Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
09-08-09, 18:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Γεια σου ρε Μητσο καλλιτεχνη! Ευχαριστω για την απαντηση σου! Απλα σκεφτομαι οτι αν το κοστος ειναι χαμηλο(τα 5 πανω κατω) αρκετα παιδια θα ηθελαν ενα. Αλλα πρωτα θελουμε απαραιτητα τη συμφωνη γνωμη του Φανη(ο οποιος ειναι διακοπες), και τη γνωμη του Epigrafix. Λογικα θα μπορεσει να κανει κατι τετοιο. Εγω εχω δει να βγαζει αλλος σε τετοιο στυλ μπρελοκ για διαφημιση στο μαγαζι του. Τελη του μηνος θα περασω απο το Φανη, και με την ευκαιρια θα το συζητησω μαζι του! Καμια γνωμη κανεις αλλος? Ελατε ρε παιδια, μονο στα μπλουζακια θα μεινουμε?
|
09-08-09, 23:34
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
Σωτο το ιδιο ακριβος μπρελοκ εχς και εγω σατ κλειδια του κορολα μου...... αλλα θα ηθελα να γραφει πανω κατι σχετικο με corolla...ειμαι μεσα αν κανετε την παραγγελια!
10-08-09, 00:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Κατσε να γυρισει ο Φανης, να ακουσουμε και καμια αλλη ιδεα,να δουμε αντιδρασεις και ενδιαφερον και το ξανασυζηταμε! Απο τη πλευρα μου παντως περιμενω ενδιαφερον (και τυχον ιδεες) στη περιπτωση που δωσει το πρασινο φως ο Φανης!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 10-08-09 στις 00:27.
|
10-08-09, 16:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Καλησπέρα σας. Θέλοντας να το ψάξω λίγο παραπάνω με το θέμα του μπρελόκ, πήρα τηλέφωνο ένα φιλαράκι εδώ στην Αθήνα που μπορεί να τα φτιάξει, και τον ρώτησα κάποια πραματάκια. Καταρχάς, ως κατώτερη παραγγελία θέλει 100 κομμάτια(αν και απ' ότι καταλάβα μπορεί και να κατέβει στα 80). Η τιμή του κάθε μπρελόκ θα είναι το πολύ στα 3 . Άρα συνολικά θέλει 300 . Στα λεφτά αυτά μέσα είναι και τα έξοδα για να γίνει η μακέτα, το σχέδιο δηλαδή.Το ρώτησα για το κόστος όλων αυτών, μακέτας και μπρελόκ μαζί. Απλά ήθελα να έχω μια ιδέα για το πόσα κομμάτια θέλει να ξεκινήσει και την τιμή του καθενός στο περιπού. Αύριο λογικά θα τον δω, οπότε θα ρωτήσω και μέχρι πόσο μπορεί να κατέβει η αρχική παραγγελία. Πιστεύετε πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, εφόσον μπορεί να το κάνει ο epigrafix? Να μαζευτούμε δηλαδή τόσα άτομα?
|
10-08-09, 16:29
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ωραια η ιδεα σου. Αν μαλιστα υποστηριχτει και απο τα μελη του club θα ναι καλυτερα. Βεβαια θα μου αρεσε να γινει ολη η δουλεια στο καταστημα του Μαριου, aka Epigrafix, αλλα αυτα μετα τις διακοπες. Αν παντως γινει κατι τετοιο εγω ειμαι ηδη μεσα.
|
10-08-09, 16:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Ναι ρε Μήτσο, και εγώ θέλω να γίνει από τον Epigrafix! Άμα δεν υποστηρίξουμε το κατάστημα του club, τι κάνουμε τότε? Άμα δε μπορεί(που δε το πιστεύω), κάτι θα κάνουμε, εφόσον υπάρχει θέληση! Πάντως, θεωρώ άκρως δελεαστική την τιμή, αν τελικά κλείσουμε σε αυτή. Απλά ρωτάω και εγώ, σας τα λέω, για να δω αν υπάρχει ανταπόκριση και ενδιαφέρον!
|
03-09-09, 00:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Επαναφέρω το θέμα με το μπρελόκ (τώρα που τελείωσαν οι διακοπές των περισσότερων) που συζητήθηκε μέσα Αυγούστου. Υπάρχουν ενδιαφέρομενοι? Και αν ναι, καλό θα ήταν να προτείνουν και καμιά ιδέα!
|
03-09-09, 00:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
γιατι δεν φτιαχνουμε το σημα του corollaclub,ειναι πολυ ωραιο.
|
03-09-09, 00:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Και αυτο που βρισκεται στην 3η σελιδα ωραιο ειναι
|
03-09-09, 00:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Εγώ παιδιά μίλησα για υφασμάτινο. Το μεταλλικό δεν είχε πολύ απήχηση, όπως είπε και ο Φάνης. Το υφασμάτινο θα είναι και πιο φθηνό. Όπως είπα και σε προηγούμενο μου post, μπορούμε απο τη μια να έχουμε τη διεύθυνση του club, και από την άλλη κάτι άλλο. Υπενθυμίζω ότι θα είναι σαν το "remove before flight". Δηλαδή καλής ποιότητας. Εφόσον βέβαια υπάρχει κάποια άλλη ιδέα, ας ειπωθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 03-09-09 στις 01:02.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16664505 seconds (82,06% PHP - 17,94% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|