Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
26-12-09, 17:57
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
φίλε hyper πόσο σου κόστισε; νομίζω είναι πιο ακριβό από το ΚΝ. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γενικό σχετικά με την αλλαγή φίλτρου γιατί ακούω διάφορα από κάποιους. Αν βάλουμε κάποιο από αυτά τα φίλτρα ΚΝ ή ΒΜC κτλ. μήπως περνάει στην μηχανή περισσοτερη σκόνη ή βρωμιές με αποτέλεσμα να έχουμε δυσάρεστες συνέπειες στο μέλλον; μήπως αυξάνεται η κατανάλωση καυσίμου ως αποτέλεσμα του περισσότερου αέρα που εισέρχεται στο μίγμα καύσης; μήπως ανάβει το λαμπάκι βλάβης μηχανής κάπου κάπου λόγω της αύξησης εισροής αέρα πέραν του κανονικού;
ευχαριστώ
|
26-12-09, 18:02
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μου ακουγεται καπως παραλογο αυτο. Νομιζω οτι το AFM το χει γι αυτο το λογο, οτι οσο αερα χρειαζεται το αμαξι, αυτον θα παρει. Ουτε παραπανω ουτε λιγοτερο. Απλα θα τον παιρνει (τον αερα) πιο ελευθερα. Το check συνηθως αναβει οταν μπαινει χοανη. Και επειδη αναφερεσαι στην πιθανοτητα να μπαινουν μεσα σκονες βρωμιτσες κλπκλπ, να σου πω οτι εγω στην 101 εχω που του βαζω ελευθερο φιλτρο εδω και 8 χρονια και η μηχανη ειναι πεντακαθαρη, και δεν εχω καποιο προβλημα.
|
26-12-09, 18:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Αντώνη (καλά θυμάμαι?) σκόνες και βρομιές δε περνάνε απ' όσο έχω ακούσει. Βέβαια, κάπου κάπου θέλει και πλύσιμο το φίλτρο. Καθαριστικά έχεις? Κατανάλωση καυσίμου έχω ακούσει μόνο σε περιπτώσεις που έχει ο άλλος χοάνη, όχι ελευθέρας. Τώρα, αν εσύ το πατάς για να δεις την σπόκριση του κινητήρα με το νέο φίλτρο, λογικό είναι να κάψει. Για το λαμπάκι γιατί ρωτάς? Σε έχει ανάψει? Εγώ που έχω ελευθέρας, δεν έχει ανάψει ποτέ.
|
26-12-09, 18:16
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
Ανδρέας, φίλε μου, κοντά έπεσες. Δεν έχω βάλει ακόμα το φίλτρο απλά ρωτάω κάποια γενικά πράγματα σε σχέση με ότι ακούω από φίλους. Βέβαια οι περισσότεροι έχουν άλλες μάρκες αυτοκίνητα.
Ευχαριστώ
|
26-12-09, 18:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Ανδρέα πολλά παιδιά έχουνε φιλτράκι σε Ε12. Δεν έχει ακουστεί κάτι ανησυχητικό.
|
26-12-09, 18:46
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τελικά hyper, πόσο σου κόστισε το φίλτρο;
|
26-12-09, 22:38
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
70 αλλά αξίζει. Ακριβώς ίδια λεφτά με το Κ&Ν.
|
18-07-12, 17:58
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Ευβοια
|
|
Καλησπερα αν και λιγο παλιο το θεμα το ξεθαβω για μερικες αποριες.
Εχω το 1.4 και ρωταω εκτος απο καποιο πανελ..υπαρχει μηπως καμια ψευτοσκουπα απο το 1.6 η 1.8 που να εχει μεγαλυτερη υποδοχη για τον εσερχομενο αερα? Δηλαδη ταιριαζουν? η αλλιως εχει γινει καμια πατεντα για να αυξησουμε τον εσερχομενο αερα?
|
18-07-12, 18:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μόνο αν βάλεις μεγαλύτερη πεταλούδα, αλλά δε συνηθίζεται...
|
18-07-12, 18:53
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Ευβοια
|
|
Δηλαδη το 1.4 με το 1.6 εχουν την ιδια εισαγωγη αερα? και στο ιδιο σημειο?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16737390 seconds (82,62% PHP - 17,38% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|