Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
18-03-10, 01:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ψάχνω να βρω την βαλβολίνη Repsol Cartago Tracción Integral 75W90 για το κιβώτιο ταχυτήτων μου και δεν την βρίσκω κάπου να την παραγγείλω. Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει.
Ευχαριστώ, Βασίλης.
Υ.Γ: Ελπίζω να το έβαλα στο σωστό θέμα.
01-04-10, 17:51
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
|
|
καλησπερα .Δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει ή υπαρχει κατι καλυτερο . ειναι ενα μαγαζι λιγο πριν το τελειωμα της φρατζη προς καλλιροης,ονοματι ασπιωτης.στο δεξι μας χερι.
14-04-10, 02:00
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
στα ποσα klm αλλαζουμε τελικα τα λαδια ρε παιδια στα 7.500klm η στα 10.000klm ????? Τι προτεινεται εσεις και τι κανετε εσεις??
14-04-10, 02:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Ο κατασκευαστής λέει κάθε 15.000 χλμ. Εγώ πάλι κάθε 7.500 τα αλλάζω, μαζί με φίλτρο.
|
14-04-10, 04:52
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
ρε παιδια οι βαλβολινες? ποιες ειναι καλες? προχτες που αλλαξα λαδια ανοιξα τη ταπα απο το σασμαν και ενω ειχε μεσα, εβγαζε μια παραξενη μυρωδια. σαν καμμενο. λογικα θα θελουν αλλαγη. καποιος που να αλλαξε προσφατα?
14-04-10, 18:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Red line,torco,motul gear 300..Τις τελευταίες φοράω και είμαι ικανοποιημένος.Έγινε πιο ''γλυκιά'' η αλλαγή κάθε ταχύτητας.
|
14-04-10, 21:30
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog
ρε παιδια οι βαλβολινες? ποιες ειναι καλες? προχτες που αλλαξα λαδια ανοιξα τη ταπα απο το σασμαν και ενω ειχε μεσα, εβγαζε μια παραξενη μυρωδια. σαν καμμενο. λογικα θα θελουν αλλαγη. καποιος που να αλλαξε προσφατα?
|
Οι Red Line και οι Amsoil ειναι κορυφαιες αλλα δεν εχουν πιστοποιηση κατα API οποτε μπορει να εχεις προβλημα με την αντιπροσωπια σε περιπτωση που γινει κατι. Προτιμησε μια βαλβολινη που να καλυπτει τις προδιαγραφες που αναφερονται στο μανουαλ και να εχει πιστοποιηση API για να μην εχεις προβλημα με την αντιπροσωπια.
15-04-10, 03:35
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
7500 δεν ειναι λιγο νωρις για αλλαγη λαδιων ρε παιδια ??? ισα-ισα που τωρα ζεστενονται τα λαδακια--αρα = αποδοση. γιατι τα αλλαζεται τοσο νωρις μπορειται να μου πειτε???
Τη γνωμη σας παρακαλω!!!!!
15-04-10, 14:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Όσο νωρίτερα τα αλλάζεις τόσο καλύτερα.
Οι απόψεις για το πόσο αντέχουν τα συνθετικά λάδια διαφέρουν. Το "στα 7500χλμ τα λάδια ζεσταίνονται και αποδίδουν καλύτερα" δεν ξέρω πού το άκουσες, αλλά δεν ισχύει.
Εγώ πλέον τα αλλάζω κάθε 10.000Km. Αισίως πλησιάζω τις 200.000 και το μοτέρ φαίνεται να δουλεύει ρολόι με μηδαμινή κατανάλωση λαδιού.
|
17-04-10, 18:12
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Όσο νωρίτερα τα αλλάζεις τόσο καλύτερα.
Οι απόψεις για το πόσο αντέχουν τα συνθετικά λάδια διαφέρουν. Το "στα 7500χλμ τα λάδια ζεσταίνονται και αποδίδουν καλύτερα" δεν ξέρω πού το άκουσες, αλλά δεν ισχύει.
Εγώ πλέον τα αλλάζω κάθε 10.000Km. Αισίως πλησιάζω τις 200.000 και το μοτέρ φαίνεται να δουλεύει ρολόι με μηδαμινή κατανάλωση λαδιού.
|
Συμφωνω απολυτα. Καθε 10.000χλμ για καλα συνθετικα λαδια ειναι το ιδανικο για την Ελλαδα.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17696190 seconds (78,22% PHP - 21,78% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|