Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-12-09, 15:06
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Πάνε Πίνακα Ελέγχου-Επεξεργασία επιλογών-Επιλογές προβολής θεμάτων και στον τρόπο προβολής θεμάτων επίλεξε Γραμμικά-παλαιότερα πρώτα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-12-09, 17:08
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
στα μοτερ μας για να δεις διαφορες θελει δραστικες και δαπανηρες μετατροπες. τωρα γιατι ριχνουμε λεφτα σε αυτα τα αμαξια? γιατι μας αρεσει και το γουσταρουμε να ξεχωριζει και να ειναι ποιο γρηογορο σωστα και αξιοπιστα. ο καθενας κανει οτι νομιζει. Φθηνο δυστηχως δεν υπαρχει. το πανελ ΚΝ εχει 75 ευρο ενω μια χωανη με ανταπτορα καλη εχει πανω απο 150. τελικο απο 120 ευρο. αν βαλεις και μεσαιο πας στο 300αρι προγραμμα απο 400 ευρο,μπουζι ιριδιου 70-80 για βαλτα κατω..και αυτες ειναι τιμες ψιλοκατωτατες!!!!
Παλιά 04-12-09, 19:09
hyper Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 190
hyper είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
στα μοτερ μας για να δεις διαφορες θελει δραστικες και δαπανηρες μετατροπες. τωρα γιατι ριχνουμε λεφτα σε αυτα τα αμαξια? γιατι μας αρεσει και το γουσταρουμε να ξεχωριζει και να ειναι ποιο γρηογορο σωστα και αξιοπιστα. ο καθενας κανει οτι νομιζει. Φθηνο δυστηχως δεν υπαρχει. το πανελ ΚΝ εχει 75 ευρο ενω μια χωανη με ανταπτορα καλη εχει πανω απο 150. τελικο απο 120 ευρο. αν βαλεις και μεσαιο πας στο 300αρι προγραμμα απο 400 ευρο,μπουζι ιριδιου 70-80 για βαλτα κατω..και αυτες ειναι τιμες ψιλοκατωτατες!!!!
και ξαναλέω...
το να πάρεις ένα ΤS μεταχείρα με 14000€ το καταλαβαίνω...
το να πάρεις ένα Ε12 1.4 με 9000€ το καταλαβαίνω.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να πληρώνεις 5000+ € για το Ε12 1.4 να του ανεβάσεις 30 άλογα ξεσκίζοντας κινητήρες κτλ. αφού με τα ίδια λεφτά παίρνεις το TS έτοιμο και με πολλά περισσότερα άλογα !!

Και συμφωνώ μαζί σου κ εγώ τα ίδια θέλω! Μαρέσει και γουστάρω και θέλω να είναι γρήγορο κ αξιόπιστο μέχρι ενός ορίου και το όριο που βάζω (αφού έχουν μια 5000€ τουλάχιστον διαφορά το 1.4 και το TS μεταχειρισμένα) είναι 3000€ (και πάλι πολλά είναι) ..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-12-09, 19:39
Το avatar του χρήστη corollakias1.6
corollakias1.6 Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 237
corollakias1.6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ηθελα την αποψη σας πανω σε ενα θεμα σχετικα με το φιλτροκουτι(παππα)μου ειπαν οτι αν τον κοψω στο κατω μερος ή αν κανω καποιες τρυπες θα ρουφαει περισσοτερο αερα..ισχυει???γιατι αν ισχυει ουσιαστικα θα εχεις καλυτερη εισαγωγη..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-12-09, 19:44
Το avatar του χρήστη th@nos
th@nos Offline:

Μοντέλο: Ε12 1ZZ
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 327
th@nos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε hyper καλησπερα...Το θεμα δεν ειναι να παρεις κατι ετοιμο...Καποιος μπορει να θελει να το φτιαξει μονος του και να μην το παρει ετοιμο...και ας του βγει λιγο παραπανω...εγω πχ δεν εχω σκοπο να παρω ts...ενω με τα λεφτα που εχω δωσει και θα δωσω ακομα θα μπορουσα να ειχα παρει...γουστα ειναι αυτα...

