικους λογους
κρυβει τον ογκο του μοτερ
δεν θα εχει ιχνος λαγκ
η δικη μου γνωμη ειναι οτι εκει αποδιδει καλυτερα...