Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
θα βγαλεις τον πνιχτη και θα βαλεις ενα φιλτρο ελευθερας,μην πας να κανεις τιποτα τρυπες και το καταστρεψεις!!!
ρε Hyper τοτε πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τον προβληματισμο σου στο να κανεις κατι. Τραβα παρε ενα τς και μην βγαζεις λογους για το τι ειναι σωστο και τι οχι. Προσωπικα εχω ριξει αρκετα στο αμαξι και θα μπορουσα να εχω τς και ρεστα μαλιστα αλλα οταν το πηρα το αμαξι δεν ειχα για τς και το εφτιαξα σιγα σιγα.
Το θεμα εδω ειναι οικονομικες λυσεις οικονομικες λυσεις λοιπον φιλε ΔΕΝ υπαρχουν γιατι εσυ οταν λες οικονομικες εννοεις τις λυσεις των 10-20 ευρο. μπορεις να παρεις μια χοανη με 15 ευρο και να την κοτσαρεις πανω..τι να πω! και οταν λες οτι μπορεις να διαθεσεις 3000 τοτε τι οικονομικη λυση λες... με εχεις μπερδεψει ρε φιλε απλα θελω το εξεις...
Ξεκαθαρισε λοιπον τι θες. οικονομικα μπορω να σου προτεινω πραγματακια περιπου στο 500ευρο με μικρες διαφορες. θες να παρεις τς μπες αγγελιες ή στο .gr δεν θες τιποτα? κρατα το οπως ειναι κι ας φτιαξουμε ενα αλλο τοπικ με προβληματισμους περι φτιαξιματος κι αν αξιζει....
|
Προς τι η επιθετικότητα; Στην τελική φορουμ είναι κ ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει.
Έλεος. Έχω ακούσει φίλο με hyudai accent του 99 να το φτάνει 180hp πληρώνοντας 10.000€ και το αυτοκίνητο είχε μόλις 2000€... απλά προσπαθώ να καταλάβω την λογική του παραλόγου μερικές φορές..
Ποιος μίλησε για λύσεις του 20€ ? χαχαχα καλό!
Εμένα δυστυχώς δεν έχει ζαντολάστιχα και θα δώσω ενα 800-1000 για αυτά..
Οπότε κανένα 500άρι σιγά σιγά θα ήταν καλό να αλλάξω πράγματα...
Λέω πως αξίζει κάποιος να δώσει μέχρι 3000 να το φτιάξει. Κ εγώ λεφτά για 1.4 είχα κ 1.4 πήρα. Δε με χαλάει (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω) αλλά θα ήθελα να του χώσω 20 άλογα επιπλέον για να γουστάρω..
Έχει πάρει κανείς 16' ultra leggera πρόσφατα; Σε τι τιμές κυμάινονται;