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-12-09, 19:50
Nikr Offline:
Πορωμένο Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 287
Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα
----------

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikr : 11-12-09 στις 19:51.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-12-09, 21:23
Roy-D Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakias1.6 Εμφάνιση μηνυμάτων
ηθελα την αποψη σας πανω σε ενα θεμα σχετικα με το φιλτροκουτι(παππα)μου ειπαν οτι αν τον κοψω στο κατω μερος ή αν κανω καποιες τρυπες θα ρουφαει περισσοτερο αερα..ισχυει???γιατι αν ισχυει ουσιαστικα θα εχεις καλυτερη εισαγωγη..

θα βγαλεις τον πνιχτη και θα βαλεις ενα φιλτρο ελευθερας,μην πας να κανεις τιποτα τρυπες και το καταστρεψεις!!!

ρε Hyper τοτε πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τον προβληματισμο σου στο να κανεις κατι. Τραβα παρε ενα τς και μην βγαζεις λογους για το τι ειναι σωστο και τι οχι. Προσωπικα εχω ριξει αρκετα στο αμαξι και θα μπορουσα να εχω τς και ρεστα μαλιστα αλλα οταν το πηρα το αμαξι δεν ειχα για τς και το εφτιαξα σιγα σιγα.

Το θεμα εδω ειναι οικονομικες λυσεις οικονομικες λυσεις λοιπον φιλε ΔΕΝ υπαρχουν γιατι εσυ οταν λες οικονομικες εννοεις τις λυσεις των 10-20 ευρο. μπορεις να παρεις μια χοανη με 15 ευρο και να την κοτσαρεις πανω..τι να πω! και οταν λες οτι μπορεις να διαθεσεις 3000 τοτε τι οικονομικη λυση λες... με εχεις μπερδεψει ρε φιλε απλα θελω το εξεις...

Ξεκαθαρισε λοιπον τι θες. οικονομικα μπορω να σου προτεινω πραγματακια περιπου στο 500ευρο με μικρες διαφορες. θες να παρεις τς μπες αγγελιες ή στο .gr δεν θες τιποτα? κρατα το οπως ειναι κι ας φτιαξουμε ενα αλλο τοπικ με προβληματισμους περι φτιαξιματος κι αν αξιζει....
Παλιά 04-12-09, 22:20
hyper Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 190
hyper είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
θα βγαλεις τον πνιχτη και θα βαλεις ενα φιλτρο ελευθερας,μην πας να κανεις τιποτα τρυπες και το καταστρεψεις!!!

ρε Hyper τοτε πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τον προβληματισμο σου στο να κανεις κατι. Τραβα παρε ενα τς και μην βγαζεις λογους για το τι ειναι σωστο και τι οχι. Προσωπικα εχω ριξει αρκετα στο αμαξι και θα μπορουσα να εχω τς και ρεστα μαλιστα αλλα οταν το πηρα το αμαξι δεν ειχα για τς και το εφτιαξα σιγα σιγα.

Το θεμα εδω ειναι οικονομικες λυσεις οικονομικες λυσεις λοιπον φιλε ΔΕΝ υπαρχουν γιατι εσυ οταν λες οικονομικες εννοεις τις λυσεις των 10-20 ευρο. μπορεις να παρεις μια χοανη με 15 ευρο και να την κοτσαρεις πανω..τι να πω! και οταν λες οτι μπορεις να διαθεσεις 3000 τοτε τι οικονομικη λυση λες... με εχεις μπερδεψει ρε φιλε απλα θελω το εξεις...

Ξεκαθαρισε λοιπον τι θες. οικονομικα μπορω να σου προτεινω πραγματακια περιπου στο 500ευρο με μικρες διαφορες. θες να παρεις τς μπες αγγελιες ή στο .gr δεν θες τιποτα? κρατα το οπως ειναι κι ας φτιαξουμε ενα αλλο τοπικ με προβληματισμους περι φτιαξιματος κι αν αξιζει....
Προς τι η επιθετικότητα; Στην τελική φορουμ είναι κ ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει.
Έλεος. Έχω ακούσει φίλο με hyudai accent του 99 να το φτάνει 180hp πληρώνοντας 10.000€ και το αυτοκίνητο είχε μόλις 2000€... απλά προσπαθώ να καταλάβω την λογική του παραλόγου μερικές φορές..

Ποιος μίλησε για λύσεις του 20€ ? χαχαχα καλό!
Εμένα δυστυχώς δεν έχει ζαντολάστιχα και θα δώσω ενα 800-1000 για αυτά..
Οπότε κανένα 500άρι σιγά σιγά θα ήταν καλό να αλλάξω πράγματα...

Λέω πως αξίζει κάποιος να δώσει μέχρι 3000 να το φτιάξει. Κ εγώ λεφτά για 1.4 είχα κ 1.4 πήρα. Δε με χαλάει (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω) αλλά θα ήθελα να του χώσω 20 άλογα επιπλέον για να γουστάρω..

Έχει πάρει κανείς 16' ultra leggera πρόσφατα; Σε τι τιμές κυμάινονται;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-12-09, 22:27
Roy-D Offline:
Moderator

δεν ειναι επιθετικοτητα απλα δεν καταλαβαινεις μου φαινεται πως για να παρεις 20 αλογα πρεπει να κανεις υπερκυβισμο πρωτου σταδιου με κοστος 2000+ εγω με πρωτο σταδιο και με σκουπα μεσαιο και τελικο (μονο η σκουπα ειχε 270ευρο) ειχα 115 αλλα 19,3 κιλα ροπη! τι ψαχνεις τωρα...

και αν για εσενα φαινετε παραλογο η μετατροπη ενος μοτερ σε αυτα τα ποσα μην ζητας 20 αλογα... ζητα μονο ηχο γιατι με το 500αρι πανω κατω αυτο θα παρεις μονο!

και τελος ναι ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει οτι θελει αλλα στο σωστο τοπικ σε αυτο που εφτιαξες μαλιστα εσυ μηλαμε για φθηνες και ουσιαστικες λυσεις(που στην ουσια φθηνη δεν υπαρχει -αναλογα τι λεει φθηνο ο καθε ενας) και οχι το παραλογο του να φτιαξεις ενα αμαξι χιλιων ευρο 500 αλογα.
Παλιά 05-12-09, 16:33
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Eντάξει, με 5000Ε στο 1.4 κάνεις πολλά και καλά πράγματα, π.χ, κάνεις έναν πλήρη υπερκυβισμό, και με κάποιες επεμβάσεις στο καπάκι και καλό πρόγραμμα καθώς και όλα τα υπόλοιπα πιστεύω ότι τα 150 hp δεν είναι κάτι το πολύ δύσκολο.Επίσης βάζεις κομπρέσορα και παίζει πάλι στα ίδια άλογα.Με μια τέτοια βελτίωση δεν νομίζω πως θα είσαι και πολύ μακριά σε επιδώσεις από ένα ts και θα έχεις ένα αυτοκίνητο που θα τραβάει από χαμηλά και θα πηγαίνει καλά παντού.Μην νομίζεις ότι και τα Ts είναι κάτι το τρομερό επειδή έχουν ονομαστικά 192 άλογα.Τωρα δεν θα είναι όσο όμορφο είναι ένα ts αλλά.....δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΜΠΟΥΝΙΑ" Η ΚΑΙ "ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΑ" MITSOS Videos 17 18-01-12 01:17
"Φάγωμα" χρώματος στις κόγχες μετά τις πίσω πόρτες CTS03 TOYOTA COROLLA E 12 7 12-05-11 13:58
Έναρξη συνεργασίας με το περιοδικό "Αυτοκίνηση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης" agapiou Συνεργαζομενα καταστηματα Θεσσ/νικης 4 14-06-10 22:05
ΠΑΡΑΚΜΗ τι επινοησε ο ανθρωπος, για να πουλησει το "λεσβιακο" πισοκουνα αυτοκινητο? SavvasKE35 TOYOTA COROLLA KE30 17 09-06-07 19:45
Κατέρευσαν "Γιούβε" και "Fiat" akis308 OFF TOPIC 1 16-05-06 12:37

Page generated in 0,17944407 seconds (83,48% PHP - 16,52% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:18.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com